Lütfen yardım edin.

Bu ne ya şaka filan olmalı bu ?
Terbiyesiz psikolojisi bozuk herif.
Bunun kahrını çekeceğime kendi annemin abimin kahrını çekerim. En azından elin kahrını çekmem. Bu adamla nasıl 2 sene geçirdin?

Bu ne ya şaka filan olmalı bu ?
Terbiyesiz psikolojisi bozuk herif.
Bunun kahrını çekeceğime kendi annemin abimin kahrını çekerim. En azından elin kahrını çekmem. Bu adamla nasıl 2 sene geçirdin?

Anlatsam dışı seni içi beni yakar. Kelimeler yetmez gözyaşları yetmez. Bi kere canıma tak etti artık bitsın dedim kalbi rahatsız olduğundan kriz geçirdi hastanelik oldu. Dayanamadım.

mümkünse haber alma zaten. annenle ev tutma imkanınız yok mu?

sız onun geçmişini bu kadar didikledinizmi?

Hayır tabiki kendisi anlatsa bile duymak istemiyorum. Midem nasıl kaldırabilirki. Bi 30 yaşında adamın geçmişte kaç kızla ne yaptığını. Ama tahminler yüksek derece mide bulandırıyor zaten.

Hayır tabiki kendisi anlatsa bile duymak istemiyorum. Midem nasıl kaldırabilirki. Bi 30 yaşında adamın geçmişte kaç kızla ne yaptığını. Ama tahminler yüksek derece mide bulandırıyor zaten.
işte hata yapmışsın kendınden cok ödün vermişsin sende onun geçmişini sorgulayıp ya kendine saygı duyduracaktın ya da bitirecektın ki zaten adam düzgün olsaydı senın gecmısını sorsa bıle anlattıgında saygı duyardı .doktora goturmesı zaten iğrenc bi durum ben kolay kolay bunu yazmam ama kesinlikle ayrıl ve arkana bıle bakma.

değil doktora götürmek eskiden bişey yaşadınmı diye sorması ayrılmam için yeterli sebep bana . Bir psikopat ile nişanlısın bırakta bir psikopat ile evli olmayasın yol yakınken dön.

Allah aşkına bırak defolsun gitsin bu ne ya sanki bardak alıyor bir tarafında çatlak ya da kırık var mı inceletiyor kardeşim böyle ilişki olmaz yazık etme kendine ailen bunları hiç mi görmüyor bilmiyor hem geçmiş geçmiştir ne demek belgeler resimler ses kayıtları ortaya dökmek bir de bakirelik testi yok artık tövbe Yarabbim bırak sakin arayayim falan deme yazık günah ya bir kadına bu yapılır mı arama ararsan kusura bakma anormalsin suançok sinirlendim ayrıldığın da ailen seni suçlucak başlatma ailelere hersey aile değil bu senin hayatın ve böyle bir adam la hayat değil tarla bile kurulmaz

Şükretmelisin. Böyle rezalet bir insan müsveddesinden kurtuldun, sevin...

Sen bir erkek için doktora gidip bekaretini mi kontrol ettirdin??? intihar edicem ya bir kadın bunu isteyerek nasıl yapabilir? Allah sana akıl fikir versin. Bak bir işe yaramadı doktora gidip zarını bile gösterdin adam yine inanmadı adam yine ayrıldı. Çünkü hasta!!

Sen de onun bekaretini kontrol ettirseydin keşke. Gay ya da biseksüel olmandan çok korkuyorum diye anüsten muayene isteseydin. Ben patlak erkekle evlenemem bu benim için çok önemli deseydin bakalım?!!

Birazcık iq diliyorum sana sadece..

İnanamıyorum ya ne birkaç haftası o adamın suratına bakamaman lazımdı bir daha. Böyle bir rezalet yok. Sana yaşattığı çok büyük bir utanç ama farkında değilsin.

Adam size yapabileceginin en kotusunu yapmis siz hala ayrilirsak kendini toparlayabilir mi diye dusunuyosunuz. Allah rizasi icin biraz da donup bi kendinizi dusunun. Simdiye kadar yaptiklariyla sizi yerin dibine sokmus bence.

Bir de napıcam mı diyorsun..Kişi kendinden bilir bu lafi unutma...Kurtulmuşsun şükret evlendiğinde hapis hayatı yaşamak,her zamn şüphe edilen insan olmak; abinin evinde kalmaktan daha mı kötü...Bunu bir düşün...

Ararsa kesinlikle bakmicam zaten şuan evdede değilim 1 haftadır. Görüşmeyelim diye tatile çıktım. Geri döndüğümdede bitirmek için konuşucam. Okadar.

Bu konu gerçek değil bence bir kadın bu kadar gurursuz onursuz olamaz hem de aileler varken ailen nasıl senin böyle bir piskopatla olmana razı gelir ya?
ne demek bir şey yaşadın mı vs. ona neymiş?
kendisi kim bilir neler yaşadı da paranoyak oldu.

böyle erkeklere prim veriyorsunuz tepenize çıkartıyorsunuz resmen. kliniğin önünde durup bekaret kontrol ettirmek ne demek?

kızım sen ne danışmanısın böyle?
ne iş yaparsın?

çıldırdım konuyu okuyunca gerçek olmasını istemiyorum.

ailen hiç mi özgüven aşılamadı sana hiç mi gururun onurun yok. yobaz manyağın birinin her dediğine boyun eğmişsin resmen!

Ya insan kendine bunları Nasıl reva görür aklım fikrim almıyor. Deh deh nereye çekersen çek muamelesi. Bir de üzülüyorsan başına gelecekleri hakedersin. Allah akıl fikir versin. Konuyu okuyan genç kız varsa lütfen elin adamlarının cahilliğine boyun eğmesinler. Sevgi aşk böyle bir şey değil. Kendinizi aşağılatmayın lütfen kimseye.

dalga mı gecıyorsun
evlenmek ısteyecek kadar buyumussun sozde
ama kalkmıs kızlık zarına baktırmıssın ınansın dıye
hay muayene eden doktorun da aklına şaşayım
gıttınız ne dedınız bız evlenıcez de erkek arkadasım bakıre olduguma emın olmak ıstıyor mu dedınız ne amacla baktı zarına doktor

sana resmen hakaretler etmıs tum gecmısını ortaya cıkarmıs sen buna ragmen gorusmeye devam etmıssın

belanı bulmussun resmen kurtulmak ıcın cabalasana

canına kastın mı var abının evınden kacım derken yagmurdan kacarken doluya tutulma nolursa olsun o senın abın el adamının ahlaksızlıgından daha ıyıdır

silkelen kendıne gel gozunu sevım boyle sey mı olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…