- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Cok gaklisin canim. Ozguvenim tavan yapti simdiO zaman koleksiyon bile yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gaklisin canim. Ozguvenim tavan yapti simdiO zaman koleksiyon bile yaparsın
yanlış anlamışız canım nişanlısı sızınca aşna fişna faslı olacakmış.ya cok celiskili, sakin fake olmasin. cok tedirginim
tamam canım k. bakma yanlıs anlamısım yanına güzel jartiyerlerinden al tamam mı bak kaçırırsın adamıNisanlim siziyo da ondan dedim
Cirkinlesti ama ellere var da bize yoh mi falan yaziyo. O da doguludur. Yankis anlasilmasin irkci falan degilim. Sivesini belirtmek icin soyluyorum. Hani yoh mi yazdi ya ondan yani. Yani siveli yazdi. Dogulu ya ondan sivesi var yani. Sivesi var diye dogulu yani
Jartiyer sevmiyorum ya o beni pazar mali donlarimla seviyomus hem oyle dedi cok tatli degil mi amaatamam canım k. bakma yanlıs anlamısım yanına güzel jartiyerlerinden al tamam mı bak kaçırırsın adamı
yanlış anlamışız canım nişanlısı sızınca aşna fişna faslı olacakmış.
Sohbet etmek hosuma gittigi icin cevap veriyodum. Ama ailesine cok uzuluyorum. Benle degil esinle sohbet et diyorum her seferinde. Ben oyle bi kiz degilkmkadinligindan utanmalisin bence, sen ne hakla evli kadinlarin kocalarini bastan cikariyorsun. sen kuyruk sallamasan bence oda sana böyle bi mesajlar yazmazdi.
sivesi var diye, insan degilmi o, cani isteyemezmi bi mesajlasmak
Jartiyer sevmiyorum ya o beni pazar mali donlarimla seviyomus hem oyle dedi cok tatli degil mi amaa
Sohbet etmek hosuma gittigi icin cevap veriyodum. Ama ailesine cok uzuluyorum. Benle degil esinle sohbet et diyorum her seferinde. Ben oyle bi kiz degilkm
nişanlı sızınca canım içkiyi de bu yüzden içiyolarkafam cok karisti, bu kadin nisanlisi sizsinda ben kaynimla fingirdeyim diyemi gidiyor yoksa nisanli sizincami asna fisne basliyor
Canim yeni gelismeler oldu yazdim onu oku adsmin niyeti belli oldubence görümceni uyarmalisin, cünkü senin basina gelse sende bilmek isterdin
güzel bir aksam yemegi hazirla, alimli kiyafetlerini giy ve acik acik konus görümcenle böyle böyle de
ama kocasiyla konusmaya devam etmelisin, belki niyeti gercekten kötü degildir
nişanlı sızınca canım içkiyi de bu yüzden içiyolar
Kizlar yeni gelismeler var. Gorumcemin kocasinin bana mesaj atma sebebi belli oldu. Uzun zamandir yazip sohbet etmeye calisirdi. Neyse o konuya gelicem. Bu aksam gorumce ve kocasi kv lere gitmis. Yarin kv sehirdisinda olucak diye vedalasmaya. Gorumcemin kocasi kaynimin benle olan mesajlsrini okumus herseyi ogrenmis. Sonra onu bi koseye cekip demis ki. Benle bi gece one night stand yapmazsan okudumlarimi herkese anlatirim demis. Meger gorumcemin kocasinin tercihleri farkliymis. Demek bana da bu yuzden mesajlar atip duruyodu nisanlimi kotuluyodu hep ben de sandim onu kotuleyip kendine asik etmeye calisiyo beni istiyo. Cok gururum kirildi kizlar. Ben ilgilenilmiycek kiz miyim. Meger adamin aileye zaafi varmis ama gay oldugu anlasilmasin diye gorumceyle evlenmis. Zaten cinsel sorunlari vardi 10 senelik evliler cocuk yapmaya calisiyolar ama olmuyo. Off kadinlik gururum incildi. Ben bana yaziyo saniyodum meger nisanlim ve kaynimla ilgileniyomhs. Simdilik susma payi olarak kaynimdan bi alt dudus almis. Napcam kizlarr cok kotuyum
o zaman tepki vermesi gerekmez miydipeki ya nisanli sizmis gibi yapiyorsa? bilmiyorum yani, erkek milletine pek güven olmaz
Peki siz olsaydiniz ne yapardiniz? Kanimdan alt dudus almis ya deliricem. Simdi ben ona nasil ayni gozle bakarim. Namusu kirlendi
bilmiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz diye sormamissin. kendimi konuya dahil edilmis hissetmedim acikcasi benimde kadinlik gururum incindi
Canim sayfanin ustunde yeni gelismeleri yazdim. Cok kotuyumo zaman tepki vermesi gerekmez miydi
Lutfen terbiyenizi takinin. Surda derdimizi paylasiyoruz. Destek olucaginiza dalga geciyorsunuz. Ayni sey sizin basiniza gelse napardinizKaynım bana beş kaydı