Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Kim hangi merkezi yazmış anlamadım ben ya ama Doğu fertleri giyim 1 oğlum ve 2 yıl sonra da bir kızım oldu merkez sayesinde kimler oraya gitti acaba ben çok memnun kaldım doktor ve ekipten darısı isteyen herkeze olsun

arkadaşım selam,Bu işlemleri Fethiye hanım yaparken bana da aynı şeyi söylemişti malzeme ne kadar kaliteliyse ortaya çıkan iş okadar başarılı olyor demişti.Fethiye hanım saatlerce hastaları dinleyip onlar için dertlendiğini biliyorum,eşimin nöbeti olduğu için yanımda olamamıştı kendi arabasıyla beni evime bıraktıklarını biliyorum bide sizin yazdıklarınız okuyorum ve size pes diyorum . sen ve senin gibiler bunu sadec o merkezi hiç tanımayan ön yargılı insanlara inandırabilirsin,ben burdan ortak kaderi yaşadığım tüm arkadaşımlara sesleniyorum lütfen gidip merkezi hekimi ekibi görmeden tüp bebek tedavisine karar vermesinler gerçekden çokkk yanlırlar ve bunuda zaman kaygı gibi ciddi bir bedelle öderler,evet ben dr.fethiye ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum oradaki sekreterinden tutunda çay servisi yapan ablara kadar hepsi okadar duyarlı okadar ilgililerdeki hepsinden Allah razı olsun sen onları Allah havale ediyosun gönderebileceğin en güzel yere farkında olmadan yolluyorsun sen hiç merak etme Fethiye hanım ve ekibini Allahuteala çok güzel mucizeleri ile mukafatlandırıyo zaten o herşeyin en doğrusunu görüyor ve kullarını ona göre ya ödüllendiriyor yada cezalandırıyor .sen hiç merak etme sen engüzel en büyük yere havale ettin artık sende onlarda beklesinler canım benim herkes hakketiğini bu hayatda yaşar endişelenme olurmu.
İşte bu yazı çok komik. Ben tanıştım Fethiye Hanımla. Bırakın dertlesmeyi konuşmayı sevmez:KK20: iletişimi çok kötü.

Bu arada çalışanlardan ikisini işten çıkardıklarına dair mesaj atmışlar. Aynı mesaj sizlere de ulaştı mı?

İsim belirterek söylemeleri biraz ilginç değil mi? bunlarla ilgili sıkıntı oldu muhtemelen, işten çıkardıklarını herkese belli etmeye çalışıyorlarr. Neyse darısı kurumun geneline diyelim:)

İsim belirterek söylemeleri biraz ilginç değil mi? bunlarla ilgili sıkıntı oldu muhtemelen, işten çıkardıklarını herkese belli etmeye çalışıyorlarr. Neyse darısı kurumun geneline diyelim:)
Bence de öyle ama benim dosyamız Filiz bana gizli vermişti dediki hocaya görünmeden çık yoksa alamazsin

Bana da aynısını dediii gizli saklı getirdim evime. Sonrasında gittiğim diğer doktor tahlillerime bakmak istedi, bu raporda hiçbir şey tam belirtilmemiş dedi.Yalnız işin ilginç yanı o kurumda insan ilişkisi iyi olan, en azından diğerlerinden daha dürüst gibi görünen bir tek filiz vardı benim için. O da yalan oldu

Bana da aynısını dediii gizli saklı getirdim evime. Sonrasında gittiğim diğer doktor tahlillerime bakmak istedi, bu raporda hiçbir şey tam belirtilmemiş dedi.Yalnız işin ilginç yanı o kurumda insan ilişkisi iyi olan, en azından diğerlerinden daha dürüst gibi görünen bir tek filiz vardı benim için. O da yalan oldu
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum seviyorum ben Filiz ablayı Allah yolunu açık etsin :)

Arkadaşlar merhaba:) tedavisine devam eden var mı aranızda? Kimde ve nerede devam ediyorsunuz? Ben bu ay niyetlendim şehir dışından bir doktorla görüştük,bana rapor çıkarttıralım ilaçlara boş yere fazla ödeme yapmayın dedi. Hatta şehir dışından geldiğimi bildikleri için de raporu biz hallederiz dediler.sizlerin de bilgisi olsun istedim iyigecelerrr

Ben malatyada yıl Turgut Özal tip fakültesi başladım nasip olursa haziranda tedaviye başlayacağız insallah

Hadi hayırlısı olsun hakkımızda.. Gökmen hocayı çok sevdim ben de, ama aileler ankarada olunca onların yanında olmak daha iyi olabilir diye düşündüm. Dün de gidip tahlillerimi yaptırdım biraz korkuyorum ama hayırlısı artık. İnşallah 1 ay sonra burdan güzel haberler paylaşırız

Arkadaşlar merhaba:) tedavisine devam eden var mı aranızda? Kimde ve nerede devam ediyorsunuz? Ben bu ay niyetlendim şehir dışından bir doktorla görüştük,bana rapor çıkarttıralım ilaçlara boş yere fazla ödeme yapmayın dedi. Hatta şehir dışından geldiğimi bildikleri için de raporu biz hallederiz dediler.sizlerin de bilgisi olsun istedim iyigecelerrr

Hayirli olsun canım bende elazig da medikal parkta başladım tedaviye ilaclarim icin rapor cikardilar yarin opu m var bakalım hakkimizda hayirlisi olsun

Hayirli olsun canım bende elazig da medikal parkta başladım tedaviye ilaclarim icin rapor cikardilar yarin opu m var bakalım hakkimizda hayirlisi olsun
İnşallah güzel haberler verirsin bize canim kaç yumurta var hepsi 1. Kalite olur insallah hamilelik ve doğum müjdeleyiniz veririz

Hadi kolay gelsin şimdiden ben de yarın iğnelere başlıcam ama bu defa korkuyorum sanki biraz. Neyse inşallah ilkini atlatırsam sonra geçer diye düşünüyorum. Bir de malatyadan farklı olarak burdaki doktor iki farklı iğne verdi yine gonal f var, bir de merional olcak. İkisi aynı anda:KK43:( sizlerin ilaçlar neler? Allahım şu güzel günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah

Arkadaşlar bende MALATYADA haziranda Doğu Fertilde tüp bebek tedavisine başlıycam gibi Dnizhan Deniz hocayla geçen hafta tanıştık ama çok kalabalık olduğu için sanki pek ilgilenmedi içime korku düştü tedavide de acaba ilgisiz kalır mı diye 9 yıllık evliyim aşılamadan sonuç alamadık tüp bebek deniycez o yüzden bilemiyorum doğru merkez mi acaba aydınlatırsanız sevinirimm :KK43:

Canım ben denemedim orda iyi kötü birşey diyemem ama inşallah bu sefer tüp bebek tedavim tutar ben malatya da özelde yaptırmayı düşünmüyorum ama inşallah araştırmada bebis ime kavusurum
araştırma kalabalık olur diye yanaşmadım ben ama buranın da oradan kalır yanı yok gibi çok sağol cevap için

X