Silik çizgi var mı? Lütfen bakar mısınız?

Kese diyince sevinmiştim ama kanama neden gözüküyor anlamadım benim de kafam karıştı 🙄
O zaman pazartesi kesin bir sonuç çıkar. Mutlaka haber bekliyorum

Kese diyince sevinmiştim ama kanama neden gözüküyor anlamadım benim de kafam karıştı 🙄
O zaman pazartesi kesin bir sonuç çıkar. Mutlaka haber bekliyorum
Sende mutlaka haber ver canım benim ne kadar geçti yaptığın testin üstünden

Ben de bekliyorum benim de 2 gün gecikmem var. Pazartesi kan vericem
Bende yarın gidicem hastaneye. Acilden giriş yapınca gebelik testi vericem diyince sadece kan mı alıyorlar? Çünkü ben geçen hafta da gitmiştim gebelik testi için benden hem idrar hem kan aldılar. Kanda zaten çıkıyorsa belli oluyorsa idrarı yanında neden istiyorlar uğraştırıyorlar anlamıyorum.

Bende yarın gidicem hastaneye. Acilden giriş yapınca gebelik testi vericem diyince sadece kan mı alıyorlar? Çünkü ben geçen hafta da gitmiştim gebelik testi için benden hem idrar hem kan aldılar. Kanda zaten çıkıyorsa belli oluyorsa idrarı yanında neden istiyorlar uğraştırıyorlar anlamıyorum.

Çarşamba günü yaptım testi :) mutlaka haber vericem sonucum çıktığı zaman. Zaten gecikmem var kan testinde çıkar diye düşünüyorum
Senin testinde pozitif gözüküyor Rabbim tüm kolaylığı ve güzelliğiyle gönlündekini versin ☺️

İdrarında önemli ama enfeksiyonuna ve bir çok değerine bakmış oluyor böyle olması daha iyi canım acilde de sadece kan veriliyor diye biliyorum

Genelde gebelik şüphesi olunca sadece kan alıyorlar. Ben geçen ay baş dönmesi şikayetiyle gitmiştim onda da tomografiye gireceğim için gebelik var mı diye sadece kana baktılar
Ama o anki doktora bağlı :)
Ben aile hekimine gidicem kan vermeye.

Merhaba kızlar benim adetime daha iki hafta var ama belirtilerim vardı bende bugün test yaptım ilk idrarla değil ama 5-6 dakika geçtikten sonra silik çizgi çıktı bakar mısınız var mıdır markası bebe time

Eklentiler

• IMG_20250111_202526.jpg
    IMG_20250111_202526.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250111_202520.jpg
    IMG_20250111_202520.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar benim adetime daha iki hafta var ama belirtilerim vardı bende bugün test yaptım ilk idrarla değil ama 5-6 dakika geçtikten sonra silik çizgi çıktı bakar mısınız var mıdır markası bebe time
Merhaba adete iki hafta kala ortalama yumurtlama dönemine denk geliyor.
O dönemde testte pozitif çıkmaz bence

Dün yaptığım ve bugün yaptığım testi bırakıyorum üstteki düne ait alltaki bugüne bu testten hiç emin olamadım başka bir forum da bebe time markasının yanıltıcı olduğunu söyleyenler olmuş acaba buda öyle olabilir mi buda bebe time

Eklentiler

• IMG_20250112_100053.jpg
    IMG_20250112_100053.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 43
Dün yaptığım ve bugün yaptığım testi bırakıyorum üstteki düne ait alltaki bugüne bu testten hiç emin olamadım başka bir forum da bebe time markasının yanıltıcı olduğunu söyleyenler olmuş acaba buda öyle olabilir mi buda bebe time
İsterseniz başka markayla tekrarlayın testi

Bir hafta daha bekleyip öyle yapayım daha net sonuç alırım

Hiç beklemene gerek yok yarın gidip kan ver bi o hayalet çizgi boşuna ikidir çıkmıyor hayatım benim attığım test bozuk sanmıştım üstüne başka test yapmadan gittim hastaneye kese oluşmuş kan sonucum yarın çıkacak en azından tedbirimi almış oldum sende git baktır

Hiç beklemene gerek yok yarın gidip kan ver bi o hayalet çizgi boşuna ikidir çıkmıyor hayatım benim attığım test bozuk sanmıştım üstüne başka test yapmadan gittim hastaneye kese oluşmuş kan sonucum yarın çıkacak en azından tedbirimi almış oldum sende git baktır
Yarın vereyim öyleyse umarım yine üzülmem

Sonucunu yaz olur mu

Back