- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
-
Ben mi vebal alacakmışım, sen nasıl beni böyle bişeyle itham edersin?ben bişey olmamış gibi davran demedim...
hayvani bir hareket olduğunu herkes biliyor... ama çok körükleyici konuşup da olabileceklerin vebalini alacaksan sen bilirsin...
dayak deyip duruyorsun...
elleri kırılsın tabikide ama bebek diyor kadın ya ...
nasıl bu kadar inatla bebeğin sağlığını düşünmeden kinle hareket etmesini isteyebilirsin ki...
kocasına söyleyip üstünden atması kocasının da hayvanlığıyla kalması düşünmesi gerekiyor...
dik dürüşüyla ister boşanır ister devam eder ki kocasına gereken gözdağını akıllı bir kadın olarak verebilir...
cnm zaten unutamadığı ve çok üzüldüğü bir konuyu bastırıp durmaktan bahsediyorum...Ben mi vebal alacakmışım, sen nasıl beni böyle bişeyle itham edersin?
Ben mi bebeğin sağlığına sebep olacakmışım. Beni yargılama hakkını kim veriyor sana?
Burda kocasına kinlense benim karım ne olacak? Ben burda konu sahibinin iyiliğini istemesem bu kadar dil döker miyim? Benin ne yazdığım sadece konu sahibini ilgilendirir.
Hayır anlamadığım şu ben konu sahibine boşan bile demedim, git biraz kafanı dinle dedim. Sen bana vebal alıyorsun dedin neye dayanarak söyledin? Ben böyle bişeyi neden isteyeyim? Buraya konu açılıyor, herkes yorum yapıyor sonuçta. Ben kendi bakış açıma ve karakterime göre yorum yapıyorum. Kalıplaşmış düşüncelere göre yaşamadım hiç bi zaman.cnm zaten unutamadığı ve çok üzüldüğü bir konuyu bastırıp durmaktan bahsediyorum...
ah bebek inan ki nasıl etkileniyor...
elbet kötü niyetlisin demedim ama inan biraz yumusak fikirler versek sanki kızcağaz da biraz sakinleşse...
dayak evt çoook kötü ama bir şansla kocasına söylesin ve süründürsün bir süre...
olay yargılamak değil... bebek inan ki bebek...
beşer şaşar ama önüne geçilemeyecek sorunlar kalabilir ortada...
Kendi annesine niye yolluyor, senin ailen yakin degil mi?az önce çok kötü şeyler oldu eve geldi yanına biraz eşya al dedi annemlerde kalacaksın bu böyle gitmiyor dedi bir süre ayrı kalalım dedi ben artık sana güvenmiyorum ve güvenmediğim biriyle aynı evde kalamam dedi bende beni sevmiyor musun artık dedim oda bilmiyorum dedi bunu düşünemem için bana zaman ver dedi ben artık ben gibi değilim beni ne hale getirdiğini görmüyor musun ben sana vurdum ben bunun acısıyla seni görerek yapamıyorum hem seninde yalnız kalıp yaptıklarını görmen lazım dedi bir özür bile dilemedin yaptıkların için biraz ayrı kalalım sende toparlan bende toparlanayım sonra oturup konuşuruz dedi ayrılmak mı istiyorsun dedim buda bir ihtimal ama beni daha fazla zorlama sadece dediğimi yap dedi o arada telefonu çaldı ben 1 saate gelirim sende hazırlan dedi ve gitti
artık beni sevmiyor ve istemiyor gözlerinin içine baktım orda ben yoktum artık boşanmak bile istiyor belkide sevmiyor beni artık istemiyor beni niye annesine yolluyor ki napayım ben şimdi sevmiyor beni
ya lütfen artık söyleyin bir utansın kendinden. öyle bişeyden bende eşimden şüphelenseydim benimde sevgim azalabilirdi. az mantıklı olun ya delirdim bu hikayeyi mutlu sona bağlayabilirsiniz ama yapmıyosunuzaz önce çok kötü şeyler oldu eve geldi yanına biraz eşya al dedi annemlerde kalacaksın bu böyle gitmiyor dedi bir süre ayrı kalalım dedi ben artık sana güvenmiyorum ve güvenmediğim biriyle aynı evde kalamam dedi bende beni sevmiyor musun artık dedim oda bilmiyorum dedi bunu düşünemem için bana zaman ver dedi ben artık ben gibi değilim beni ne hale getirdiğini görmüyor musun ben sana vurdum ben bunun acısıyla seni görerek yapamıyorum hem seninde yalnız kalıp yaptıklarını görmen lazım dedi bir özür bile dilemedin yaptıkların için biraz ayrı kalalım sende toparlan bende toparlanayım sonra oturup konuşuruz dedi ayrılmak mı istiyorsun dedim buda bir ihtimal ama beni daha fazla zorlama sadece dediğimi yap dedi o arada telefonu çaldı ben 1 saate gelirim sende hazırlan dedi ve gitti
artık beni sevmiyor ve istemiyor gözlerinin içine baktım orda ben yoktum artık boşanmak bile istiyor belkide sevmiyor beni artık istemiyor beni niye annesine yolluyor ki napayım ben şimdi sevmiyor beni
çok kötü görünüyordu sakın bişey söyleme dedi zaten bişey söylemedim annemler uzakta ve annemlerle aramız iyi değil benim onla evlenmemi istemediler kaçarak evendik babam hala affetmedi beni biraz ayrı kalalım toparlanalım yoksa bu işin sonu köüye gidecek dedi bilmiyorum ne olacak neden yolluyor ki beniKendi annesine niye yolluyor, senin ailen yakin degil mi?
Bu arada farkinda misin hala ne yapacagina esin karar veriyor.
Vurduguna pisman demek ki yuzune bakamiyorum dedigine gore.
Hamileligini soyledin mi?
o artık beni sevmiyor ki ayrılmak istiyorsa bebek için yanımda mı kalacak buna dayanamam ki ben ben böyle yaşayamam bebek için kalacaksa kalmasın niye kalsın kiya lütfen artık söyleyin bir utansın kendinden. öyle bişeyden bende eşimden şüphelenseydim benimde sevgim azalabilirdi. az mantıklı olun ya delirdim bu hikayeyi mutlu sona bağlayabilirsiniz ama yapmıyosunuz
Soyle bakalim hamileligini, geldiginde. O zamanki tepkisi nolcak.çok kötü görünüyordu sakın bişey söyleme dedi zaten bişey söylemedim annemler uzakta ve annemlerle aramız iyi değil benim onla evlenmemi istemediler kaçarak evendik babam hala affetmedi beni biraz ayrı kalalım toparlanalım yoksa bu işin sonu köüye gidecek dedi bilmiyorum ne olacak neden yolluyor ki beni
seni sevip sevmediğimi bilmiyorum diyen bi adama niye hamileyim diyeyimKendi kendini acıtasyonlara atıyorsun kusura bakma da şu aşamada güçlü bir kadının kağıdı suratına çarpıp al gör şeyininkini deyip ağzına etmesi lazımdı böyle bir adamın
Sen de film tadında yok bebeğimi kullanmak istemem, yok öyle edemem, böyle edemem
Daha ne kadar dramatize edeceksin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?