• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

karnınızdaki sizin üzüldüğünüzü hisseder eşiniz çok büyük hata yapmış özür dilememiş- hoş şiddetin özrü mü olur- siz üzerine konuşmak istemişsiniz ve o kabul etmemiş. hamile olduğunuzu söyleyeceksiniz yaptıklarından pişman olması gerekiyor.kendinizi ve karnınızdakini düşünün. size sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik ve evlat diliyorum.

Bence biraz da onun yönünden bak o da şuan senin onu kandırdığını düşünüyor.Bu aksam gelince komsunun olduğunu ve hamile olduğunu söyle.
niye onu kandırayım her adet oluşumda nasıl ağladığımı nasıl üzüldüğümü biliyor. herşeyi beraber yaşadık beraber üzüldük. şimdi benim ondan habersiz böyle bişey yapabileceğime inanması değil düşünmesi bile çok ağır geliyor

Az işten çok iş çıkarmışsınız o an anlatacaktın nasıl sarpa sarmış boş yere

Ayrıca tesavi amaçlı da olabilirdi o hap eşin çok fevri davranmış tekrar düşününce ama sen o an söylemeliydin neyin ne olduğunu tabi bebek olmama durumunda sinir yapmasıda hiç hoş değil

valla bu durumda olsam hamile olduğum için benden özür dilensin istemem ama ilerisi içinde şu olur bu olur diyemiyorum burda olay sadece şiddetin yaşandığı o an değil ki bebek istenen zamanda olmadı diye burden hırçınlaşıyo adam dayaktan önce de sevgi dolu bi es değil

Bebeğin babası olarak hamile olduğunu bilmeyi hakediyor bence.
Ve o zaman hatasını anlayabilir ancak.
konuşalım dedim yüzüme bakmadı. git başımdan dedi. konuşmuyor dinlemiyor.küçücük evde karşılaşmıyoruz bile. beni görünce gözlerinin içi parlayan adam değil artık ve ben artık onu seviyor muyum bilmiyorum

niye onu kandırayım her adet oluşumda nasıl ağladığımı nasıl üzüldüğümü biliyor. herşeyi beraber yaşadık beraber üzüldük. şimdi benim ondan habersiz böyle bişey yapabileceğime inanması değil düşünmesi bile çok ağır geliyor
Evet ama en olmayacak tesadüfler bir araya gelmiş olmuş iste,ortadabir bebek var bence bu sorunu çözebilirsiniz.

karnınızdaki sizin üzüldüğünüzü hisseder eşiniz çok büyük hata yapmış özür dilememiş- hoş şiddetin özrü mü olur- siz üzerine konuşmak istemişsiniz ve o kabul etmemiş. hamile olduğunuzu söyleyeceksiniz yaptıklarından pişman olması gerekiyor.kendinizi ve karnınızdakini düşünün. size sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik ve evlat diliyorum.
kendime bile hamileyim diyemiyorum içimde o var ama ben mutlu olamıyorum

konuşalım dedim yüzüme bakmadı. git başımdan dedi. konuşmuyor dinlemiyor.küçücük evde karşılaşmıyoruz bile. beni görünce gözlerinin içi parlayan adam değil artık ve ben artık onu seviyor muyum bilmiyorum

yaptığından uyanır mı bilmem ama mesaj at aynı evin içinde komik ama başka çaren yok

Yani hamileyim ben diyemiyosun cok ilginc yanina giderim sen beni sucladin ama ben hamileyim atarim sonuc kagidini gozunun onune simdi nasil af ederim seni bilmiyorum de kapan odana

O halde eczaneden gebelik testi alıp yap.
Çift çizgi çıkan testi de onun göreceği bir yere koy.
Yatağının yanına komodinin üzerine veya lavaboda aynanın üstüne gibi...

Canım sen söylemek istemiyorsun herhalde git hangi odadaysa hamileyim demek 1 sn bile sürmez. Sorarsa gerisini de snlatırsın.

Dayak konusunda hatalı ama kim olsa hapı görünce aynı şeyleri düşünür ayrıca komşunuzun hapı masada unutması saçma geldi bana ne demeye yanında taşıyo ilacı taşıyo madem ne alaka sizde çıkarıyo çantasından falanda unutuyor bence eşinize hamile olduğunuzu söyleyin yoksa dahada gerilirsiniz huzurunuz kalmaz
hak veriyorum ama beni dinlemedi bile. anlatmama bile fırsat vermedi.
beraber gitmiştik hastaneye eve dönerken eczaneden aldı sonra evde içti unutmuş masanın üstünde

Back