Lütfen yardım edin.

Ozgectky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
11
0
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Benim bi derdim var ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Lütfen yardım edin. Biraz uzun olacak şimdiden hakkını helal edin çok doluyum..

Ben 8 aydır nişanlıyım.
2 yıla yakın bi ilişki yaşadım ama ilk 1 yılını burnumdan getirdi nişanlım. İlk olarak bi önceki erkek arkadaşımla bişey yaşayıp yaşamadığımla ilgili güvensizlikten yapmadığını bırakmadı hergün kavga kavga. Hep böyle geçti.

Tüm kıyafetlerimi sırf oda dokundu gördü diye attı. Evdeki ufak tefek eşyalarıma kadar herşeyi çöpe attı. Sonra telefonumu alıp pc ye bağladı eskiden olan ve silinmiş ne varsa herşeyi ortaya tekrar çıkardı. Whatsapp yazışmaları. Facebook yazışmaları. Telefon görüşmeleri mesajlar ne varsa herşeyi okudu ve dinledi. Resimleri inceledi. Eski hayatımı komple soylediğim en ufak söze kadar ezberledi. Öyle böyle derken Aradan zaman geçti.

Sonrasında tam düzeldik derken yine başladı ve inanmak için beni doktora götürdü. Bakireliğime baktirdı. Almak istediği cevabı alınca herşey çok güzel olacak dedi. Bi hafta kendime gelemedim. Sonra evlenme teklifi etti ve söz nişan grçti. Bir ay öncesine kadar herşey çok güzeldi ama yine zorladı beni.

Bana doğruyu söyle dedi bişey yaşadınmı. Çok şaşırdım. Doktordan kendin duydun dedim ve kovdum evden. Doktorda yanılabilir sonuçta insan dedi. Kafayı yicektim. Bitirmek istedim ama arada aileler vardı. Zaten ailemle aram hiç iyi değil. Abim evli annemle ben onlarda kalıyoruz ve ev üstüne ev gerçekten olmuyomuş. Anlaşamıyoruz. Oturman kalkman sorun oluyo. Kendi kazanıp yediğin paran sorun oluyo. Olmuyo yani.

Şuan napıcağımı bilmiyorum. Ve bende bi forumda bunu paylaştım orafaki yorumcularla özeldende yazıştım oda bunu gördü ve yüzüğü attı şuan ondan haber alamıyorum 1 hafta olacak. Napmalıyım arkadaşlar lütfen desteğinizi bekliyorum.

Güven olmadan huzur olmaz huzur olmadan evlilik yürümez yol yakınken bitir,, zaten seni doktora götürmek çok büyük bi ayıp hakarettir böyle yürümez evlilik çok ciddi bişey pişman olursun paranoyak olmuş o kişi,,

Daha bi çok paronayaklıkları var ama yinede beni mutlu etmek için çabalıyo du taki son 1 hafta öncesine kadar. Zaten o zamna kadar hiç haber alamadım. Kalp rahatsızlığı var şimdi düşünüyorum bitirsek kendini toparlayabilecekmi diye

Öylemi yapmalıyım. Okadar heryer onunla doluki nereye baksam onu görüyorun herşeyde onun hatırası çok zor olmicakmı yapabilirmiyim korkuyorum.

Bunca terbiyesizliğinden sonra devam etmeniz hatta üstüne nişanlanmanız en büyük hatanız olmuş.. velev ki evlendiniz ve çok meraklı olduğu o kan gelmedi.. o zaman napıcaksın.. herkesten kan gelicek diye bi kural yok çünkü..

Ayrılmanız isabet olmuş.. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.. evlilikten dönmek daha zor olur.. zaten bu çocuk hayatı size zindan eder..

Başka bi hayırlı kısmetini bekle derim..

sizi mutlu etmek icin bu kadar cabalayan insanin yakasini sakin ha birakmayin, bir daha boylesini mumla arasaniz bulamazsiniz.
boyle kiymet bilip, el ustunde tutan. agzindan cikan her soze inanip delil kanit rapor istemeyen birini nerden bulacaksiniz. tez zamanda yuzugu parmaga geri takmali ve evlenip yolunuza bakmalisiniz. Yoksa boyle hayat gecmez, ev ev ustune.
hem abinizin evinden ne kadar rahatsiz olabilir ki guzel dusunceleri olan es adayiniz ne yapacak sanki.supheleri dogrultusunda en ufak bir seyde bicagi nerenize dayayacak, kafanizi duvarlara vurup mu patlatacak. agiz burun Allah ne verdiyse ayy iste bunlarda benim paranoyalarim takilmayin, evlenin gitsin. yeni konular icin beklerim.

Doktora daha gitmeden basmalıydın tekmeyı

ne iğrenç bi beyin yapısı ya evlensen çocuk yapsan dna isteyip çocuk benden mi der bu adam

sana kader bi sürü ipucu vermiş bitir diye ama ısrarcı olmuşsun bitirmemekte lütfen ruh sağlığına zarar vermeden uzaklaş bu adamdan

Anlattığınız gibi bir insanla huzurlu bir hayat geçirebileceğinizi sanmıyorum. İki yıllık birlikteliğiniz kafasındaki düşünceleri ve güvensizliği yok etmediyse bundan sonra da olmasını beklemeyin. Evlenip kendinize yazık edersiniz.

Siz öncelikle kendinize yardım etmelisiniz. Tüm bu saydıklarınızı yapmasına nasıl izin verdiniz ? Babaevinde mutlu olmadığınız için evlenmeye çalışıyorsunuz bence. Tavsiyem yalnız veya başka arkadaşlarınızla eve çıkın.

Çok haklısınız gerçekten sanırım hep içime atmaktan neler olacağını bu netlikte göremiyorum

O sana güvenmiyor evlilik güven üstüne kurulur bazen bazı seyleri söylememek bile gerekir ki zaten bir sey saklasaydın yine bulcakmis baksana pc den falan bakmış. Yaşasaydın da o senin tercihindir kimse onu sorgulayamaz. İnsanlar mutlu olmak icin evlenir sevgi saygı guven ve huzur olmalıdır. Daha simdiden sizde bazı seyler eksik. İnsanlar doktora götürdü baktırdı diye evliliği bitiriyor. Ne kadar seversen sev bence bu insanla mutlu olamazsın.

o telefon olayından sonra bitirecektin ne demek eski şeyleri çıkarmak özel diye bir şey var her şeyi geç ne demek bekaret kontrolü bunu bana sözlü soran adamın bile karakterinden şüphe ederim ben...
aileniz zorla götürse kıyamet kopar ama sevgiliniz götürünce tıpış tıpış gitmişsiniz böyle kul köle olursanız yaşadığıniz her şey müstahak size. ayrılmak için neyi bekliyorsun?

Tabiki tıpış tıpış gitmedim yemeğe gidiyorduk ve bianda bi kliniğin önünde durdu kapıdan girerken anladım ve çıkınca bitirecektim yalvardı.durdum ama bi kaç hafta kendime gelemedim zaten konuşmadın da hiç.

Ne mi yapacaksın kurtulduğun için dua edeceksin. Dönerse sakın kabul etme kaç kurtul. Evlenince eve kapatır günlük dayak atar emin ol. Ayrıca madem para kazanıyorsun ayrı eve çık annenle az olsun huzur olsun. Evlilik çözüm mü sanıyorsun ?

Öyle olmuyor işte malesef bende çok istiyorum ama benim ailem baskıcı. Ve başımızda babam olmadığından erkeksiz bi evde bırakmazmış yaşayamazmışız. Annemle bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…