3 günde sevgi bitmez. Ama sen sürekli bitmesi için zorlamışsın. Ne beklıyordun gerçekten? Adamın sürekli senin etrafında pervane olmasını mı?
Cocugun burnundan getirmissin resmen daha napsin anlamdim insann da bi sabir noktasi oluyo ya oraya gelmis artik zaman ver biraz bence surekli aradikca daha cok skarsin birak merak etsin seni biraz
Biraz uğraş, kendini çek.Çok doğru söylüyorsun yaşarken anlamamışım yeni aklım başıma geldi ama onunda hataları oldu tabiki benimkiler daha çoktu belki ama onun hataları yüzündende çıktı bazı tartışmalar hep abartan ben olduğum için suçlu oldum haklıda ama şuan da düzeltmek istiyorum geri kazanmalıyım hiç fırsat vermiyor sanki buna ne yapabilirim böyle bitsin istemiyorum çünkü herşey gerçekten güzeldi şu zamana kadar
Biraz uğraş, kendini çek.
Yani sahsen biri bana bole davransa bulunmaz hint kumasi mi derim sallamam yani helede hergun arayip ozur diliyosa oooohhh ego tavan vallaGeri mi durmalıyım yani
Yani sahsen biri bana bole davransa bulunmaz hint kumasi mi derim sallamam yani helede hergun arayip ozur diliyosa oooohhh ego tavan valla
Canm bak simdi ben bir senelik evliyim sevgililik 3 sene 1 sene nisanlilik 1 sene evlilik sile anlatayim sevgililiktr cok rahattjm cunku ciddi bisey yoktu kiskancti ama cok degil istedgim yere gidiyodum nisanlandim kabus gibiydi normalde acik biriyim kapanmami istedi balkona cikma bakkala gitme isten cik ivir zivir herseyine katlandim hergun aglamakli bi nisanllik donemi gecrdim bu kabus ne zaman bitecek diye beklerken evlendim istedgi gibi kapandim ve su an kozlar bende nasil aramam asla o beni arar yemek yapmam o getrr haksizda olsam tartsirim konusmam o ozur diler guler saka yapar falan neden cunku umursamiyorum seviyorum ama yoruldum artik anladin mi icimden bisey yapmk gelmiyoSon 1aya kadar öyleydi genelde o alırdı gönlümü ama sonra biraz azalmıştı ama şuanda geri kazanmak istiyorum onu hatamın farkındayım ne yapmalıyım
Canm bak simdi ben bir senelik evliyim sevgililik 3 sene 1 sene nisanlilik 1 sene evlilik sile anlatayim sevgililiktr cok rahattjm cunku ciddi bisey yoktu kiskancti ama cok degil istedgim yere gidiyodum nisanlandim kabus gibiydi normalde acik biriyim kapanmami istedi balkona cikma bakkala gitme isten cik ivir zivir herseyine katlandim hergun aglamakli bi nisanllik donemi gecrdim bu kabus ne zaman bitecek diye beklerken evlendim istedgi gibi kapandim ve su an kozlar bende nasil aramam asla o beni arar yemek yapmam o getrr haksizda olsam tartsirim konusmam o ozur diler guler saka yapar falan neden cunku umursamiyorum seviyorum ama yoruldum artik anladin mi icimden bisey yapmk gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?