- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
o kadar üzüldüm ki haline sana sarılıp bağrıma basasım var...hamile olduğumu öğrendiğim gün geldi aklıma ne kadar mutlu olduğum keşke sende o anı. dolu dolu yaşayabilseydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyynen, konu sahibi söyleme hamile olduğunu. İnsansa gelir hamile olduğunu öğrenmeden özür diler. Sırf anı kurtarmak için hamileliğini kullanma, kullandırtma.valla bu durumda olsam hamile olduğum için benden özür dilensin istemem ama ilerisi içinde şu olur bu olur diyemiyorum burda olay sadece şiddetin yaşandığı o an değil ki bebek istenen zamanda olmadı diye burden hırçınlaşıyo adam dayaktan önce de sevgi dolu bi es değil
evde değil ki. söylemek isteyip istemediğimi de bilmiyorum. ne halde olduğumu görmüyor mu. eve geliyor kulaklık takıp oyun oynuyor. onu gördükçe daha kötü oluyorum. bebeğimi kullanayım ona karşıCanım sen söylemek istemiyorsun herhalde git hangi odadaysa hamileyim demek 1 sn bile sürmez. Sorarsa gerisini de snlatırsın.
Sen boşanmak istesen bile babasına söylemen gerekiyor,söyle yine istersen tavrını devam ettirirsin.evde değil ki. söylemek isteyip istemediğimi de bilmiyorum. ne halde olduğumu görmüyor mu. eve geliyor kulaklık takıp oyun oynuyor. onu gördükçe daha kötü oluyorum. bebeğimi kullanayım ona karşı
ben hamileyim desem hiç bişey düzelmeyecek ki bana yaptıkalrını söylediklerini ben unutabilecek miyim. bilmiyorum.bi çıkış yolu bile bulamıyorum kiAyyynen, konu sahibi söyleme hamile olduğunu. İnsansa gelir hamile olduğunu öğrenmeden özür diler. Sırf anı kurtarmak için hamileliğini kullanma, kullandırtma.
evde değil ki. söylemek isteyip istemediğimi de bilmiyorum. ne halde olduğumu görmüyor mu. eve geliyor kulaklık takıp oyun oynuyor. onu gördükçe daha kötü oluyorum. bebeğimi kullanayım ona karşı
bu şekilde bebeğinizde tehlike altında bu kadr stres iyi değil sizin moral ve ilgiye ihtiyacınız var olayın üztünden bir kaç gün geçmiş anladığım kadarıyla eşinizde düzelme yok eşinizin şiddetide affedilir gibi değil eğer şiddetine ve çocuk olmadığı için size olan agrasif tavrını hazmedebiliyorsanız ve ileride istediği şeyler olmadığında yine agrasif biri olacağını bilin iadere edebilirim seviyorum diyorsanız fazla konu uzamadan gebelik sonucunuza not iliştirerek yattığı yatağa bırakın ama olmuyorsa yine testin altına vedanızı yazıp son noktayı koyun ama tek başına bir çocuk büyütmekte çok zor ama sindirebilirseniz ve düzeliceğine inanıyorsanız bir yerden düzeltmeye başlamanız gerekki kendinizede bebeğinizede eziyet etmeyin bebeğin tutunması için en önemli zaman olan ilk 3 aydasınız.konu hakkında karar verep ona göre adımınızı atın bebeğiniz anna ve babalı mutlşu bir ortamda yaşamayı hakediyor onun için bu şansı verebilirsiniz bence?ama bundan sonrası içinde eşinizle sıkı bir konuşma yapmanız gerek.evde değil ki. söylemek isteyip istemediğimi de bilmiyorum. ne halde olduğumu görmüyor mu. eve geliyor kulaklık takıp oyun oynuyor. onu gördükçe daha kötü oluyorum. bebeğimi kullanayım ona karşı
Hiç üzülme, o utansın yaptığından.ben hamileyim desem hiç bişey düzelmeyecek ki bana yaptıkalrını söylediklerini ben unutabilecek miyim. bilmiyorum.bi çıkış yolu bile bulamıyorum ki
bebeği kullanıyor gibi olmak istemiyorum gelip en azından neden hap kullandın bile demiyortest sonucunu verin eline konuşmayın bile
o utansın sonra
bakalım bu kadar kırdığına değer mi
tamam bir yanlış anlama olmuş sizi dinlemesi gerekirdi en azından
bebeği kullanıyor gibi olmak istemiyorum gelip en azından neden hap kullandın bile demiyor
bazen boşanmak istiyorum . bebeğimide doğurup bakarım diyorum. kpssye girip atanırım diyorum. sonra kendimde o gücü bulamıyorum. bunları tek başıma yapamamaktan korkuyorum.onsuz kalıp onsuzluktan ölmekten korkuyorum.akşamaları gelsin diye bekliyorum. onu görünce içimden birşeyler kopup gidiyor.Ben kendim olsam hamile olduğum raporu bir mektup eşliğinde birakir evden cikar bir iki hafta esimden uzaklasirdim. Ve yaptigi şeyin cezasini çekerek telafi etmesi için ugrasmasini izlerdim..
Ugrasmazsa umursamazsa da kendime kendi basima bir yol cizerdim. Beni düşünmeyen adamin yanımda isi yok. Ama tabi bu ben olsaydim.. Siz ne yaparsaniz doğru olur bilemem..