• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

başlarda o istemedi bebek ben çok istemiştim. çalışmıyorum ben. çalışmamı istemedi. işe başlayayım dedim. olmaz dedi.o zaman anne olmak istiyorum dedim. o hep senin benden başkasına böyle bakmanı istemiyorum seni daha paylaşmaya hazır değilim derdi hep. şimdi nasıl bu hale geldik
Sen çok taviz vermişsin canım ya, gaza getirmek için söylemiyorum. Çalışma, anne olma hep eşin karar vermiş.

evde değil ki. söylemek isteyip istemediğimi de bilmiyorum. ne halde olduğumu görmüyor mu. eve geliyor kulaklık takıp oyun oynuyor. onu gördükçe daha kötü oluyorum. bebeğimi kullanayım ona karşı

İyi de arkadaşım boşanacak bile olsan (misal) adamın bilmeye hakkı var.
Ben söyle diyorum ama gelip senden özür dilesin diye değil.

ama zaten bilmesi gerekmez mi. o hapı benim kullanmayacağımı. gidip hamileyim deme. çok acizce geliyor.
Ama sen şunu anlamıyorsun bence kızacaksan sana inanmadıgına degil sana vurduğuna kızmalısın.Yani inanmamasi bencr gayet normal asıl sorun şiddet uygulamasi

bebeği kullanıyor gibi olmak istemiyorum gelip en azından neden hap kullandın bile demiyor

Bence eşini haksız yapan sadece şiddet göstermiş olması ve yargısız infazı.
Evet hangi erkek olursa olsun evde d.k.hapı bulsa eşinin kullandığını zanneder.
Neticede herkesin komşusu evinde d.k.hapı unutmuyor.

ama zaten bilmesi gerekmez mi. o hapı benim kullanmayacağımı. gidip hamileyim demek çok acizce geliyor.

o zaman dinle beni deme hapı ben kullanmadım de ve açıklamanı yap.
bebeğinin etkileniyor kendini üzme .
ve istediğin zaman söylersin .acizlik değil ne güzel anne oluyorsun inş bunu acizlik olarak görürse adamın aklından şüphe et

çok sevince bunları göremedim hiç annemlerde istemedi zaten onla evlenmemi eskiden ben böyle değildim ki ama şimdi oturup kendime ağlamam gerekirken ona ağlıyorum
O çok sevmeyi ben de yaşadım bin şükür, seviyorum hem de çok ama hayatıma müdahale etmeye kalkarsa orda bi dur derim. Olan olmuş biten bitmiş tabi, bundan sonrası önemli. Ama sevdiğin birinden dayak yemek büyük hayal kırıklığıdır heralde... Burda arkadaşlara katılıyorum, ben olsam söylemem hamileliğimi ama sen istiyosan söyle, çünkü burda asıl sorun dayak.

Cnm bebegi daha fazla saklama ltfn...
Bebegin gelisiminin en onemli oldugu donemdesin...
Bak onu bile boyle uzgun gordukce bize bunu yaptigi icin uzuluyorum diyorsun...
Kadına verilen merhamet bu iste...
Peki bebegine niye merhamet etmiyorsun...?
En onemli donemi bebegin... ve sen onu stresle istemeden zarara sokabilecegini dusunemiyorsun...
enınde sonunda bebegi ogrenecek peki eger bu uzatmadan dolayı ya bir zarar geldiyse bebege bu sorumlulugu üstüne alacakmısın?
peki eşin böyle bir durumda sana daha kötü bir şekilde yaklaşmayacak mı?
tmm kadınlık gururu var haklısın tabiki ama annelik herseyden önce gelecek bundan sonra senin için...
yarın birgün bebeğini kucağına alınca bunun bile vicdan azabını duyacaksın ya bizim yüzümüzden meleğime birşey olsaydı diye...
şimdi kendini toparla gayet onurlu bir şekilde söyle eşine ve kenara çekil...
bırak delirsin dursun affettirene kadar kendini ...
elbet güçlü dur karşısında ve sana kendini affettirmek için yaptıklarının tadını çıkar...
kuzucuğun hayırlı olsun bu arada ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin :KK46:

üzgünsünüz duygusalsınız ama geçmişi düşünerek kendinizi üzüyorsunuz yakın zamanda söyleyin davranışı nasıl olacak burada paylaşın burada tekrar yorum yapalım çünkü kendinizi özellikle hiçbir şeyden haberi olmayan masum bebeği üzmenin anlamı yok

arkadaşlar asıl sorun dayak değil nasıl bu kadar nefsani düşünebiliyorsunuz...
ortada bir can var ya...
ltfn olayı körüklemeyin...
körükledikçe kinlenecek ve belkide bir yuvaya bir bebeğin sağlığına sebep olacaksınız...
ltfn gururu bir kenara bırakın...

eşine gereken gözdağını verebilirsin...
erkeklerin hiçbiri dörtdörtlük değil...
erkeği sınırlamak kadının dik durusunun elindedir...
aklını kullan lütfen...

O çok sevmeyi ben de yaşadım bin şükür, seviyorum hem de çok ama hayatıma müdahale etmeye kalkarsa orda bi dur derim. Olan olmuş biten bitmiş tabi, bundan sonrası önemli. Ama sevdiğin birinden dayak yemek büyük hayal kırıklığıdır heralde... Burda arkadaşlara katılıyorum, ben olsam söylemem hamileliğimi ama sen istiyosan söyle, çünkü burda asıl sorun dayak.
ben affedemiyorum işte kendimide affedemiyorum hala neden bu evde duruyorum diye kendime kızıyorum onu görünce dayanamıyorum gitmek istiyorum ama onu görmeden nasıl yaşayacağımı bile bilmiyorum böyle düşündüğüm için kendimden nefret ediyorum

ortada bir can var ya...
körükledikçe kinlenecek ve belkide bir yuvaya bir bebeğin sağlığına sebep olacaksınız...

aklını kullan lütfen...
Şu an sen hamilesin, eşin seni dövse ne hissedersin?
Daha anlayıp dinlemeden karısını döven adamdan ne beklersin ki?
Asıl sorun dayak. Kimse bişey körüklemiyor, burda binlerce kişi var, konuya yorum yapan herkes aynı şeyi düşünecek diye bişey yok.
Ben sevdiğim adamdan hayvan gibi dayak yemeyi nefsani bişey olarak göremezdim.
Evet bebek için evliliğine bi şans daha verebilir, ama bir daha dayak yemeyeceğini bilemeyiz o yüzden eşine ders vermek zorunda. Hiç birşey olmamış gibi davranmamalı.

ben affedemiyorum işte kendimide affedemiyorum hala neden bu evde duruyorum diye kendime kızıyorum onu görünce dayanamıyorum gitmek istiyorum ama onu görmeden nasıl yaşayacağımı bile bilmiyorum böyle düşündüğüm için kendimden nefret ediyorum
O zaman git yanına konuş, göster testini, kendi kendini yeme böyle. Git söyle bakalım cevabı ne olacak?

Ona herşeyi açıklayan bir mektup yazın ve kafa dinlemeye annenize gidin hem sizde toparlanırsınız ama sizi üzdüğü için pişman olmalı tehdit etmeyin canınızın çok yandığını dile getirin eskisi gibi olup olmayacağının kendisine bağlı olduğunu söyleyin ne bileyim zor bir durum ya Allah yardımcınız olsun :KK51:

ortada bir can var ya...

aklını kullan lütfen...
hiç bişey bana vurduğunu unutturamıyor hiç bişey kafamın içindekileri düzeltmiyor dün bebeği aldırmayı bile düşündüm bazen düşüncelerimden nefret etmeye başlıyorum

Şu an sen hamilesin, eşin seni dövse ne hissedersin?
Daha anlayıp dinlemeden karısını döven adamdan ne beklersin ki?
Asıl sorun dayak. Kimse bişey körüklemiyor, burda binlerce kişi var, konuya yorum yapan herkes aynı şeyi düşünecek diye bişey yok.
Ben sevdiğim adamdan hayvan gibi dayak yemeyi nefsani bişey olarak göremezdim.
Evet bebek için evliliğine bi şans daha verebilir, ama bir daha dayak yemeyeceğini bilemeyiz o yüzden eşine ders vermek zorunda. Hiç birşey olmamış gibi davranmamalı.
ben bişey olmamış gibi davran demedim...
hayvani bir hareket olduğunu herkes biliyor... ama çok körükleyici konuşup da olabileceklerin vebalini alacaksan sen bilirsin...
dayak deyip duruyorsun...
elleri kırılsın tabikide ama bebek diyor kadın ya ...
nasıl bu kadar inatla bebeğin sağlığını düşünmeden kinle hareket etmesini isteyebilirsin ki...
kocasına söyleyip üstünden atması kocasının da hayvanlığıyla kalması düşünmesi gerekiyor...
dik dürüşüyla ister boşanır ister devam eder ki kocasına gereken gözdağını akıllı bir kadın olarak verebilir...

Ona herşeyi açıklayan bir mektup yazın ve kafa dinlemeye annenize gidin hem sizde toparlanırsınız ama sizi üzdüğü için pişman olmalı tehdit etmeyin canınızın çok yandığını dile getirin eskisi gibi olup olmayacağının kendisine bağlı olduğunu söyleyin ne bileyim zor bir durum ya Allah yardımcınız olsun :KK51:
anneme gidemem annemler istemdi evlenmemi kaçarak evlendik biz babam hiç affetmedi beni ailemde zaten burda değil o kadar yolu gidemem ki midem çok bulanıyor

Canım şiddet var şiddet var vurdu demiş adam sinirle bşr kez vurduysa bunada hergün karısını hastanelik edenlerle aynı kefeye koyamayız ki. Bence mesaj at olanları. Drama yaratıyorsun artık kendi kendine hormonların da etkisiyle

hiç bişey bana vurduğunu unutturamıyor hiç bişey kafamın içindekileri düzeltmiyor dün bebeği aldırmayı bile düşündüm bazen düşüncelerimden nefret etmeye başlıyorum
cnm benim bak sinirin gecmemiş ki haklısın hayatta en nefret ettiğim şey dayak...
güç kullanması bir erkeğin zaten onun acizliğini gösterir...
ama mesajlarından okuduğum kadarıyla eşini seviyorsun...
için içini yiyor sinirinden iki uca gidip geliyorsun...
ltfn sakinleş olmadı ailenin yanına git birkaç gün...
aynı evde küs kalmak da insanın canını iyice sıkar ve kinini arttırır...
bikaç gün gelsin görmesin seni evde boş evde düşünsün bakalım...
nolur bebeğini üzme tmm mı tatlı anne...

Back