• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun 3günde sevgi biter mi :(

Bizdede durum o şekilde oldu yani öyle mi :KK43: peki uğraşmam lazım mı bişeyler için ne yapacağımı bilmiyorum mesela onu Nasıl bu güzel hale getirdin ben bunu beceremiyorum şuan Can'ım kafam çok karışık senin herşey yoluna girmiş ben o kadar sabırlı biri Değilim galiba :KK43:
Bende sen gibiydim ah ahhh neler yasadim bilemezsin balkona ciktigm icin ne ozurler diledim ne krizler gecirdim dusunki lavoboya giderken bile telefonla gidiyodum ki ararda duymam kizar diye cok sknti cektim 24 yasundayim sacim beyazladi neymis efendim seviyorum b.k bole sevginn icine... simdiki aklim olsa birini bile yapmm zamanla yoluna giriyo ama is isten geciyo simdi o benim pesimde ama umrumda degil

Çok doğru söylüyorsun Can'ım teşekkür ederim umarım düzelir böyle çok üzülüyorum beklicem Bi süre
Beklemek en guzeli ama hic aramadan msj atamdan sabrederk cok zor bilyorum ama mecbur ben aramamk icin tlfnumu anneme verip benim bulamicam bi yere saklamsini soluyodum olece gun geciyodu :oops:

Seninde zorlu bir durumun olmuş Can'ım inşallah içindekiler de düzelir zamanla zor Bi durum çünkü aşık olduğun için katlanmışsın hepsine belkide en azından düzelmiş ve yanında öyle düşün... Benim bu denli ondan şikayet edebileceğim bişey olmadı ama şuanda çok kırılıyorum 3gün önce iyiyken ne değişti anlamıyorum resmen konuşmak istemiyor benimle :(

Siz kendiniz yazmışsınız,o sizi sevmiş,sadık da olmuş ama siz "hep ben" diyerek onun bir birey olduğunu unutmuşsunuz,o da haliyle ömür geçmez demiş,ben olsam ben de öyle düşünürdüm,hayırlısı olsun..

Herkesin bi eşşek saati bide Eşref saati wardır.
Ada'mın aha şurasına kadar gelmişo_O
Ha barışmak istiyorsun ama her zaman kaçan kovalanır unutma sen şimdi ona gittikçe o kendini bişey sanacak.. Bekle biraz sewiyosa döner, dönmezse yapcak bişey yok.:KK51:

Herkesin bi eşşek saati bide Eşref saati wardır.
Ada'mın aha şurasına kadar gelmişo_O
Ha barışmak istiyorsun ama her zaman kaçan kovalanır unutma sen şimdi ona gittikçe o kendini bişey sanacak.. Bekle biraz sewiyosa döner, dönmezse yapcak bişey yok.:KK51:

Akışına bıraktım inşallah düzelir herşey üstüne düşmeden çokta serbest bırakmadan davranmaya çalışıyorum

Insallah zamanla hersey duzelir bu kadar cok yorma kendini yarin birgun cok ararsin bu gunleri herseyden ince kendine deger verki karsindaki insanda sanada deger versin dimi canim:KK14:

Uzaklık söz konusu aramızda ondan dolayı çok korkuyorum beni görmüyor oluşu dahada uzaklaştırmaz mı onu benden akışına bırakıyorum ama kırkıyorum hatamın farkındayım ama yüzümü görmeden beni tekrar özlemesi olası mı yada başka Bi sebebi mi vardır ki çok üzülüyorum ama ilk defa bunu fazla önemsemiyor arada konuşuyoruz o kadar ama bana buz gibi davranıyor böyle olsun istemiyorum zamanla düzelir mi

Konuyu takipteyim .inşallah hayırlısı olur Hakkı'nda .aynı durumdayım çünkü :KK14::KK61:

Herşey çok iyi başladı her zaman olduğu gibi aynı üniversitede son sınıftık ikimizde okul bitmeye yakın başladı herşey benim uzamıştı okulum Bi sene daha burda kalıcaktım oysa gitmesi gerikiyordu ailesinin yanına işe başlamalıydı iki ayı falan birlikte geçirdik ve gitti mesafe çoktu ama çok sık görüşüyorduk en fazla 3hafta sonrasında görüşüyorduk genelde o geliyordu bazense ben gidiyordum bu şekilde 1yılı aştık ama bu sırada herşey güzel giderken ben sebepsizce sorunlar çıkartıp tartışma yaratarak bunu yoruyordum ve hep bu konudan sıkılan biriydi buna rağmen alttan alan hep oydu her sabah arardı işe giderken saatlerce konuşurduk gün içinde ne yaptığımızdan haberimiz olurdu telefonla konuşmak yetmezdi görüntülü konuşur arayı sıcak tutmaya çalışırdık ama benim zorlandığım tek konuşsa çok iş kolik Bi Ada'm olmadıydı sürekli çalışıyordu onun dışındada evdeydi başka sorun çıkartmam gereken hiçbirşey olmamasına rağmen hep Bi aksiydim herşeyi onun yapmasını istedim çok kez yaptı herşeyi doğru yapıyordu sürekli beni arıyor küçük sürprizlerle şımartıyor okul ve iş hayatım için planlar yapmama yardım ediyor hatta bunu reele dökerek her zaman yardımcı oluyor okulumda projelerimde yardımcı oluyordu ama illaki onun da sorun çıkarttığı Zaman oldu hep barıştık ama son bir ayda sürekli bak yine başlıyorsun yapma yoruluyorum gibi cümleler başladı lütfen bu kadar yapmalar falan bişeyler azaldı 3gün önce uyandık herşey yine güzel Bi sorun yok öğleye doğru aradım onu bişey söylemek için benimle o an ilgilenmiyor diye kızdım ve kapattım 1saat sonra aradım geri dayanamadım abarttığını fark etmiştim çok ters davrandı bana artık yapamadığını ona Zaman vermemi istediğini söyledi şok oldum hiç beklemiyordum her zaman yaptıklarımdan sıkılmış beni istemiyordu artık bunlardan bahsetti akşam tekrar konuştuk düzelebilir herşey dedim ona haklısın abarttım falan dedim tamam ama biraz Zaman Dedi ama yapamıyorum şuanda hergün arıyorum ama yazmıyor beni istemiyor resmen en son dedim yanına geliyim konuşalım belki düzelir diye istemediğini çok yorulduğunu söyledi arada bir yazıyor ama çok soğuk günaydın iyi gecele şurdayım işim var gibi mesajlar sizce sorun ne başka bişey mi var onu geri döndürmek için ne yapmalıyım yada bişey yapmalı mıyım çok üzülüyorum ilk defa fark ettim bu durumu üzülüyorum ama o bunun farkında değil hep aynısın diyor acaba sevgisi bitmiş olabilir mi onu kaybetmek istemiyorum ama biyerdedw benimde onurum var tabi sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Vallahi 1 dakika içinde sevgim bitmişti. 1 dakika önce seviyorken, duyduğum bir söz ve gördüğüm bir tavırla 1 dakika da buz gibi soğuyup tüm sevgimi paçalarımdan akıtmıştım. Söz attım, ardından acı çekmedim o derece yani.. O yüzden bence 3 günde de sevgi rahat biter.

Vallahi 1 dakika içinde sevgim bitmişti. 1 dakika önce seviyorken, duyduğum bir söz ve gördüğüm bir tavırla 1 dakika da buz gibi soğuyup tüm sevgimi paçalarımdan akıtmıştım. Söz attım, ardından acı çekmedim o derece yani.. O yüzden bence 3 günde de sevgi rahat biter.

Olabilir tabi benim hiç olmadı öyle Bi dururmum ama olmucak bişey değil bizde bişeyler düzelmeye başladı ama daha hala tam değil

Bişeyler düzelmeye başladı ama hala tam değil gibi sizin Nasıl Bi durum belki birbirimize yardımcı olabiliriz

Ben bambaşka bir yorum yapacağım seven insana gülün dikeni batmaz..
Bunca zaman sizin yaptıklarınıza sabretmiş alttan almış siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz bunu peki şimdi ne değişmiş olabilir de böyle davranıyor ?
Canını sıkacak şeyler yazmak istemiyorum ama eskisi gibi bi olur iki olmaz böyle ilişkiniz devam eder ve olan sana olur.. Ayrıca kıskançlığın yada maçoluğun bi sınırı vardır eğer bu sınır geçilirse bu psikolojik bi sorun olur.. Kısıtlamalar yapıp kıskanan adam çok sevdiğinden değil sadece kendi egosunu tatmin etmek için yapıyordur

Back
X