Lutfen yardim radyasyon korkusu panik atak...

Evet biliyorum radyasyon yuzde 2 3 kanser yaparken stres yuzde 30 yazan uzanmanlar var ben ilaca bile karsiyken hayatimizda neden boyke sagligi bozabilecek seyi risk aldim die kzyorum hep cok bilmislikten malesef offf

Arkadaşım anlamıyorsunuz sanırım,yeni ya da eski size olma sebeplerini açıklıyorum.
Cooook maruz kaldım derken? Bunu biz bile demiyoruz kendinize gelin ne bu,böyle hayat mi geçer allah aşkına?

Bilinc olarak evet hic doktora gitmemis komsum bile kanser su an yada soyle yillarca sigara coook fazla ama ve alkolle yasayan amcamin akciger degilde prostat kanseri olmasi gibi ornekler verebilirim ama bu doktorlarda oyle yazmiski okumaz olaydim dna yi bozuyormus x isini korkuttu beni cok

Aslanoğlu özetle şöyle konuştu:

“AB ülkelerinde ortalama her 100 bin kişiye 12 radyolog düşerken, Türkiye’de bu rakam 5 civarında. Bizler Avrupa’daki meslektaşlarımızdan 2-3 kat daha fazla işlem yapmaktayız. Geçen yıllarda Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde ardından Kırşehir, İstanbul, Ankara, Rize, Edirne, Kocaeli en son Kastamonu’da olmak üzere son bir yılda 35 meslektaşımıza kanser teşhisi konuldu. Radyasyon koruyucu ekipmanlarımız konusunda ciddi endişeler ve kaygılar var. Merdivenaltı üretilen koruyucu ekipmanlar piyasada satılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı bunlara kayıtsız kalıyor, denetimler yapılmıyor.”

Bu haber bur hafta oldu yayinlanali

İşte en kötüsü onları okumak.Bunu tam tersine çevirebilirsiniz.Demek ki zihniniz okuduklarınızdan çok etkileniyor.Ne güzel.O zaman olumluyu okuyun.İnsanın ne kadar güçlü olduğunu,vücudumuzun muhteşem bağışıklık sistemini,en zor şartlarda yaşayan insanları.O makaleler herkes için doğru olsa Afrika'da insan kalmazdı...

İlk mesajımda bahsettiğim yer kayseri idi zaten,sebebini de acikladim. Bunun sizinle alakalı bir durumu yok,bu bizleri ilgilendiriyor çünkü en ufak ihmal ve sızıntı da baş tehlikede olan biziz. Bu kadar evham yapacağınız bir durum yok hanimefendi saatlerdir size bunu anlatmaya çalışıyorum

Bu radyasyonun size etkisi olmaz fazla bir miktar degil karsilastirmali baska ornekler vereyim dedim gunluk yasamdan ama sildim cunku bu sefer de onlara takilmaniz muhtemel. Burada ne denirse ikna olmazsiniz bu bitse baska bir seye takilirsiniz cunku hastaliginiz psikolojik. Psikiatri takibini birakmayin onerdigi ilaclari kullanin

Yaşınızı bilmiyorum ama bu takıntılarınız ileri boyutta

Önce hepimizin öleceğini kabul edin er ya da geç

Tomografi vs ile hemen kanser olunmaz

Şimdi örnek vermeyelim ama olağan yaşantımızda da dünya kadar radyasyon var

Pet çekiminde çok radyasyon var deniyor ama yararı fazla deyip ihtiyacı olana yapıyorlar

Siz bu sefer de ilacın yan etkisine takılırsınız vs psikiyatristinizle bu düşüncelerinizi ayrıntılı paylaşın

Zira bir süre sonra ben bu ilacı neden içtim, vücuduma bunu neden yaptım demeye başlayacak gibisiniz

Evet biliyorum radyasyon yuzde 2 3 kanser yaparken stres yuzde 30 yazan uzanmanlar var ben ilaca bile karsiyken hayatimizda neden boyke sagligi bozabilecek seyi risk aldim die kzyorum hep cok bilmislikten malesef offf

Gördüğüm kadarıyla çok bilmişlikte değişen birşey yok. İşi yapanlar yorum yapmış, onlara da karşı gelmişsin.

Ne istiyorsun? Evet birgün kanser olabilirsin, burada yakınları ya da kendisi kanser hastalığı yaşamış çok insan vardır, nedir bu dünyada bir ve ilk kez senin başına gelecek gibi tavırlar? Biraz kendine gel.

İlgi istiyorsan herkes ilgilenmiş seninle. Tedavine devam et bence, psikolojik rahatsızlıklar dışında bir risk taşıdığını düşünmüyorum 4 tanecik tomografi ile...

Ben tomogrofiye aksam 11 gibi girip uyudum sabah uyandigimda seyrimelerle uyandim vcudumfaki ve ogun bugun devam ediyor ve gozlerimde siyah nokta ve seritler var yine ben hasar verdi sanki hucrelerime die dusunuyorum oncesinde olmayinca gece 11 ertesi gun 3 te tekraar girdim malesef bilmiodumki zararlarini tammm acil doktoru 400 ronkene bedel ve kafada kist yapabilir dedi ama o an oskolojim comk kotuydu girdim aptalllik ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…