Lütfen yardım edin.

Oha, çüş, yok artık, hadi be! Gibi yorumlar yaptim kendimce yazdiklarinizi okurken.. adam hasta da sizin de en az onun kadar psikolojiniz anormal kusura bakmayin. Siz kendinize bunca seyi nasil yaptirirsiniz? Eskiyi bu kadar kurcalayan, bakirelik testi yaptirip bundan bile paranoya duyan bir adamla evlilik=intihar! Mutsuz olmaya bu kadar merakliysaniz buyurun düsün pesine. Abi evindeki günlerinizi mumla ararsiniz! Ayrica sizin foruma yazdiginiz yaziyi nasil buluyor bu adam hic anlayamadim. Niye her seyinizi bu kadar saplantili bir adamin bulacagi kadar ortalikta birakiyorsunuz ki? Abi evine gelince annenizle birlikte ayri bir eve cikin niye kaliyorsunuz ki orada? Ev ev ustune olmaz tabi ki. Gencsin calisirsin tutarsin evini sirf bu yuzden ruh hastasi bi adami cikis olarak gormek zekice bir is degil..

Hala napacagini bilmiyor musun? Bosuna konu acmissin, zira soylenenleri uygulayacak basiretin yok.

Ben de doktora ne demiş çok merak ettim. Utancımdan o odaya giremezdim heralde. Sinir krizi geçirirdim kapıda muhtemelen. Orda adam beni öldürse daha iyidir.

Oha karaktersize bak yaa bekaret kontrolu nedir ordan sonrasini okuyamadim icim almadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…