- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
En kısa zmanada nasip olur sana ve isteyen herkese inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zmanada nasip olur sana ve isteyen herkese inşallah
Amiiinn inşallahEn kısa zmanada nasip olur sana ve isteyen herkese inşallah❤
❤
❤
![]()
Aminn inşallah canımEn kısa zmanada nasip olur sana ve isteyen herkese inşallah❤
❤
❤
![]()
Teşekkür ederim canım inşallah sana ve isteyen herkese nasip olurHayırlı olsun kuzum![]()
Amin kuzum Rabbim isteyen herkese nasip olsun benimde dualarım kabul oldu benimde meleğim yolda inşAllahTeşekkür ederim canım inşallah sana ve isteyen herkese nasip olur![]()
Sağlıkla kucağını alırsın inşallahAmin kuzum Rabbim isteyen herkese nasip olsun benimde dualarım kabul oldu benimde meleğim yolda inşAllah![]()
Amiin hepimiz inşAllahSağlıkla kucağını alırsın inşallah![]()
Naptın canım sonuç neİnşallah tabiki ilk buraya koşarım zaten![]()
Yaa hayırlı olsunKızlar betam 485 çıktıaz önce online olarak aldım sonuçları
Rahat bir şekilde görür hemde 5 gün sonra Bile görebilirYaa hayırlı olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah 1 hafta sonra kadın doğumda bebeğinin kesesini görürsün bence
![]()
Aynen öyleRahat bir şekilde görür hemde 5 gün sonra Bile görebilir
Canım beta 485 çıktıNaptın canım sonuç ne
Çoook teşekkür ederim. Doktor araştırmasına girdim şimdiYaa hayırlı olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah 1 hafta sonra kadın doğumda bebeğinin kesesini görürsün bence
![]()
İnşAllah sağlıkla kucağına alırsınÇoook teşekkür ederim. Doktor araştırmasına girdim şimdi