Lütfen Yardım Sevgilimin Eski Sevgilisini Kıskanıyorum

aylar boyu her gun de getirmedim aklina. ama onun dusuncesi sabit. verdigim ornegi okuduysaniz AYNI kaliba konma derdimi anlamissinizdir.
sizin eski sevgiliniz olduysa hayatiniza giren kisileri ayni mi sevwnildiniz? ben bu adami cok farkli sevdim ya diyebildiniz mi mesela ? herkesi ayni mi goruyorsunuz? bu ayni gorme meseleso normal bi durum mu anlamaya calisiyorum

Sürekli sorarak daha fazla takıntı haline getirip ilişkinizden çalıyorsunuz.
Kıyas yapması için sevgilinize sorup durmayın eski kız arkadaşını, sağlıklı değil.
Bunun haricinde "Sen ayrısın, sen özelsin" demek de çok zor olmasa gerek.
Sevdiceğinizde hödüklük var sanırım biraz.

Valla tatlım sevgi arasında fark vardır. Olmamış olsaydı şuan hayatımda olan adamla değil de geçmişimdekilerden biri ile evlilik yoluna girerdim.. Herkese de anlatabilirim onu ne çok sevdiğimi. Şuan geriye dönüp bakıyorum ne aptalmışım diyorum zamanımı saçma sapan insanları hayatıma alarak geçirmişim, zamanında onları sevdim zannetmişim. Halbuki sevgi o değilmiş, onlarda hissettiklerim değilmiş. Gerçek sevgi şuanki yaşadığımmış. İllaki erkek arkadaşın hissettirir sana ilk ve son olduğunu deliler gibi en çok seni sevdiğini. Ha hissettiremiyorsa da eğer öyle aman aman sevgiden söz edemeyiz sana karşı. Ayrıca sana mesafeden dolayı yazdığı mesaja da gıcık olmadım değil. "Onunla olduğu gibi" ne demek allah aşkına hani elimizden geldiği kadar imkanlar yettikçe görüşürdük aşkım demek nerde bu neredeee buda bende bi soru işareti yaratır

Oy valla sevgilinin yerinde olsam tekrar o eski dediğin sevgilisine aşık olmuştum...

Senin sayende
Devam et böyle

Ben ilk defa bu kadar çok bir adam sevdim oda eşim herkesi aynı sevemezsin zaten ama sende kendine Bağla o zaman çokta düşme üstüne titreme ama eskiyi unut önce

sanirim tek sorunlunun ben olmadigimi anlatabilrn bir ifade. tesekkur ederim.
yani inanin su sen ayrisin sozu yalandan da soylense aylar once ben bu hale gelmezdim. yapmadi. simdi ne yaparsa yapsin bos. ki bugun dahi bu ayni kilifa sokma tavrindan vazgecmiyor.
ve ben cok yoruldum cabalamaktan yipranmaktan istedigimi alamamaktan. gozyaslari icinde yaziyorum artik bunlari. mutlu olamiyorum iliskimle.

biricik olamiyorum gozunde.

Ben ilk defa bu kadar çok bir adam sevdim oda eşim herkesi aynı sevemezsin zaten ama sende kendine Bağla o zaman çokta düşme üstüne titreme ama eskiyi unut önce

onun icin hayatimin her alaninda her seyivyaomaya calisiyorum. kiskanc biri, mantik cercevesinde olammasina ragmen cogu seyini yapaniliyorum her seyi yapiyorum daha neyin baglamasi naoiyim canimi mi veriyim bilmiyorum.

evet herkesi ayni sevemezsin, o beni ayri gormuyor sanki. ben ise onu cok seyden ayri goruyorum. ilk defa sevdim birini, ilk sevgilim. sonuc da bu. sevdigim kadar ozel sevilemiyorum

psikolojik destek almalısın. içinde bulunduğun hastalıklı bir ruh hali

takintili bi ruh halinde olabilirim ama hasta degilimdir. herkes sevgilisinin gozunde biricik olmak ister, herkesi sevdigi gibi ayni sevilmek istemez. bunu kaldiramamak hastalik degil galiba bilemiyorum.

psikolojik destek almalısın. içinde bulunduğun hastalıklı bir ruh hali

takintili bi ruh halinde olabilirim ama hasta degilimdir. herkes sevgilisinin gozunde biricik olmak ister, herkesi sevdigi gibi ayni sevilmek istemez. bunu kaldiramamak hastalik degil galiba bilemiyorum.

o soyledigi cumleyle o kizla bulustugumdan ne eksigi ne fazlasi olurdu ayni olurduk demeye getirdi. benim icin cok buyuk bi soru isareti bu icim icimi yiyor. ben de sevgi arasinda fark olacafina inaniyorum soylediginiz seye oyle hak verdim ki .

simdi soruyorum size de bana bu gozle bakan biriyle ben nasil evlenebilirim. o kadar kotu geliyor ki bu durumum. ne olmali bu iliski?

Anladım ben sizin ne demek istediğinizi zaten ilk yazdığınız anda, eski sevgililer ve kıyaslamalar olarak olmasa da duymak istediğimin söylenmesi üzerine bazı takıntılar bende de var. "Yalandan da söyleyiver idare et beni" dediğim noktalar olmuştur eşime.

Biz bunları açık açık konuşuyoruz, bence siz de konuşun. Eşime "Ya bak şu durumda şöyle şöyle demeni isterdim. Yapmayacak olsan bile söyle, kendimi iyi hissedeyim" demişliğim vardır. Bunlar duyguları-olayları kavrama ve ifade farkından kaynaklanan basit çatışmalar. Bence sizinki de öyle ama biraz da sevgilinin hödüklüğü var işin içinde işte, yani özel olduğunu duymak istediğini anlamalıydı.

Söyle açıkça, "Bunları duymak isterdim" diye ve daha da sormayın, kıyaslamayın. Gerçekten sağlıklı bir davranış değil.
Özgüven problemi ise apayrı bir hal, üzerine eğilmeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü ağlak, sürekli kıyas ve sitem içinde olan biri, bir yerden sonra karşısındaki kişi için eziyet olmaya başlar. Yapmayın, bıktırırsınız.

Canım merak ettim kaç yaşındasın?

Her ilişkinin dinamiği faklıdır, her ilişki zaten biriciktir. Böyle yaparak sürekli geçmişi hatırlatıp kendinden uzaklaştırırsın sevgilini, kaldı ki bitmiş bir ilişki üzerine konuşmak bana göre her zaman boşa geçirilmiş vakittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…