Bizim malesef anneden tutta kardeslere durum ayni bu pskolojide genetik muhtemelen teyzemden dayilara kadar malesef evet cocuklar etkileniyor en cok ben asik surat gezince ... hayatta birsey yikamaz beni caresiz hastalik disi da derdim hep halada oyle bende yasamimda cok sikinti cektim ama hic pskolojik olmadim hastalik hastaligi disinda birde en korktugumla burun buruna gelince doktorlar deyimiyle yikildim malesef bu kez ilaclik oldum
Sagolun sizede coook sabir cidden zor yasayanadagenetik olabilir esim benim anne tarafim böyle benim gibi diyor. cidden bir değişikler. çok geçmiş olsun
Bu kadar da umutsuz olma bence.niye olmasin.bunu nerde okudun.tam olarak atilmasa da mutlaka faydasi olur bunlarin.bazi drlar da bunlarin faydali oldugunu soyluyor.Vcuttan atmanin hicbir yolu yokmus ama malesef
Tomogrofideki xısini hucrelerde kalici hasara sebep olabiliyor yenilenmeyen hucrede kansere donuyormusdogal radyosyon farkli
Coj sagolun aklimdaBu kadar da umutsuz olma bence.niye olmasin.bunu nerde okudun.tam olarak atilmasa da mutlaka faydasi olur bunlarin.bazi drlar da bunlarin faydali oldugunu soyluyor.
Hadi bunlara inanmiyorsun ve faydali olmadigini dusunuyorsun .yine de yapabilecegin birsey var.hucrelerinin hasar gordugunu mu dusunuyorsun o zaman onlari tamir et.bagisikligini guclendir bu hastalik boylece uzak durur senden.kefir ,ev yapimi yogurt en guzel hucre onaricilar.bir de yogurdun icine zerdecal karistirsan al sana bagisiklik ve hucre yenileme.zaten o zaman hucre hasari korkun da olmaz
Ablacım doğal radyasyon farklı değil, x ışını x ışınıdır, dalga boyu 0.01-10 nm arasında olan ışıktır. Bizim gözümüzle gördüklerimiz 380-750 nm arasında dalga boyuna sahip. Hepsi Güneş'ten geliyor. Tomografinin farkı, kısa bir süre içinde demet şeklinde yoğun x-ışını göndermesi. Evet vücut için fazlası zararlıdır. X ışını ne kadar süreyle ve şiddetle hücrelere uygulandığında kalıcı hasara sebep oluyor önemli olan bu. Yarım yamalak bilgilerimizle bir sonuca varamayız. Şimdi ben size su içmek adamı öldürür desem, ne alaka dersiniz. Bir anda 20 litre su içerseniz, vücudunuzdaki iyon vs dengesi bozulur ve ölürsünüz. Oldu mu şimdi? Tomografi kanser yapıyor diyenlerle su içmek adamı öldürür diyenler arasında pek fark kalmıyor.
Yenilenmeyen hücre olmaz, yenilenmeyen hücre ölü hücredir, bu bir. İkincisi, kanser hücresi demek zaten "kontrolsüz şekilde bölünen hücre" demektir. Yani yenilenmeyen hücre kansere dönüşmez, çılgınlar gibi bölünen hücre kanser hücresidir. Yani tam tersi. Google güvenilir bir bilgi kaynağı değildir.
Evet DNA hasarı hücrenin kanserleşmesine sebep olabilir. Ama ben size daha güzel birşey söyleyeyim. Bilimsel olarak 1 milyon hücre bölünmesinde bir kanserli hücre oluşur. Her gün vücudumuzda en az 3-4 tane kanserli hücre oluşuyor, hiçbir şey yapmasak bile. Bağışıklık sistemimiz bu "çılgın" hücreleri tanıyor ve onları hemen yok ediyor. Yani biz aslında her gün kanser olup, onu yeniyoruz. Eğer ki uzunca bir süre bağışıklık sisteminiz güçsüz kalırsa, o hücreler kitle haline gelip, bizim bildiğimiz kanseri oluşturuyor. Stres bu yüzden radyasyondan daha zararlı. Radyasonla vücudumuzda kanserli hücre bile oluşsa, güçlü bir bağışıklık sisteminiz varsa hemen yok edersiniz. Stresten uzak durun lütfen. Tekrar söylüyorum, google güvenilir bir bilgi kaynağı değildir. Kendinize oradan buradan hastalık bulmayın.
Aklina saglik kardesim evet cok guzel bir aciklama oldu bu vok sagolasinAblacım doğal radyasyon farklı değil, x ışını x ışınıdır, dalga boyu 0.01-10 nm arasında olan ışıktır. Bizim gözümüzle gördüklerimiz 380-750 nm arasında dalga boyuna sahip. Hepsi Güneş'ten geliyor. Tomografinin farkı, kısa bir süre içinde demet şeklinde yoğun x-ışını göndermesi. Evet vücut için fazlası zararlıdır. X ışını ne kadar süreyle ve şiddetle hücrelere uygulandığında kalıcı hasara sebep oluyor önemli olan bu. Yarım yamalak bilgilerimizle bir sonuca varamayız. Şimdi ben size su içmek adamı öldürür desem, ne alaka dersiniz. Bir anda 20 litre su içerseniz, vücudunuzdaki iyon vs dengesi bozulur ve ölürsünüz. Oldu mu şimdi? Tomografi kanser yapıyor diyenlerle su içmek adamı öldürür diyenler arasında pek fark kalmıyor.
Yenilenmeyen hücre olmaz, yenilenmeyen hücre ölü hücredir, bu bir. İkincisi, kanser hücresi demek zaten "kontrolsüz şekilde bölünen hücre" demektir. Yani yenilenmeyen hücre kansere dönüşmez, çılgınlar gibi bölünen hücre kanser hücresidir. Yani tam tersi. Google güvenilir bir bilgi kaynağı değildir.
Evet DNA hasarı hücrenin kanserleşmesine sebep olabilir. Ama ben size daha güzel birşey söyleyeyim. Bilimsel olarak 1 milyon hücre bölünmesinde bir kanserli hücre oluşur. Her gün vücudumuzda en az 3-4 tane kanserli hücre oluşuyor, hiçbir şey yapmasak bile. Bağışıklık sistemimiz bu "çılgın" hücreleri tanıyor ve onları hemen yok ediyor. Yani biz aslında her gün kanser olup, onu yeniyoruz. Eğer ki uzunca bir süre bağışıklık sisteminiz güçsüz kalırsa, o hücreler kitle haline gelip, bizim bildiğimiz kanseri oluşturuyor. Stres bu yüzden radyasyondan daha zararlı. Radyasonla vücudumuzda kanserli hücre bile oluşsa, güçlü bir bağışıklık sisteminiz varsa hemen yok edersiniz. Stresten uzak durun lütfen. Tekrar söylüyorum, google güvenilir bir bilgi kaynağı değildir. Kendinize oradan buradan hastalık bulmayın.
Merhabalar dönüş yaparsanız sevinirim benim sürekli kaslarım seyiriyor nöroloji ye gittim vs bunu yaşadınız mı böyle bi durumKaslarınızdaki seyirme stresle alakalı diye düsünüyorum panik atak halinde vücud savaş yada kaç tepkisi verir bu durum köpekten korkan birinin köpek gördüğü andaki tepkisiyle aynı gbi düşünelim köpekten uzaklaşıldığı an bu durum normale döner ama sizinki hastalık benim gbi maalesef ve bunun ne zaman olacağı bilinmediği için vücud sürekli kaç tepkisi veriyo ve tüm kaslar aynı anda geriliyor tüm gün gergin kalan kasların yorulması sonucu seyirmesi normal (benim psikoloğum konuyu böyle özetlemisti)
Not; Bu geçici bir süreç ve bu süre icinde netten uzak durmanı tavsiye ederim
Magnezyum eksikliği kas kramplar ve seğirme yapabilir. Stres magnezyum eksikliği yapar diye biliyorumMerhabalar dönüş yaparsanız sevinirim benim sürekli kaslarım seyiriyor nöroloji ye gittim vs bunu yaşadınız mı böyle bi durum
Dahiliyeye gidinMerhabalar dönüş yaparsanız sevinirim benim sürekli kaslarım seyiriyor nöroloji ye gittim vs bunu yaşadınız mı böyle bi durum
Baktırdım tahliller ee d vitamin magnezyum vs eksik yokMagnezyum eksikliği kas kramplar ve seğirme yapabilir. Stres magnezyum eksikliği yapar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?