Lütfen yardım! Silik Çizgi

masallah rabbim sagljkla kucagina almayi nasip etsin ve dileyen herkesee mis kokulu saglikli bebeler versin..

Selam Kızlar, resimde çok belli olmuyo gibi ama çok az da olsa silik çizgi var. Sizler görebiliyor musunuz :) Heyecan yaptım hemen paylaşmak istedim
Silik var canım 3 4. Gün sonra tekrar dene yada kan testi ver

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Kan ve idrar testi aldı.Sonuçlarını online olarak takip ediyorum. Kan daha çıkmadı idrar sonucu çıkmış. Hamilelikle alakalı değerler mi bunlar bilgisi olan arkadaşlardan yorum rica edebilir miyim ?

Kusura bakma canım alt tarafları pek okumamıştım

Kusura bakma canım alt tarafları pek okumamıştım
Estağfirullah canım. Hayırlısıyla net bi şekilde kan testinde de görebilsem o kadar rahat edecek ki içim. Sabahtan beri test sonuçlarının açıklandığı sayfadayım :)İdrar belli olmuş sadece

Estağfirullah canım. Hayırlısıyla net bi şekilde kan testinde de görebilsem o kadar rahat edecek ki içim. Sabahtan beri test sonuçlarının açıklandığı sayfadayım :)İdrar belli olmuş sadece
Kendini sakın germe bak bende dün kan sonuçlarımı aldım sonuç pozitif inşallah sende hayırlısı ile o pozitif sonucu görürsün ha birde bende aynı senin gibi silik çizgi gördüm biraz daha bekledim evde dün gittim kan verdim sonuç pozitif

Ay canım gözün aydın olsun o zaman :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Doktor yarın öğleden sonra gel dedi ama ben sabırsızlanıyorum tabi. Şu idrar testinden hiç anlamadım. Kanın açıklanmasını bekliyorum.

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizleri de haberdar et kesin

merhaba evet çizgi belli oluyor. hamilesiniz bence. :) tebrikler

bu arada çizginin silik çıkması neden? burada birçok kişinin çizgisi hep silik. testten mi kaynaklı bata daha çok olmasından mı anlayamadım

merhaba evet çizgi belli oluyor. hamilesiniz bence. :) tebrikler

bu arada çizginin silik çıkması neden? burada birçok kişinin çizgisi hep silik. testten mi kaynaklı bata daha çok olmasından mı anlayamadım
Beta henüz yeni yükseldiği için öyle silik çıkıyor canım

Amin cümlesiyle inşallah kuzum benim darısı isteyen herkese olsun inşallah:) çıkar çıkar merak etme anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…