17 yaşındayım.Ama bakışları falan seviyor gibiydi diğer sevgilileriyle resimlerini koyuyordu benimle olanı koymadı.Çok gururlu balık erkeği.Ama hep mesaj atıyor ayrıldıktan sonra ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorumBence kurtulduğuna sevin önüne bak. Zaten ilgisizmis. Size değer vermeyen biri için yazık değil mi üzülmenize. Yaşınız kaç bu arada
öff çok karışık be...
benim de böyle çocuk gibi kaprisli sürekli küsen bir sevgilim vardı o ayrılmak isterdi ben istemezdim falan.
ayrıldık...
ve sonuç:
wooouuhouuuuuuu
ondan ayrıldıktan sonra yapmak istediğim herşeyi yaptım.
Şimdi tek bir isteğim var.
sevebileceğim birini bulmak.
İnşallah bir gün olur.
17 yaşındayım.Ama bakışları falan seviyor gibiydi diğer sevgilileriyle resimlerini koyuyordu benimle olanı koymadı.Çok gururlu balık erkeği.Ama hep mesaj atıyor ayrıldıktan sonra ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum
umarımbunlar ergenliğin verdiği duygusallıktan.yaşamayan pek azdır sanırım hele ki yapı olarak duygusalsan onsuz nefes alamayacağını düşünüyosun, ama öyle değilmiş. aradan zaman geçince sen de anlayacaksın
aha 17ymişsin
gerçi biz 27-28 yaşlarındaydık ama demekki sorun bizdeymiş. Daha doğrusu ergenlikten çıkamayan onda...
onu çok seviyorum bir çok anı,fotoğraf kaldı geriye o da seviyo biliyorum ama cok gururlu ve dediğim gibi balık erkeği olarak cok gururlu
umarım dediğiniz gibi olur,peki özler mi beni? cünkü ailevi sorunları vardı ve ben hep yanındaydım hep yanınd olduğumu hissettirdim bilemiyorum.bak ben bahsettiğim kişiyle 4 sene geçirdim ve senden 10 yaş büyüktüm.
O fotoğraflar falan inan hiçbir anlamı yok.
Sen de daha çok gençsin.
daha kimlerle ne güzel anılar yaşayacaksın.
umarım dediğiniz gibi olur,peki özler mi beni? cünkü ailevi sorunları vardı ve ben hep yanındaydım hep yanınd olduğumu hissettirdim bilemiyorum.
1) ertesi gün mesajıma cevap vermedi.
2) Bıktım senden falan dedim telefonu suratıma kapattı.
3) bi kız arkadaşıyla profil resmi koymuştu.
4) ben ona fotoğrafımızı koy dediğimde koymuyordu.
5) ona sevgilim diyemeceğimi söyledim sen bilirsin dedi.
6) 1.yılımızdı mesaj attım cevap vermedi,
7) twitterdn yanlıslıkla takip ettim beni engelledi şimdi mesaj atıyorum cevap vermiyor.
1 senedir zaten bir çok kez ayrılıp barıştık.Sizce benden vazgeç mi geçmiştir? Ne yapmalıyım? NOLUR YARDIM EDİN
Yaşın küçük daha iyi biri çıkar karşına merak etmee. Yaz geldi gez toz keyfine bak böyle birinin yasını mi tutacaksın. Balık erkekleri duygusal oluyorlar ama genelde ayran gönüllü olurlar yakında birini bulursa şaşırma, ondan ayrılıp sana tekrar dönerse hiiç şaşırma. Yapmaz deme yapar.17 yaşındayım.Ama bakışları falan seviyor gibiydi diğer sevgilileriyle resimlerini koyuyordu benimle olanı koymadı.Çok gururlu balık erkeği.Ama hep mesaj atıyor ayrıldıktan sonra ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum
yaptı zatenYaşın küçük daha iyi biri çıkar karşına merak etmee. Yaz geldi gez toz keyfine bak böyle birinin yasını mi tutacaksın. Balık erkekleri duygusal oluyorlar ama genelde ayran gönüllü olurlar yakında birini bulursa şaşırma, ondan ayrılıp sana tekrar dönerse hiiç şaşırma. Yapmaz deme yapar.
sanırım aşkından o kadar gözüm kör ki hic bir şey göremiyorum
Gerçekten merak ettim.
Sizi sevmediğini ve istemediğini anlamanız için daha ne yapması lazım?
Eee daha neyi soruyorsun? Zaten yalama olmuş ilişki ayrılıp barışıp.yaptı zaten
canım şu balık burcu erkeğini biraz daha anlatsana, benim de başım fena halde dertte balık burcuyla :)Yaşın küçük daha iyi biri çıkar karşına merak etmee. Yaz geldi gez toz keyfine bak böyle birinin yasını mi tutacaksın. Balık erkekleri duygusal oluyorlar ama genelde ayran gönüllü olurlar yakında birini bulursa şaşırma, ondan ayrılıp sana tekrar dönerse hiiç şaşırma. Yapmaz deme yapar.
canim benim,her defasinda arayip sormakla zaten hata yapmissin. sen ne kadar üstüne düsersen okadar degersiz olursun.. çogu erkekler için öyle. sende bu saatten sonra bosver onu ve önüne bak.. sana erkek mi yok :) elini sallasan elisi... ve daha yasin küçük. daha çooook kisi çikar karsina bana baksana 5 yillik iliskim bitti oysa bende hayatimin askini buldum saniyordum onunla beraberken, ayrildik ve hiç ummadigim anda biri çikti karsima ve su an nisanliyim agustosda dügünüm olacak. bosver bukadar üstelenme... daha çok kisi çikar karsina ve unutma hiç kimse vazgeçilmez degildir...Merhaba,
benim bi sevgilim vardı yan yanayken cok iyiydik fakat mesajlasınca geç cevap veriyordu ilgisizdik.Kavga ettik küsmüştük akşam sorunu çözdük sanıyordum ben fakat ertesi gün mesajıma cevap vermedi.Aradım yanına gitmek istediğimi konusmamuz gerektiğini söyledim istemedi.Bıktım senden falan dedim telefonu suratıma kapattı.Neyse akşam oldu ben buna mesaj attım ama bu bi kız arkadaşıyla profil resmi koymuştu.Sinirlendim cünkü ben ona fotoğrafımızı koy dediğimde koymuyordu.O profil fotoğrafıyla ona sevgilim diyemeceğimi söyledim sen bilirsin dedi.Ona bi gün önce kırılcak bisi söylemiştim ama o da beni kırmıştı zaten bu yüzden kavgalıydık.Neyse ayrıldıktan bir gün sonra 1.yılımızdı mesaj attım cevap vermedi,twitterdn yanlıslıkla takip ettim beni engelledi.Zaten ilişkimizdede ne zaman twitter takipleşsek beni takipten cıkarıyordu bu iki kez oldu.Şimdi mesaj atıyorum cevap vermiyor.1 senedir zaten bir çok kez ayrılıp barıştık.Sizce benden vazgeç mi geçmiştir? Ne yapmalıyım? NOLUR YARDIM EDİN
Çok haklısın,ne zaman hayatından gidersem ondan vazgeçersem çok afedersiniz köpek gibi geri geliyo of bu erkekleri anlamak garipcanim benim,her defasinda arayip sormakla zaten hata yapmissin. sen ne kadar üstüne düsersen okadar degersiz olursun.. çogu erkekler için öyle. sende bu saatten sonra bosver onu ve önüne bak.. sana erkek mi yok :) elini sallasan elisi... ve daha yasin küçük. daha çooook kisi çikar karsina bana baksana 5 yillik iliskim bitti oysa bende hayatimin askini buldum saniyordum onunla beraberken, ayrildik ve hiç ummadigim anda biri çikti karsima ve su an nisanliyim agustosda dügünüm olacak. bosver bukadar üstelenme... daha çok kisi çikar karsina ve unutma hiç kimse vazgeçilmez degildir...