- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Dalga gecmeyin lutfen bi gun sizin de basiniza gelir .s.s.sYav ben de ciddiye aldım diyorum eski üye nasıl böyle bir konu açar
Nasil bi yol izlemeliyim .s.s.skaynım bana atladı senaryosu asdfghjklkdfaf
Konuyu nereye acicagimi bilemedim de yazcaktim da ciddiye alinirim dedim yazmadim
gelmis gecmis bütün bdv konularini toplamissin resmen, sizce ne yapmaliyima kadar düsünmüssün
Ben fake degilim biktirdiniz artik fake fake fake fake. Bana fake diyenlere ben fak yu diyorumbence fake bu konu
bu sekilde bile ciddiye alinmis baksana, Allah iyligini versinKonuyu nereye acicagimi bilemedim de yazcaktim da ciddiye alinirim dedim yazmadim
Benim kafa yine zehir cunku hdhdhdbu sekilde bile ciddiye alinmis baksana, Allah iyligini versin
Yav ben de ciddiye aldım diyorum eski üye nasıl böyle bir konu açar
kaynanandan ödünç bornoz almanı tavsiye ediyorum. çok heyecanlıığğğNasil bi yol izlemeliyim .s.s.s
Gercekten mi cok guzel fikirmis aslinda. Yalniz gorumcem bizden suphelenmeye basladi imali imali mesajlar atiyo ne yapmaliyim
kaynanandan ödünç bornoz almanı tavsiye ediyorum. çok heyecanlıığğğ
Bu zamana kadar kendini iyi saklamışsın fake üyeDalga gecmeyin lutfen bi gun sizin de basiniza gelir .s.s.s
Ben fake degilim biktirdiniz artik fake fake fake fake. Bana fake diyenlere ben fak yu diyorum
Ya bi gun yapmak istiyorum da iste banlanma pahasina yapsam mi bi cilginlikbdv açsan olay olurdu zaten
Grup yapmaktan hoslanmiyorum ki ama .s.s.spardon kardesim, burda cok yalan atmaci konular oluyor, bizde sasridik
bence nisanlinla evlen, kayninla nisanlan, eltini de metres tut