LÜTFEN YARDIM EDİN

canım şu balık burcu erkeğini biraz daha anlatsana, benim de başım fena halde dertte balık burcuyla :)
Sen gitmek istediğinde dünyada senden kötüsü yoktur.Sen trip mi attın hayatta üstüne gelmez sen ona trip atıyosun diye o da sana trip atar.Dünya onların basına yıkılmış sanarlar.Dengesizler bi gün iyiyken bi gün kötü olabilirler kavga ettiğinizde tepkisiz kalıp dinlerler ama uygun yerde laf sokarlar,AYRAN GÖNÜLLÜDÜRLER.Daha sayayım mı:KK70:

öyledirler canim.. bir iki tavirini koydugunda onlara ve konusmazsan 1-2 gün nasilda kuzu gibi oluyorlar.
Aynen öyleler.Değer bilmiyorlar ki.Yani bakın eminim sevdiğim kişi başkasını bulur ama değerimi anlayıp geri dönecektir.Yaşadım biliyorum

Aynen öyleler.Değer bilmiyorlar ki.Yani bakın eminim sevdiğim kişi başkasını bulur ama değerimi anlayıp geri dönecektir.Yaşadım biliyorum
öyle dönekler çok var iste, o 5 yillik beraber oldugum kisi beni biraktiktan snra baskasini bulmus, ama ayni anda banada yaziyordu ''özlüyorum seni'' felan filan diye. bende kendisine benden uzak durmasini söyledim. tabiki o aralar daha nisanli felan degildim. nisanlimla tanistigimda uzak durmaya basladi benden... biraz nisanlimdan korktu tabiki o aralar. nisanlim polis ve 1,85 boy'da. kendisi 1,70. ama çok sükür biz o defteri artik kapattik... ama inan bir insan herzaman mutlu olamaz. ben nisanlimla beraberken yani simdilerde (1-2 ay önce) psikolojik sorunlar yasadim intihar etmeyi felan düsündüm...zor dönemden geçtim. ama Allah 'ima bin sükür su an gayet iyim, mutluyum. Allah 'a dua et.... kaderinde olani karsina çikarsin. huzuru anca dualarda bulursun canim... sabret.

öyle dönekler çok var iste, o 5 yillik beraber oldugum kisi beni biraktiktan snra baskasini bulmus, ama ayni anda banada yaziyordu ''özlüyorum seni'' felan filan diye. bende kendisine benden uzak durmasini söyledim. tabiki o aralar daha nisanli felan degildim. nisanlimla tanistigimda uzak durmaya basladi benden... biraz nisanlimdan korktu tabiki o aralar. nisanlim polis ve 1,85 boy'da. kendisi 1,70. ama çok sükür biz o defteri artik kapattik... ama inan bir insan herzaman mutlu olamaz. ben nisanlimla beraberken yani simdilerde (1-2 ay önce) psikolojik sorunlar yasadim intihar etmeyi felan düsündüm...zor dönemden geçtim. ama Allah 'ima bin sükür su an gayet iyim, mutluyum. Allah 'a dua et.... kaderinde olani karsina çikarsin. huzuru anca dualarda bulursun canim... sabret.
Teşekkür ederim.
Umarım sende cok mutlu olursun,hayırlısı olur <3

Resim koyduğu kişiyle ilişkiye başlamış olabilir büyük ihtimalle.
O çoktan kafasında bitirmiş zaten ilişkinizi.

Merhaba,
benim bi sevgilim vardı yan yanayken cok iyiydik fakat mesajlasınca geç cevap veriyordu ilgisizdik.Kavga ettik küsmüştük akşam sorunu çözdük sanıyordum ben fakat ertesi gün mesajıma cevap vermedi.Aradım yanına gitmek istediğimi konusmamuz gerektiğini söyledim istemedi.Bıktım senden falan dedim telefonu suratıma kapattı.Neyse akşam oldu ben buna mesaj attım ama bu bi kız arkadaşıyla profil resmi koymuştu.Sinirlendim cünkü ben ona fotoğrafımızı koy dediğimde koymuyordu.O profil fotoğrafıyla ona sevgilim diyemeceğimi söyledim sen bilirsin dedi.Ona bi gün önce kırılcak bisi söylemiştim ama o da beni kırmıştı zaten bu yüzden kavgalıydık.Neyse ayrıldıktan bir gün sonra 1.yılımızdı mesaj attım cevap vermedi,twitterdn yanlıslıkla takip ettim beni engelledi.Zaten ilişkimizdede ne zaman twitter takipleşsek beni takipten cıkarıyordu bu iki kez oldu.Şimdi mesaj atıyorum cevap vermiyor.1 senedir zaten bir çok kez ayrılıp barıştık.Sizce benden vazgeç mi geçmiştir? Ne yapmalıyım? NOLUR YARDIM EDİN
Profilindeki gerçek sevgilsi olmasın sakın! bence kendi değerini daha fazla düşürme, kendi yoluna bak adam besbelli düzgün biri değil

Profilindeki gerçek sevgilsi olmasın sakın! bence kendi değerini daha fazla düşürme, kendi yoluna bak adam besbelli düzgün biri değil
Hayır arkadası.Kızı tanıyorum kızın başka sevgilisi var ama benim canımı en cok acıtan benimle resim koymaması.Bana geç cevap verirken şu an genelde vatzapta çevrimiçi olması

Sevgilin (!) sana bir şey anlatmaya çalışıyor ama ısrarla anlamıyorsun.Mesaj falan atma artık, adam başka alemlerde.

X