canım bu cihazların sana verdiği öyle korkunç bir zarar yokki.öyle olsaydı zaten en başında atıyorum senede en fazla 2 kere hasta bunu çektirebilir vs denirdi.evinde her gün kullandığın cihazlardan ya da x ray kapılardan, atmosferden vs günlük aldığın radyasyon miktarı çok daha fazla.onlar seni kanser etmez ama bu düşünceler eder.çok geçmiş olsun.
Arkadaşım anlamıyorsunuz sanırım,yeni ya da eski size olma sebeplerini açıklıyorum.Bu haber yeni kocreliden tutta pek cok il toplami malesef.. okadar cokki cevremde neredeyse 4 evden 1inde var suan kanser yakinlarimdada oyle ve cogu pek doktora gitmis insan bile degil yani tomogrofi degil sebep ama cok artinca acaba dio insan ben koyde buyudum ve biz koyde boyle olum genc olum bilmezdik eskiden yoktu simdi teknolojik cihazlar radyasyon artinca illa bagliyorum konuyu sebep olarak hele ben coooooook maruz kaldim ama bilmiodumsizin yasiniz kac
Tomografideki radyasyon hakkında çok bilgim yok ama bu bilgisayar,cep telefonları,elektromanyetik cihazlar çevremizdeyken bize bir şey olmuyorsa Allah'ın izniyle güçlüyüz demektir :) Sağlığa odaklanmaya çalışın.Neyi istiyorsanız ona doğru dönün.Bu çok önemli.
Arkadaşım anlamıyorsunuz sanırım,yeni ya da eski size olma sebeplerini açıklıyorum.
Cooook maruz kaldım derken? Bunu biz bile demiyoruz kendinize gelin ne bu,böyle hayat mi geçer allah aşkına?
Arkadaşım anlamıyorsunuz sanırım,yeni ya da eski size olma sebeplerini açıklıyorum.
Cooook maruz kaldım derken? Bunu biz bile demiyoruz kendinize gelin ne bu,böyle hayat mi geçer allah aşkına?
Bilinc olarak evet hic doktora gitmemis komsum bile kanser su an yada soyle yillarca sigara coook fazla ama ve alkolle yasayan amcamin akciger degilde prostat kanseri olmasi gibi ornekler verebilirim ama bu doktorlarda oyle yazmiski okumaz olaydim dna yi bozuyormus x isini korkuttu beni cok
İlk mesajımda bahsettiğim yer kayseri idi zaten,sebebini de acikladim. Bunun sizinle alakalı bir durumu yok,bu bizleri ilgilendiriyor çünkü en ufak ihmal ve sızıntı da baş tehlikede olan biziz. Bu kadar evham yapacağınız bir durum yok hanimefendi saatlerdir size bunu anlatmaya çalışıyorumAslanoğlu özetle şöyle konuştu:
“AB ülkelerinde ortalama her 100 bin kişiye 12 radyolog düşerken, Türkiye’de bu rakam 5 civarında. Bizler Avrupa’daki meslektaşlarımızdan 2-3 kat daha fazla işlem yapmaktayız. Geçen yıllarda Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde ardından Kırşehir, İstanbul, Ankara, Rize, Edirne, Kocaeli en son Kastamonu’da olmak üzere son bir yılda 35 meslektaşımıza kanser teşhisi konuldu. Radyasyon koruyucu ekipmanlarımız konusunda ciddi endişeler ve kaygılar var. Merdivenaltı üretilen koruyucu ekipmanlar piyasada satılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı bunlara kayıtsız kalıyor, denetimler yapılmıyor.”
Bu haber bur hafta oldu yayinlanali
İşte en kötüsü onları okumak.Bunu tam tersine çevirebilirsiniz.Demek ki zihniniz okuduklarınızdan çok etkileniyor.Ne güzel.O zaman olumluyu okuyun.İnsanın ne kadar güçlü olduğunu,vücudumuzun muhteşem bağışıklık sistemini,en zor şartlarda yaşayan insanları.O makaleler herkes için doğru olsa
İlk mesajımda bahsettiğim yer kayseri idi zaten,sebebini de acikladim. Bunun sizinle alakalı bir durumu yok,bu bizleri ilgilendiriyor çünkü en ufak ihmal ve sızıntı da baş tehlikede olan biziz. Bu kadar evham yapacağınız bir durum yok hanimefendi saatlerdir
Evet biliyorum radyasyon yuzde 2 3 kanser yaparken stres yuzde 30 yazan uzanmanlar var ben ilaca bile karsiyken hayatimizda neden boyke sagligi bozabilecek seyi risk aldim die kzyorum hep cok bilmislikten malesef offf
Bu radyasyonun size etkisi olmaz fazla bir miktar degil karsilastirmali baska ornekler vereyim dedim gunluk yasamdan ama sildim cunku bu sefer de onlara takilmaniz muhtemel. Burada ne denirse ikna olmazsiniz bu bitse baska bir seye takilirsiniz cunku hastaliginiz psikolojik. Psikiatri takibini birakmayin onerdigi ilaclari kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?