- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Aaaa sizin beni yargilamaya hakkiniz yok. Derdimizi paylastik. Akil istedik. Sizin de basiniza gelebilecek cok dogal bi durum. Cevremizde bi cok ornegini goruyoruz. O yuzden terbiyenizi takinin
Himm o zaman senle gonul eglendiriyo canim. Aman dikkat et. Gonlunu cok kaptirma. Sonra buralsra konu acarsin sevgilim beni terketti nasil geri dondurucem diye. Hamileyim ama sevgilim cocugu istemiyo ailem duyarsa mahfeder diye. Aman diyimAy beni hiç övmez ki o ;( nerde görse hep bir laf sokma hep bir atarlanma hatta hep ah oğlum vah oğlum bir delinin eline düştü diye anlatır herkese. Birde 2 çocuk yaptı der oğlumu elinde tutsun diye.
Acaba hislerini kimse anlamasın diye mi öyle davranıyor ne dersin?
Aa neler yasadin anlat sana da care olalim. Sensin o deli karii. Benim anam babam da sey ee anam interneyşınıl ofisısıl havuz vayf babam da interneyşınıl ofisıl of otomotiv encinyır ayagini denk al sen kimle konsutugunu saniyosun haddini bilevet bende benzer olaylar yasadim ve gerek akrabalarimda gerek arkadas cevremde hep böyle seyleri duyuyorum
zaten anlatmistim, kv piskolojisi uzmaniyim, baska dallardada okumuslugum var
annem hakim, babam sucu, abim jinekolog
benimle böyle konusamazsin! seni cümle aleme rezil ederim mahalle karisi
Aa benim bacanagimin eltisinin cocugu olmuyo. Dur ona bi soriyim. Ona veriyim de. Simdiden karninda buyutsun. İki tane var gerci. Bi tanesini de annenin emmi oglunun gelininin kardesine veririm. Onun da cocugu olmuyodu. Sevaba girerim hem
Aman yaa yenisini yapariizzz nolcak iki cocuk verdiysek. Hem daha kan pihtisi onlar. Bi bakima kanim evet yani orda haklisin. Ama paylasmak guzeldir. Bugun sana yarin bana demisler. Karga gibi sesim var anam. Oraya girsem borclu cikarim hic almiyim
canim bak bence onlar senin canin kanin nolur sonradan pisman olacagin birsey yapma
bugün sana bacanak diyen yarin sirtindan vurur
tanidigim bir pavyon sahibi var istersen orda cikabilirsin sesin güzelse
namuslu bir is
Aa neler yasadin anlat sana da care olalim. Sensin o deli karii. Benim anam babam da sey ee anam interneyşınıl ofisısıl havuz vayf babam da interneyşınıl ofisıl of otomotiv encinyır ayagini denk al sen kimle konsutugunu saniyosun haddini bil
Aman yaa yenisini yapariizzz nolcak iki cocuk verdiysek. Hem daha kan pihtisi onlar. Bi bakima kanim evet yani orda haklisin. Ama paylasmak guzeldir. Bugun sana yarin bana demisler. Karga gibi sesim var anam. Oraya girsem borclu cikarim hic almiyim
Aaa kiz yoksa sen abdulrezzak ninenin torunu musunnn anaaa tanidin mi kiz beni ben sumuklu bihtersu. Hani bannene gittiginde hem terliklerimi calip kacardin. Kucuktum ya bisey yapamiyodum. Naptin terliklerimi senin yuzunden her ay yeni bi terlik alirdik. Anam da beni doverdi octerliklerle sen bunlari nasil kaybediyon diye. Zitlasmamizdan belliydi zaten. Kucukken de sevmezdim seni. Hirsiz neclabenim babaannemin komsusunun büyük dedesi elektrigi kesfetti tamammi kavrayabiliyormusun?
bi telefonuma bakar, ömür boyu elektrigini keserler
sonra oturursun karanlikta. cahil ya. kimle konustugunu bilmiyor
söylemicektim ama, benim kocam fbi de ajan ve ayrica cia de baskan
artik biliyorsun öyleyse sus!
Hoff en iyisi zengin koca buliyim. Bizim bi akraba var zengin. Mantik evliligi en iyisi. Ask mask bizi yorar be kardesim .s.s.specete, gül satarsin?
calismaya hic niyetli degilsin bakiyorumda
Aaa kiz yoksa sen abdulrezzak ninenin torunu musunnn anaaa tanidin mi kiz beni ben sumuklu bihtersu. Hani bannene gittiginde hem terliklerimi calip kacardin. Kucuktum ya bisey yapamiyodum. Naptin terliklerimi senin yuzunden her ay yeni bi terlik alirdik. Anam da beni doverdi octerliklerle sen bunlari nasil kaybediyon diye. Zitlasmamizdan belliydi zaten. Kucukken de sevmezdim seni. Hirsiz necla
Hoff en iyisi zengin koca buliyim. Bizim bi akraba var zengin. Mantik evliligi en iyisi. Ask mask bizi yorar be kardesim .s.s.s
Yali mi pehh. Senin gordugun tek yali konyali bakkal husnu abiydi be. Gelip burda zengin edebiyati yapma simdiaaay tanidim seniiiiii, piiiiiiiis
nerden senin terliklerin oluyormus benim eskilerimi giyiyordun ancak
simdi büyümüste bana laf yetistiriyor ezik ya
siz bizim yali mizda hizmetkardiniz
İyi geceler ponçik. Konu kapanmazsa sayet yine yeni yeniden gorusmek uzereee. Benim de gozler gidiyo zaten. Uyuyim hemmen. Yarin guzel bi gun olsun optummyine sabah etmisiz ya la, ben yatim yoksa aksama kadar uyurum herhalde yarin
zaten dün sizin yüzünüzden uykusuz kaldim
iyi geceler. kv, elti, kayin, nisanli, görümce, bacanak, elti, dost, most, tost kim varsa benden selam olsun
yarin sacmalamaya devam edebilmek ümidiyle hoscakalin