Silik var canım 3 4. Gün sonra tekrar dene yada kan testi verSelam Kızlar, resimde çok belli olmuyo gibi ama çok az da olsa silik çizgi var. Sizler görebiliyor musunuz :) Heyecan yaptım hemen paylaşmak istedim
Hayırlı olsun canım benim hamilesin kan ver emin olSelam Kızlar, resimde çok belli olmuyo gibi ama çok az da olsa silik çizgi var. Sizler görebiliyor musunuz :) Heyecan yaptım hemen paylaşmak istedim
Kusura bakma canım alt tarafları pek okumamıştımKızlar bugün sağlık ocağına gittim. Kan ve idrar testi aldı.Sonuçlarını online olarak takip ediyorum. Kan daha çıkmadı idrar sonucu çıkmış. Hamilelikle alakalı değerler mi bunlar bilgisi Eki Görüntüle 2582061 olan arkadaşlardan yorum rica edebilir miyim ?
Estağfirullah canım. Hayırlısıyla net bi şekilde kan testinde de görebilsem o kadar rahat edecek ki içim. Sabahtan beri test sonuçlarının açıklandığı sayfadayım :)İdrar belli olmuş sadeceKusura bakma canım alt tarafları pek okumamıştım
Kendini sakın germe bak bende dün kan sonuçlarımı aldım sonuç pozitif inşallah sende hayırlısı ile o pozitif sonucu görürsün ha birde bende aynı senin gibi silik çizgi gördüm biraz daha bekledim evde dün gittim kan verdim sonuç pozitifEstağfirullah canım. Hayırlısıyla net bi şekilde kan testinde de görebilsem o kadar rahat edecek ki içim. Sabahtan beri test sonuçlarının açıklandığı sayfadayım :)İdrar belli olmuş sadece
Ay canım gözün aydın olsun o zaman :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahKendini sakın germe bak bende dün kan sonuçlarımı aldım sonuç pozitif inşallah sende hayırlısı ile o pozitif sonucu görürsün ha birde bende aynı senin gibi silik çizgi gördüm biraz daha bekledim evde dün gittim kan verdim sonuç pozitif
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizleri de haberdar et kesinAy canım gözün aydın olsun o zaman :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahDoktor yarın öğleden sonra gel dedi ama ben sabırsızlanıyorum tabi. Şu idrar testinden hiç anlamadım. Kanın açıklanmasını bekliyorum.
Test yaptın mı kuzumHayırlısı ile bebişin vardır inşallah benim adetim düzenlidir ama bu 3 gündür gecikiyo pazartsi inşallah olmazsam test yapıcam benimde göğslerim şiş uçları ağrıyo böyle hafif kasık ağrımda var
Yürekten bir amin de ben bırakıyorumMaşalllahhhyy bu aralar kkda hamile kalan kalana inşallah bizde kalırız :)
Yaa hadi inşAllah
Beta henüz yeni yükseldiği için öyle silik çıkıyor canımmerhaba evet çizgi belli oluyor. hamilesiniz bence. :) tebrikler
bu arada çizginin silik çıkması neden? burada birçok kişinin çizgisi hep silik. testten mi kaynaklı bata daha çok olmasından mı anlayamadım
İnşallah tabiki ilk buraya koşarım zatenHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizleri de haberdar et kesin
Amin cümlesiyle inşallah kuzum benim darısı isteyen herkese olsun inşallah:) çıkar çıkar merak etme anlıyorum seniAy canım gözün aydın olsun o zaman :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahDoktor yarın öğleden sonra gel dedi ama ben sabırsızlanıyorum tabi. Şu idrar testinden hiç anlamadım. Kanın açıklanmasını bekliyorum.
Yaptım canım belirgin şekilde pozitifTest yaptın mı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?