Lütfen yardımcı olun 3günde sevgi biter mi :(

snmclk15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
54
6
1
31
Herşey çok iyi başladı her zaman olduğu gibi aynı üniversitede son sınıftık ikimizde okul bitmeye yakın başladı herşey benim uzamıştı okulum Bi sene daha burda kalıcaktım oysa gitmesi gerikiyordu ailesinin yanına işe başlamalıydı iki ayı falan birlikte geçirdik ve gitti mesafe çoktu ama çok sık görüşüyorduk en fazla 3hafta sonrasında görüşüyorduk genelde o geliyordu bazense ben gidiyordum bu şekilde 1yılı aştık ama bu sırada herşey güzel giderken ben sebepsizce sorunlar çıkartıp tartışma yaratarak bunu yoruyordum ve hep bu konudan sıkılan biriydi buna rağmen alttan alan hep oydu her sabah arardı işe giderken saatlerce konuşurduk gün içinde ne yaptığımızdan haberimiz olurdu telefonla konuşmak yetmezdi görüntülü konuşur arayı sıcak tutmaya çalışırdık ama benim zorlandığım tek konuşsa çok iş kolik Bi Ada'm olmadıydı sürekli çalışıyordu onun dışındada evdeydi başka sorun çıkartmam gereken hiçbirşey olmamasına rağmen hep Bi aksiydim herşeyi onun yapmasını istedim çok kez yaptı herşeyi doğru yapıyordu sürekli beni arıyor küçük sürprizlerle şımartıyor okul ve iş hayatım için planlar yapmama yardım ediyor hatta bunu reele dökerek her zaman yardımcı oluyor okulumda projelerimde yardımcı oluyordu ama illaki onun da sorun çıkarttığı Zaman oldu hep barıştık ama son bir ayda sürekli bak yine başlıyorsun yapma yoruluyorum gibi cümleler başladı lütfen bu kadar yapmalar falan bişeyler azaldı 3gün önce uyandık herşey yine güzel Bi sorun yok öğleye doğru aradım onu bişey söylemek için benimle o an ilgilenmiyor diye kızdım ve kapattım 1saat sonra aradım geri dayanamadım abarttığını fark etmiştim çok ters davrandı bana artık yapamadığını ona Zaman vermemi istediğini söyledi şok oldum hiç beklemiyordum her zaman yaptıklarımdan sıkılmış beni istemiyordu artık bunlardan bahsetti akşam tekrar konuştuk düzelebilir herşey dedim ona haklısın abarttım falan dedim tamam ama biraz Zaman Dedi ama yapamıyorum şuanda hergün arıyorum ama yazmıyor beni istemiyor resmen en son dedim yanına geliyim konuşalım belki düzelir diye istemediğini çok yorulduğunu söyledi arada bir yazıyor ama çok soğuk günaydın iyi gecele şurdayım işim var gibi mesajlar sizce sorun ne başka bişey mi var onu geri döndürmek için ne yapmalıyım yada bişey yapmalı mıyım çok üzülüyorum ilk defa fark ettim bu durumu üzülüyorum ama o bunun farkında değil hep aynısın diyor acaba sevgisi bitmiş olabilir mi onu kaybetmek istemiyorum ama biyerdedw benimde onurum var tabi sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Çok doğru söylüyorsun yaşarken anlamamışım yeni aklım başıma geldi ama onunda hataları oldu tabiki benimkiler daha çoktu belki ama onun hataları yüzündende çıktı bazı tartışmalar hep abartan ben olduğum için suçlu oldum haklıda ama şuan da düzeltmek istiyorum geri kazanmalıyım hiç fırsat vermiyor sanki buna ne yapabilirim böyle bitsin istemiyorum çünkü herşey gerçekten güzeldi şu zamana kadar

Cocugun burnundan getirmissin resmen daha napsin anlamdim insann da bi sabir noktasi oluyo ya oraya gelmis artik zaman ver biraz bence surekli aradikca daha cok skarsin birak merak etsin seni biraz

Uzaklık söz konusu aramızda ondan dolayı çok korkuyorum beni görmüyor oluşu dahada uzaklaştırmaz mı onu benden akışına bırakıyorum ama kırkıyorum hatamın farkındayım ama yüzümü görmeden beni tekrar özlemesi olası mı yada başka Bi sebebi mi vardır ki çok üzülüyorum ama ilk defa bunu fazla önemsemiyor arada konuşuyoruz o kadar ama bana buz gibi davranıyor böyle olsun istemiyorum zamanla düzelir mi

Biraz uğraş, kendini çek.

Son 1aya kadar öyleydi genelde o alırdı gönlümü ama sonra biraz azalmıştı ama şuanda geri kazanmak istiyorum onu hatamın farkındayım ne yapmalıyım

Son 1aya kadar öyleydi genelde o alırdı gönlümü ama sonra biraz azalmıştı ama şuanda geri kazanmak istiyorum onu hatamın farkındayım ne yapmalıyım
Canm bak simdi ben bir senelik evliyim sevgililik 3 sene 1 sene nisanlilik 1 sene evlilik sile anlatayim sevgililiktr cok rahattjm cunku ciddi bisey yoktu kiskancti ama cok degil istedgim yere gidiyodum nisanlandim kabus gibiydi normalde acik biriyim kapanmami istedi balkona cikma bakkala gitme isten cik ivir zivir herseyine katlandim hergun aglamakli bi nisanllik donemi gecrdim bu kabus ne zaman bitecek diye beklerken evlendim istedgi gibi kapandim ve su an kozlar bende nasil aramam asla o beni arar yemek yapmam o getrr haksizda olsam tartsirim konusmam o ozur diler guler saka yapar falan neden cunku umursamiyorum seviyorum ama yoruldum artik anladin mi icimden bisey yapmk gelmiyo

Bizdede durum o şekilde oldu yani öyle mi peki uğraşmam lazım mı bişeyler için ne yapacağımı bilmiyorum mesela onu Nasıl bu güzel hale getirdin ben bunu beceremiyorum şuan Can'ım kafam çok karışık senin herşey yoluna girmiş ben o kadar sabırlı biri Değilim galiba

Diyecegim o ki üstune dusme seni bi hatrlasin o arasin mesela sonra gene hatali oldugu inu cok bunalttgini anlattsin ama senin farkina varmasini beklemelisin bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…