- 18 Haziran 2015
- 3.889
- 39.391
- 508
- Konu Sahibi kedilercoktatli
-
Hem çocuğa açılıyon hemde bunaltıyon elinde patlar bu gidişle devamlı niye eski sevgilin diyon çocuk belki unuttu belki unutacak niye pat diye eski sevgilin diyip duruyon çok sevsin diyon hemde Çocuğun aklına eski sevgilisini getiriyon aklına sokup durma eski sevgilisini ben bile okurken sıkıldım cocuk napsın
Aklını başka şeylerle meşgul etmeye bak.
Sevgilinle mutlu olmaya bak.
Gerisi boş.
Ben ilk defa bu kadar çok bir adam sevdim oda eşim herkesi aynı sevemezsin zaten ama sende kendine Bağla o zaman çokta düşme üstüne titreme ama eskiyi unut önceaylar boyu her gun de getirmedim aklina. ama onun dusuncesi sabit. verdigim ornegi okuduysaniz AYNI kaliba konma derdimi anlamissinizdir.
sizin eski sevgiliniz olduysa hayatiniza giren kisileri ayni mi sevwnildiniz? ben bu adami cok farkli sevdim ya diyebildiniz mi mesela ? herkesi ayni mi goruyorsunuz? bu ayni gorme meseleso normal bi durum mu anlamaya calisiyorum
Sürekli sorarak daha fazla takıntı haline getirip ilişkinizden çalıyorsunuz.
Kıyas yapması için sevgilinize sorup durmayın eski kız arkadaşını, sağlıklı değil.
Bunun haricinde erkek arkadaşınız açısından "Sen ayrısın, sen özelsin" demek de çok zor olmasa gerek.
Sevdiceğinizde hödüklük var sanırım biraz.
ama siz anlattiklarinizla resmen ona itiyorsunuz. aklinda yokken aklina sokuyorsunuz.barismazlar, barissalar dahi dusunduklerim ne kadar dogruymus derim kiyaslamalarimda hakliymisim derim, sevgilimde acik aramakta ne kadar hakliymisim deyip sinirle otururum baska bisey degil.
Ben ilk defa bu kadar çok bir adam sevdim oda eşim herkesi aynı sevemezsin zaten ama sende kendine Bağla o zaman çokta düşme üstüne titreme ama eskiyi unut önce
ama siz anlattiklarinizla resmen ona itiyorsunuz. aklinda yokken aklina sokuyorsunuz.
psikolojik destek almalısın. içinde bulunduğun hastalıklı bir ruh hali
psikolojik destek almalısın. içinde bulunduğun hastalıklı bir ruh hali
Valla tatlım sevgi arasında fark vardır. Olmamış olsaydı şuan hayatımda olan adamla değil de geçmişimdekilerden biri ile evlilik yoluna girerdim.. Herkese de anlatabilirim onu ne çok sevdiğimi. Şuan geriye dönüp bakıyorum ne aptalmışım diyorum zamanımı saçma sapan insanları hayatıma alarak geçirmişim, zamanında onları sevdim zannetmişim. Halbuki sevgi o değilmiş, onlarda hissettiklerim değilmiş. Gerçek sevgi şuanki yaşadığımmış. İllaki erkek arkadaşın hissettirir sana ilk ve son olduğunu deliler gibi en çok seni sevdiğini. Ha hissettiremiyorsa da eğer öyle aman aman sevgiden söz edemeyiz sana karşı. Ayrıca sana mesafeden dolayı yazdığı mesaja da gıcık olmadım değil. "Onunla olduğu gibi" ne demek allah aşkına hani elimizden geldiği kadar imkanlar yettikçe görüşürdük aşkım demek nerde bu neredeee buda bende bi soru işareti yaratır
sanirim tek sorunlunun ben olmadigimi anlatabilrn bir ifade. tesekkur ederim.
yani inanin su sen ayrisin sozu yalandan da soylense aylar once ben bu hale gelmezdim. yapmadi. simdi ne yaparsa yapsin bos. ki bugun dahi bu ayni kilifa sokma tavrindan vazgecmiyor.
ve ben cok yoruldum cabalamaktan yipranmaktan istedigimi alamamaktan. gozyaslari icinde yaziyorum artik bunlari. mutlu olamiyorum iliskimle.
biricik olamiyorum gozunde.
sizin hiç eski sevgiliniz olmadı mı?
Merhaba,
öncelikle okuyan herkese cok tesekkur ederim.
yargılanmadan, beni çocukça bulmadan bu sorunuma çare bulursak çok mutlu olacağım.
ben sevgilimi cok sevdim, platonik gecirdigim 1.5 yildan sonra kiz sevgilimden ayrildi. aradan zaman gectikten sonra da ben itiraf ettim sevdiğimi. bizim is oldu iste.
Ben sevgilimi platonik sevdigim donemden beri o sevgilisini sürekli inceledim hesaplarına baktım, kafamda yüzlerce kıyaslama yaptım. onlar ayrıldı ama ben kafamdan atamadım kizi ozguvensizligim yuzunden. ilişkiye başladık sevgilimi sürekli sıkıştırdım kıyaslama yapmaya zorladım. istediğim tek farklılık daha çok sevilmekti. güzellik vs değişecek şeyler değil sonuçta. beni mi daha çok sevdin onu mu tarzında kıyaslamali sorular sorduğumda bunun iğrenç olduğunu, sevgi nasıl ölçülür ki "aynıdır"tarzında cevaplar aldım. ozguvensizligim ve her şeyden çok seven bünyem bunları kaldıramadı sürekli ağladım rüyalarda görmeler vs. yasadim. sevgilim yüzünden hayatta her şeyi istemeden geri plana atmışım. onun suçu değil tabi ama onu ne kadar sevmis oldugumu anlatmak istiyorum.
şimdi aylar geçti, ara ara ona yine bu eski sevgilisi konularını açtım ama ben pek unutamadım kızı . hesaplarına bakmıyorum artık ama mailimi minimize ezberlemiş gibiyim kızı. yaşadığı şehiri kızın yüzünü her şeyi rüyalarımda görüyorum kendimi ezik hissediyorum. zaman geçmesine rağmen bundan kurtulamıyorum hala devam etmekte. son zamanlarda sana tapıyorum diyebilecek kadar ileri gitmişken yine de tek en çok sevdiği kişi olamadığımı düşünüyorum.
bugün şöyle bişey yasandi;
eski sevgilisiyle aralarında şehir mesafesi vardi çok bulusamamislar. biz aynı şehirdeyiz normalde.(okulum haric). olayin baska yonu de var da anlatmayacagim cok uzun oldu yoruyorum sizi.
ben : biz ayrı şehirlerde olsaydık onunla buluştuğun kadar bulusmayacaktik belki.
sevgilim: o ne alaka yine öyle olurdu onunla olduğu kadar.
O KIZLA AYNI GÖRÜLDÜĞÜMÜ HİSSEDİYORUM.TÜM sevgiler aynı mı olur, her insan aynı düzeyde mi kalır ya ? ben biricik olmak istiyorum ama ondan bu cevabı alamamak neden? bunlar ne demek? ben boşa mı kuruntu yapiyorum. delirmek üzereyim ilişkiden keyif alamıyorum evlensek hayatım da onun hayatı da zehir olur.
kız sürekli rüyalarımda aklımda, o kıza neler yaptıysa ne yaşadıysa ben de istiyorum hatta fazla sevsin istiyorum. ama olmuyor çok mutsuzum.
napayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?