- 10 Mart 2023
- 52
- 20
- 8
- Konu Sahibi sarisintweety
Hayırlısı olsunO testlere güvenim kalmadı benimde çıktı silik bugün bile kanda 0.500 çıktı doktor adet gecikirse bakın tekrar dedi
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsunO testlere güvenim kalmadı benimde çıktı silik bugün bile kanda 0.500 çıktı doktor adet gecikirse bakın tekrar dedi
Merhaba
Lütfen testime bakar mısınız silik çizgi var gibi görüyorum ama yanılmak istemiyorum
Beklenen adet tarihi 9 ocak normalde ama dayanamadım sabredemedim test yaptım
Eki Görüntüle 3533138
Merhaba yeni üyeyim ve size ihtiyacım var kızlarBen gördüm var gibi :) Kaset test dimi bu?
canım ne kadar var regline? Bana test bozuk gibi geldi ama hiç belli olmaz tabi :) tekrar denemeni tavsiye ederim. Erken gebelik testi alMerhaba yeni üyeyim ve size ihtiyacım var kızlarbenimde böyle oldu ilk net tek çizgiydi bi kaç saat sonra böyle olmuş pembe boya akmış test bozuk diye düşündüm ama çoğu kişinin böyle olmuş bende eklesem yardımcı olurmusunuz
Merhaba bence başka bir test yapınMerhaba yeni üyeyim ve size ihtiyacım var kızlarbenimde böyle oldu ilk net tek çizgiydi bi kaç saat sonra böyle olmuş pembe boya akmış test bozuk diye düşündüm ama çoğu kişinin böyle olmuş bende eklesem yardımcı olurmusunuz
Reglim 2 gün önceden oldu kahve lekeyle az az geldi şaşırdım normalde gecikirdi 3 gün sürdü ve bitti 5 günde bir var bir yok denilecek şekilde kahve lekelenmem oldu (normalde lekelenmem ertesi gün olurdu böyle olmazdı) yani toplamda regli sayılacak bu 8 günün üzerinden 6 gün geçti ilişkiden sonra alt karnımda bi sızı oldu sonra belim ağrımaya başladı iki gün devam etti dün bu testi yaptım bi anlık şüpheyle belirtileri varmı anlayamadım ne zaman tekrarlayım testicanım ne kadar var regline? Bana test bozuk gibi geldi ama hiç belli olmaz tabi :) tekrar denemeni tavsiye ederim. Erken gebelik testi al
Hamile misinizMerhaba
Lütfen testime bakar mısınız silik çizgi var gibi görüyorum ama yanılmak istemiyorum
Beklenen adet tarihi 9 ocak normalde ama dayanamadım sabredemedim test yaptım
Eki Görüntüle 3533138
Bu testten sonra başka bir test yapmadım, haftaya kan testi yaptırmayı düşünüyorum.Hamile misiniz
Silik çizgi görüyorum sanki, daha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir. Gecikme olunca tekrarlayınBenimde testime bakabilir misiniz düşünceler içindeyim adetime 5 gün var erken gebelik testi denemek istedim kafam karıştı
Çok teşekkür ederim var olunSilik çizgi görüyorum sanki, daha yeni olduğu için silik çıkmış olabilir. Gecikme olunca tekrarlayın![]()
Test markası nedir acabaBenimde testime bakabilir misiniz düşünceler içindeyim adetime 5 gün var erken gebelik testi denemek istedim kafam karıştı
Artı med sonra sizlerin yorumlarımı okudum after 10 isimli test aldım o negatif çıktı reglime 5 gün varken yaptım testiTest markası nedir acaba
Bende artımed ile hamileliğimi öğrendimArtı med sonra sizlerin yorumlarımı okudum after 10 isimli test aldım o negatif çıktı reglime 5 gün varken yaptım testi
Ama yeni test aldığımda o negatif çıktı açıkçası üzüldümBende artımed ile hamileliğimi öğrendim
Kaset test ile mi yaptınız acaba erken gebelik testi ile miAma yeni test aldığımda o negatif çıktı açıkçası üzüldüm
Erken dönem yaptım adetime şu an 4 gün varKaset test ile mi yaptınız acaba erken gebelik testi ile mi
Canımm direk hastaneye gittim kese gözüküyor dedi kan aldı ama içte kanamada gözüküyor dedi kese çocuk sonramı oluşacak tedirginim ne nasıl olacak kafam karıştıMerhaba bence başka bir test yapın![]()
Kese diyince sevinmiştim ama kanama neden gözüküyor anlamadım benim de kafam karıştıCanımm direk hastaneye gittim kese gözüküyor dedi kan aldı ama içte kanamada gözüküyor dedi kese çocuk sonramı oluşacak tedirginim ne nasıl olacak kafam karıştıkan sonucum için pazartesi gideceğim hamilemiyim yani
![]()
Daha 4 gün varmış canınızı sıkmayınErken dönem yaptım adetime şu an 4 gün var