• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim edin

Merakli12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
6
1
1
34
Hanimlar benim yakinda dugunum olucak. Gece korkum var. Bi de bir sey sormak istiyorum iliski sirasinda esime sehvet ve tahrik hissinden dolayi istemedigim utanacagim cinsel sozler soylerim diye korkuyorum. O anda sizlerimi kontrol edebilir ve istemedigim bir seyi soyemeyebilrim dimi.

Benim ilk gecem 4 gun surdu. Sanirim kendimi cok kasmamla alakali. Ne gerdek geceleri yasadim :KK70:

Ayrica ilk gece tahrik olmak biraz zor. Baska dusunceler aliyor insani ;) hem soylesen ne olacak ki ;)

Aslinda daha sonraki asamalarda. Yani iliski aninda kontrol edebilir miyiz sozlerimizi

Tesekkur ederim.tecrubem olmadigi icin aklima takildi. Istemedigim seyleri o anin sehvetiyle soyleyip guc duruma dusmek istemem

Vayy bee hiç böyle bişeyi düşünceğim aklıma gelmezdi :) iyiymiş

Hanimlar benim yakinda dugunum olucak. Gece korkum var. Bi de bir sey sormak istiyorum iliski sirasinda esime sehvet ve tahrik hissinden dolayi istemedigim utanacagim cinsel sozler soylerim diye korkuyorum. O anda sizlerimi kontrol edebilir ve istemedigim bir seyi soyemeyebilrim dimi.

Bence konun taşınmalı O okypete

:p
KIZIM TAM BENİM KANAMAM DİĞER ADETİME KADAR SÜRDÜ
TAM YIRTILMADIĞI İÇİN ZATEN HAFTASONLARI GÖRÜŞÜYODUK..

Nasıl yaniiii :( abooooo dur nolur korkutma beniii
Zaten hala bekarım açılmadan iade olcam diye ödüm kopuyooo ::KK70::p

Back