Lutfen yardim edin?

Neee sizce aralarinda bisey gecmis midirr. İcime kurt dusurdunuz. Hemen nisanlimla konusmaliyim. Uyariniz icin tesekkurler
Bence konuşmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ama uzaktan izleyin. Mesela kaynınızla kaçamak öpüşmek için mutfağa gittiğinizde bir gözünüz salonda olsun, gölgeleri, ayak seslerini takip edin.

Dogru evet. Yarin aksam kv lere gidiyorum zaten. Evde kaynim nisamlim ben olcaz. Cok heycanli. Sizce icelim mi? Kv sehir disina cikti evde rahat oluruz

Yap tabii devir değişti artık, hem ne o öyle hayatının sonuna kadar her gün papaz pilav yer mi? İnsanın elinin altında seçenekler bulunması iyidir.
Cok haklisin. Zaten cevrendekiler cok guzel cok alimli oldugumu soyler. İyi bi meslegim iyi bi isim de var. Elimi sallasam ellisi yani

Yok canim tamamen orjinalim fake degilim. Bir aralar gorumcemin kocasi bana surekli yaziyodu acaba bana ilgisi mi vardi sence?

BENCE sen yanlis anlamissin cnm benim görümcemin kocasinin eltiside cünkü bi ara hep bana yaziyordu ama hep böyle canimli mesajlar, ama sonra ögrendimki sadece uyurken beni seyretmek istiyormus. yanlis anlamisim

sende dikkat et, kimseye söyleme bak sonra senin adini cikarirlar

Evet gorumceye iyi davraniyim bence de. Simdi kocasi yine mesajlar atmaya basladi iyice cirkinlesti bu adam. Ellere var da bize yok mu yazmis

Cirkinlesti ama ellere var da bize yoh mi falan yaziyo. O da doguludur. Yankis anlasilmasin irkci falan degilim. Sivesini belirtmek icin soyluyorum. Hani yoh mi yazdi ya ondan yani. Yani siveli yazdi. Dogulu ya ondan sivesi var yani. Sivesi var diye dogulu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…