Olabilir canım yaa bozukta olabilir ama hastada olmuyorum hiç hasta olucak belirtimde yok aksine fena kasık batması ve ağrısı oluyor bilemedim ultr baktırdım kist vs bıseyde yok neden olmuyorum bilmiyorum sanırım biraz sabırlı olmam lazımRica ederim canım
Bak bu benim adet gününden önceki gün yaptığım test. Silik ama bak çizgi ilerde seninki ortada t çizgisinin hizasında değil sanki ya da bana öyle geldi bilmiyorum
Anladım canım hayırlısı olsun tekrardan benımde sanırım sabırlı olmam lazım olana kadar bakalım ne olucak.. Şimdi gidip kan verip iyicene hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum beklesem diyorum bi 10 gün daha .Valla canım ben ümidimi kaybetmiştim idrar testi son kez yapayım dedim yaptım idrar testinde çıkınca 1 hafta sonra kan testi yaptırdım
Inşallah görürsün❤Ayy Maşallah böyle görsem heralde heyecandan bayılırımSenınde hayırlısı olsun canım benım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤ Bekleyen herkesede nasip etsin rabbim bu duyguyu inşallah
Tekrar idrar testi yap canımAnladım canım hayırlısı olsun tekrardan benımde sanırım sabırlı olmam lazım olana kadar bakalım ne olucak.. Şimdi gidip kan verip iyicene hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum beklesem diyorum bi 10 gün daha .
Ayy anlayabiliyorum vallahi seni ben olmayan bir çizgi için bu kadar sevindiysem seni düşünemiyorum bileInşallah görürsün❤benim elim ayağım titremişti heyecandan yarım saat sürdü. O 2 cizgi anında çıkışı 1 hafta gözümün önünden gitmedi
Tamam canımTekrar idrar testi yap canım
İnşallah canımTamam canımGüzel haberlerle dönerim inşallah ❤
Evet goguslerde damarlar cikti siddetli agri var ve reng deyisimi var ama az....bazen adet oluyorum saniyorum bazende hamilemiyim diyorum..kasiklarim ve karnimin alt kismi cok agriyor..caydanlik falan tava falan kaldiramiyorum agriyorum...vakit buldukca dinleniyorum.belki bir sey olur diye...bende 2 yil 1 aydir evliyim ...bizde İstiyoruz.İnsaAllah hamile oluruz.AminnnnnBelirti varmı peki sende ?
Amin canım Allahım gönlüne göre versinAllah bağışlasınİnşallah bakalım hasta olana kadar kontrol edicem benımde bir arkadasımın öyle olmuştu hayırlısı artık
Canım testin hangi marka?Benimde adetime 2 gün varken kan verdim 5.1 çıktı değerim senin değerin kaç olduğunu söylediler mi sana acaba ben adetin 2 günü yaptırdım tekrar kan testi 59.3 olmuş yani allahtan Ümit kesilmez belkide değerin yüksekti bak benim idrar testlerim böyle hiç belli bile değildi adetten önce
Yarın atsam canım adını olur muCanım testin hangi marka?
Senin belirtiler daha ağırmış canım benım gögüslerde birşey yok fakat dediğin gibi kasık ve karın alt bölgesi ağrısı çok oluyor valla ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kalbimize göre versin en kısa zamanda bende 1 bucuk senelik evliyim 7 aydır deniyoruz fakat olmadı inşallah oluruz güzel haberler veririzEvet goguslerde damarlar cikti siddetli agri var ve reng deyisimi var ama az....bazen adet oluyorum saniyorum bazende hamilemiyim diyorum..kasiklarim ve karnimin alt kismi cok agriyor..caydanlik falan tava falan kaldiramiyorum agriyorum...vakit buldukca dinleniyorum.belki bir sey olur diye...bende 2 yil 1 aydir evliyim ...bizde İstiyoruz.İnsaAllah hamile oluruz.Aminnnnn
Sanki dağılmış test gibime geldi renk bulanıklaşmış çünkü... Bilemedim canım ama yengem eczacı ben ona sormuştum ilk 10 dakika bile değil ilk 5 dakikada çıkarmış sonuç varsa.. 10 dakikadan sonrası hatta saat gecince olan sonuç geçersiz demişti bana.
Bence birdaha bi tekrarla testiCok silik amma gec gorundu bilmiyorum kac dk..cunki 10 dk bekledim negativ oldu sinirlendim uyudum...uyandigimda gordum
İnsaAllah AminSenin belirtiler daha ağırmış canım benım gögüslerde birşey yok fakat dediğin gibi kasık ve karın alt bölgesi ağrısı çok oluyor valla ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kalbimize göre versin en kısa zamanda bende 1 bucuk senelik evliyim 7 aydır deniyoruz fakat olmadı inşallah oluruz güzel haberler veririz❤
Kaç gün var adetine. Ben şuan hamileyim. Adetime bir gün varken yaptım negatifti. Uyudum 4 saat sonra baktım hayalet çizgi vardı. Adetim 5 gun geçince 2 ci biraz silik çizgi hemen çıktı. 10 gun geçince kopkoyu kırmızı çıktı
Adetimden 5 gun gecti bugun...bakalim sabaha hastalanmasam test yapicam yine...tebrik ederim canim saglikla kucagina almayi Allah nasib etsin Amin İnsaAllahKaç gün var adetine. Ben şuan hamileyim. Adetime bir gün varken yaptım negatifti. Uyudum 4 saat sonra baktım hayalet çizgi vardı. Adetim 5 gun geçince 2 ci biraz silik çizgi hemen çıktı. 10 gun geçince kopkoyu kırmızı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?