- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Yap tabii devir değişti artık, hem ne o öyle hayatının sonuna kadar her gün papaz pilav yer mi? İnsanın elinin altında seçenekler bulunması iyidir.Yani o geceyi unutup one night stand yapmaya devam mi ediyim diyosunuz?
Bence konuşmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ama uzaktan izleyin. Mesela kaynınızla kaçamak öpüşmek için mutfağa gittiğinizde bir gözünüz salonda olsun, gölgeleri, ayak seslerini takip edin.Neee sizce aralarinda bisey gecmis midirr. İcime kurt dusurdunuz. Hemen nisanlimla konusmaliyim. Uyariniz icin tesekkurler
Hee becerebilir miyin ki sence s..s s
Ya en yakin arkadasim o ogrenirse aramiz bozulur onu da kaybetmek istemiyorum hicolsun sonuçta eltin olmasa da kaynınla olamazdın bir elti gider bir elti gelir iyi geçinmeye çalış kaynanaya söyleyebilir
Yok canim tamamen orjinalim fake degilim. Bir aralar gorumcemin kocasi bana surekli yaziyodu acaba bana ilgisi mi vardi sence?off rahatladim su an cünkü bunu söylemeseydin konunun feyk oldugunu düsünecektim
Dogru evet. Yarin aksam kv lere gidiyorum zaten. Evde kaynim nisamlim ben olcaz. Cok heycanli. Sizce icelim mi? Kv sehir disina cikti evde rahat oluruzBence konuşmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ama uzaktan izleyin. Mesela kaynınızla kaçamak öpüşmek için mutfağa gittiğinizde bir gözünüz salonda olsun, gölgeleri, ayak seslerini takip edin.
aman bozulsun kaynın daha ballı değil mi kaybetmek ister misinYa en yakin arkadasim o ogrenirse aramiz bozulur onu da kaybetmek istemiyorum hic
ama sen grup sevmiyordunDogru evet. Yarin aksam kv lere gidiyorum zaten. Evde kaynim nisamlim ben olcaz. Cok heycanli. Sizce icelim mi? Kv sehir disina cikti evde rahat oluruz
Cok haklisin. Zaten cevrendekiler cok guzel cok alimli oldugumu soyler. İyi bi meslegim iyi bi isim de var. Elimi sallasam ellisi yaniYap tabii devir değişti artık, hem ne o öyle hayatının sonuna kadar her gün papaz pilav yer mi? İnsanın elinin altında seçenekler bulunması iyidir.
Yok canim tamamen orjinalim fake degilim. Bir aralar gorumcemin kocasi bana surekli yaziyodu acaba bana ilgisi mi vardi sence?
ama sen grup sevmiyordun
Evet gorumceye iyi davraniyim bence de. Simdi kocasi yine mesajlar atmaya basladi iyice cirkinlesti bu adam. Ellere var da bize yok mu yazmisya becerebilenlerden ne eksigin var ask olsun
hatta durumlara bakarsin, ortam seni baydimi görümceyide alip yazliga gidersin
sacinizi felan oksarsiniz karsilikli, uyurken birbirinizi seyredersiniz
ayni anda degil tabi, olmaz mümkün degil, bi sen bi o
Boyle daha heycanliLütfen yorum yapın yardım edin kızlar
bdv deki fake konulara yepki olarak doğdu diye yazsaydın keşke konu başlığını
O zaman koleksiyon bile yaparsınCok haklisin. Zaten cevrendekiler cok guzel cok alimli oldugumu soyler. İyi bi meslegim iyi bi isim de var. Elimi sallasam ellisi yani
Gerci ocda dogru. Eltilwr gorumceler falan heo tehlikedir. Ne varsa kayinlarda var. Nisanlimda aradigimi bulamazsam hoop kaynima o zaman iyi fikir. Sagolun kizlar icimi rahatlattinizaman bozulsun kaynın daha ballı değil mi kaybetmek ister misin
Nisanlim siziyo da ondan dedimama sen grup sevmiyordun
Evet gorumceye iyi davraniyim bence de. Simdi kocasi yine mesajlar atmaya basladi iyice cirkinlesti bu adam. Ellere var da bize yok mu yazmis
Cirkinlesti ama ellere var da bize yoh mi falan yaziyo. O da doguludur. Yankis anlasilmasin irkci falan degilim. Sivesini belirtmek icin soyluyorum. Hani yoh mi yazdi ya ondan yani. Yani siveli yazdi. Dogulu ya ondan sivesi var yani. Sivesi var diye dogulu yaniBENCE sen yanlis anlamissin cnm benim görümcemin kocasinin eltiside cünkü bi ara hep bana yaziyordu ama hep böyle canimli mesajlar, ama sonra ögrendimki sadece uyurken beni seyretmek istiyormus. yanlis anlamisim
sende dikkat et, kimseye söyleme bak sonra senin adini cikarirlar