Lutfen yardim radyasyon korkusu panik atak...

genetik olabilir esim benim anne tarafim böyle benim gibi diyor. cidden bir değişikler. çok geçmiş olsun

Ben bes aylik bebegime araba kazasinda basina aldigi darbeden ötürü tomografi cektirdim Çektirmeden once cocuk doktorumuza da sorduk Su elinizdeki telefonla ayni evde yasadigi icin daha fazla radyasyon aliyor dedi Benim bile boyle korkularim olmadi Sakin olun

Vcuttan atmanin hicbir yolu yokmus ama malesef
Bu kadar da umutsuz olma bence.niye olmasin.bunu nerde okudun.tam olarak atilmasa da mutlaka faydasi olur bunlarin.bazi drlar da bunlarin faydali oldugunu soyluyor.
Hadi bunlara inanmiyorsun ve faydali olmadigini dusunuyorsun .yine de yapabilecegin birsey var.hucrelerinin hasar gordugunu mu dusunuyorsun o zaman onlari tamir et.bagisikligini guclendir bu hastalik boylece uzak durur senden.kefir ,ev yapimi yogurt en guzel hucre onaricilar.bir de yogurdun icine zerdecal karistirsan al sana bagisiklik ve hucre yenileme.zaten o zaman hucre hasari korkun da olmaz

Tomogrofideki xısini hucrelerde kalici hasara sebep olabiliyor yenilenmeyen hucrede kansere donuyormus dogal radyosyon farkli

Ablacım doğal radyasyon farklı değil, x ışını x ışınıdır, dalga boyu 0.01-10 nm arasında olan ışıktır. Bizim gözümüzle gördüklerimiz 380-750 nm arasında dalga boyuna sahip. Hepsi Güneş'ten geliyor. Tomografinin farkı, kısa bir süre içinde demet şeklinde yoğun x-ışını göndermesi. Evet vücut için fazlası zararlıdır. X ışını ne kadar süreyle ve şiddetle hücrelere uygulandığında kalıcı hasara sebep oluyor önemli olan bu. Yarım yamalak bilgilerimizle bir sonuca varamayız. Şimdi ben size su içmek adamı öldürür desem, ne alaka dersiniz. Bir anda 20 litre su içerseniz, vücudunuzdaki iyon vs dengesi bozulur ve ölürsünüz. Oldu mu şimdi? Tomografi kanser yapıyor diyenlerle su içmek adamı öldürür diyenler arasında pek fark kalmıyor.

Yenilenmeyen hücre olmaz, yenilenmeyen hücre ölü hücredir, bu bir. İkincisi, kanser hücresi demek zaten "kontrolsüz şekilde bölünen hücre" demektir. Yani yenilenmeyen hücre kansere dönüşmez, çılgınlar gibi bölünen hücre kanser hücresidir. Yani tam tersi. Google güvenilir bir bilgi kaynağı değildir.
Evet DNA hasarı hücrenin kanserleşmesine sebep olabilir. Ama ben size daha güzel birşey söyleyeyim. Bilimsel olarak 1 milyon hücre bölünmesinde bir kanserli hücre oluşur. Her gün vücudumuzda en az 3-4 tane kanserli hücre oluşuyor, hiçbir şey yapmasak bile. Bağışıklık sistemimiz bu "çılgın" hücreleri tanıyor ve onları hemen yok ediyor. Yani biz aslında her gün kanser olup, onu yeniyoruz. Eğer ki uzunca bir süre bağışıklık sisteminiz güçsüz kalırsa, o hücreler kitle haline gelip, bizim bildiğimiz kanseri oluşturuyor. Stres bu yüzden radyasyondan daha zararlı. Radyasonla vücudumuzda kanserli hücre bile oluşsa, güçlü bir bağışıklık sisteminiz varsa hemen yok edersiniz. Stresten uzak durun lütfen. Tekrar söylüyorum, google güvenilir bir bilgi kaynağı değildir. Kendinize oradan buradan hastalık bulmayın.

Coj sagolun aklimda

Super cevap Bilgilendirme icin de ayrica tesekkurler

Hayyy
Aklina saglik kardesim evet cok guzel bir aciklama oldu bu vok sagolasin

Merhabalar dönüş yaparsanız sevinirim benim sürekli kaslarım seyiriyor nöroloji ye gittim vs bunu yaşadınız mı böyle bi durum

Merhaba hanımefendi bu postu başından sonuna okudum hissettikleriniz yaşadıklarınız benimle aynı çok zor durumdayım nerdeyse 4 sene önce yazmışsınız ama ben şansımı denemek istedim geri dönüş yaparsınız diye çünkü insan yaşadığını yaşayan biriyle konusmaktan rahatlıyor ve bunu yaşamayan bilemiyor gerçekten.. lütfen bana ulaşırmısınız bir şekilde

Üzüm cekirdegi öğütülmüş onu cok övuyorlar belli basli taninmis markalarin var hatta cocuklara bile cay kasigi ucunda yedirin diyorlar bebem biraz büyüsün baslicam radyosyon heryerde olmayan mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…