E nabıza baktım fakat devlet hastanelerinde yapılan testlerim çıktı. Özelde yaptırmıştım o yüzden çıkmıyor ordaO yüzden dedim ya canım e nabız uygulamasından bakabilirmisin e devlet şifresiyle bütün tahlillerin orada çıkıyor banada çünkü hamilelik yok dedi doktor
Ayy Maşallah böyle görsem heralde heyecandan bayılırımCanım benim testim de bu 1.5 gün geçince yaptım senin var gibi ama tekrarla yeni tutunmuş olabilir gec dollenme diyorlar sanırım tam bilmiyorum insallah vardır Rabbim isteyeen herkese tez zaman da versin❤❤❤
İnşallah canım çok sağolGüzel haberlerini bekliyorum o zaman inşallah☺
İnşallah ikimizde hamileyizdir güzel haberler alırız benım test bozukmuş sanırım çizgi olmaması gereken yerdeymiş o yüzden pazartesi direk kan testi vermeye gidicem zaten 10 gün olmuş oluyor bakalım hayırlısı hakkımızdaİnsaAllah hamile olursun
..bendede cok silik cizgi var.cok dikkatle bakildiginda goruluyor.adetimden 6 gun gecdi benimde
Belirti varmı peki sende ?İnsaAllah hamile olursun
..bendede cok silik cizgi var.cok dikkatle bakildiginda goruluyor.adetimden 6 gun gecdi benimde
Aslında 3 damla damlattım sadece ama test bozukta olabilir tabi bilemedim hayırlısıCizgi fazla idrardan oyle cikmis orda cikmaz cizgi negatif test bence. Insallah guzel haber al tabi yanilayim
Hic sabah yapmadim test ne zaman aldiysam o zaman yaptim varsa cikiyor zatenAkşam birdaha yapıcam aldım test bakalım ne çıkacak
Canım benim diğer hamileliğimde adetim 15 gün geçtiği halde silik çıkmıştıİnşallah canım çok sağol❤
Hadi yaa kanda çıktımı peki hiç ? Ne zaman kan verdin Ve öğrendin Burda çok okudum onu ya sanırım geç döllenme vs oluyormuş baya geç öğrenenlerde var o zamana kdrda testler negatif çıkıyormuş ayy valla kafam oladar karısıkkı bilemiyorum artıkCanım benim diğer hamileliğimde adetim 15 gün geçtiği halde silik çıkmıştı
Valla canım bilemiyorum ben burda çok şey okudum.. Birde bir arkadasımda da öyle oldu 1 bucuk ay hasta olmadı testlerife hep negatif çıktı kandada sonra evde bigün test yaptı 2.çizgi silikti doktora gittiler hemen bebişi oluşmuş hatta kalp atısını bile duydular herşey mümkün yani bekle biraz daha bence kan ver hasta olmayana kadar ümit var demektir eğer kist vs yoksa tabiBenim 1 hafta günüm geçti,dün test yaptım sonuç negatif çıktı ve hâlâ adet olmadım.
Yok çok şükür kist vs.hiç bir şey yok. İnşallah hayırlısı olsun.Valla canım bilemiyorum ben burda çok şey okudum.. Birde bir arkadasımda da öyle oldu 1 bucuk ay hasta olmadı testlerife hep negatif çıktı kandada sonra evde bigün test yaptı 2.çizgi silikti doktora gittiler hemen bebişi oluşmuş hatta kalp atısını bile duydular herşey mümkün yani bekle biraz daha bence kan ver hasta olmayana kadar ümit var demektir eğer kist vs yoksa tabi
Rica ederim canımÖylemi hiç farketmedim onu valla okadar dikkat etmedim o silik gibi çizgiyi görünce elim ayağıma dolandı zatensağol canım akşam yapıcam bakalım ne çıkıcak teşekkür ederim
Valla canım ben ümidimi kaybetmiştim idrar testi son kez yapayım dedim yaptım idrar testinde çıkınca 1 hafta sonra kan testi yaptırdımHadi yaa kanda çıktımı peki hiç ? Ne zaman kan verdin Ve öğrendin Burda çok okudum onu ya sanırım geç döllenme vs oluyormuş baya geç öğrenenlerde var o zamana kdrda testler negatif çıkıyormuş ayy valla kafam oladar karısıkkı bilemiyorum artıkhayırlısı neyse o olsun ❤
Aaa bende korkuyordum resmen ilaç gibi geldi okuduğum adetin 2 günü 59.3 çıktı benimde korkuyordumBenim ilk hamileliğimde adet gecikmemin 14cü günü çok silik çıkmıştı. Ertesi gün kan verdim Beta HCG 95 ti. Simdi 2,5 yaşında. Adet olmadığınız sürece ümidinizi kaybetmeyin
Allah bağışlasınBenim ilk hamileliğimde adet gecikmemin 14cü günü çok silik çıkmıştı. Ertesi gün kan verdim Beta HCG 95 ti. Simdi 2,5 yaşında. Adet olmadığınız sürece ümidinizi kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?