- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
eşin sadece bebek mi istiyo kız erkek tercihi var mı o yüzden de cirkinlesmesin ilerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben affedemiyorum söylediklerini yaptıklarını ne yapacağımıda bilmiyorum yani böyle bir durum da ne yapılır kiadam paranoyak heralde gizli gizli hap kullandın ama doktor doktor gezdin bebek olsun diye öyle mi elbet barışırsınız da ya sonra?
niye onu kandırayım her adet oluşumda nasıl ağladığımı nasıl üzüldüğümü biliyor. herşeyi beraber yaşadık beraber üzüldük. şimdi benim ondan habersiz böyle bişey yapabileceğime inanması değil düşünmesi bile çok ağır geliyorBence biraz da onun yönünden bak o da şuan senin onu kandırdığını düşünüyor.Bu aksam gelince komsunun olduğunu ve hamile olduğunu söyle.
öyle biri değil demek istiyorum ama böyle biride değildi.eşin sadece bebek mi istiyo kız erkek tercihi var mı o yüzden de cirkinlesmesin ilerde
konuşalım dedim yüzüme bakmadı. git başımdan dedi. konuşmuyor dinlemiyor.küçücük evde karşılaşmıyoruz bile. beni görünce gözlerinin içi parlayan adam değil artık ve ben artık onu seviyor muyum bilmiyorumBebeğin babası olarak hamile olduğunu bilmeyi hakediyor bence.
Ve o zaman hatasını anlayabilir ancak.
Evet ama en olmayacak tesadüfler bir araya gelmiş olmuş iste,ortadabir bebek var bence bu sorunu çözebilirsiniz.niye onu kandırayım her adet oluşumda nasıl ağladığımı nasıl üzüldüğümü biliyor. herşeyi beraber yaşadık beraber üzüldük. şimdi benim ondan habersiz böyle bişey yapabileceğime inanması değil düşünmesi bile çok ağır geliyor
kendime bile hamileyim diyemiyorum içimde o var ama ben mutlu olamıyorumkarnınızdaki sizin üzüldüğünüzü hisseder eşiniz çok büyük hata yapmış özür dilememiş- hoş şiddetin özrü mü olur- siz üzerine konuşmak istemişsiniz ve o kabul etmemiş. hamile olduğunuzu söyleyeceksiniz yaptıklarından pişman olması gerekiyor.kendinizi ve karnınızdakini düşünün. size sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik ve evlat diliyorum.
bilmiyor hamile olduğumuafedersiniz şuan eşinizin hamile olduğunuzdan haberi var mı yok mu orasını anlamadım
konuşalım dedim yüzüme bakmadı. git başımdan dedi. konuşmuyor dinlemiyor.küçücük evde karşılaşmıyoruz bile. beni görünce gözlerinin içi parlayan adam değil artık ve ben artık onu seviyor muyum bilmiyorum
konuşalım dedim yüzüme bakmadı. git başımdan dedi. konuşmuyor dinlemiyor.küçücük evde karşılaşmıyoruz bile. beni görünce gözlerinin içi parlayan adam değil artık ve ben artık onu seviyor muyum bilmiyorum
hak veriyorum ama beni dinlemedi bile. anlatmama bile fırsat vermedi.Dayak konusunda hatalı ama kim olsa hapı görünce aynı şeyleri düşünür ayrıca komşunuzun hapı masada unutması saçma geldi bana ne demeye yanında taşıyo ilacı taşıyo madem ne alaka sizde çıkarıyo çantasından falanda unutuyor bence eşinize hamile olduğunuzu söyleyin yoksa dahada gerilirsiniz huzurunuz kalmaz