• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

valla bu durumda olsam hamile olduğum için benden özür dilensin istemem ama ilerisi içinde şu olur bu olur diyemiyorum burda olay sadece şiddetin yaşandığı o an değil ki bebek istenen zamanda olmadı diye burden hırçınlaşıyo adam dayaktan önce de sevgi dolu bi es değil
Ayyynen, konu sahibi söyleme hamile olduğunu. İnsansa gelir hamile olduğunu öğrenmeden özür diler. Sırf anı kurtarmak için hamileliğini kullanma, kullandırtma.

Bence hamile olduğunu söyle ki bir snın bile kötü geçmedin. Yani hamile olduğunu bilir vebuzları hemen eritşrsimiz ya da bitirmeye karar verirsiniz bu sacma durum sona erer bence hemen söylemelisin.

Canım sen söylemek istemiyorsun herhalde git hangi odadaysa hamileyim demek 1 sn bile sürmez. Sorarsa gerisini de snlatırsın.
evde değil ki. söylemek isteyip istemediğimi de bilmiyorum. ne halde olduğumu görmüyor mu. eve geliyor kulaklık takıp oyun oynuyor. onu gördükçe daha kötü oluyorum. bebeğimi kullanayım ona karşı

eşinin hatası büyük ama bebeğin için söylemelisin, bu şekilde sen de bebeğin de daha çok üzüleceksiniz.
hamile olduğunu bilirse yaptığının özrü yok ama belki kendini affettirmek için çabalar. bu şekilde daha çok yıpratıyorsun kendini. böyle yaparak bebeğine zarar veriyorsun.

evde değil ki. söylemek isteyip istemediğimi de bilmiyorum. ne halde olduğumu görmüyor mu. eve geliyor kulaklık takıp oyun oynuyor. onu gördükçe daha kötü oluyorum. bebeğimi kullanayım ona karşı
Sen boşanmak istesen bile babasına söylemen gerekiyor,söyle yine istersen tavrını devam ettirirsin.

Ayyynen, konu sahibi söyleme hamile olduğunu. İnsansa gelir hamile olduğunu öğrenmeden özür diler. Sırf anı kurtarmak için hamileliğini kullanma, kullandırtma.
ben hamileyim desem hiç bişey düzelmeyecek ki bana yaptıkalrını söylediklerini ben unutabilecek miyim. bilmiyorum.bi çıkış yolu bile bulamıyorum ki

Bebeğini kullanmak değil bu durumu bir an önce açığa kavuşturup ona göre yola dewam etmek.

kırgınsın öfkelisin hayal kırıklığı yaşadın anlıyorum üzüldüm zor bi durum bu ama bunun önüne geçmezsen evliliğin bitme yolunda ilerler. bence evliliğini geç kalmadan kurtarmak adına hamileliğini açıklaman doğru olur. gurur da yapmıyosundur umarım. çünkü gururun sırası değil. içinde bir can var eşinin en çok istediği şey bu. bırak o düşünsün bundan sonra:KK23:

bencede söyle konuşmuyorsa mesaj at ama bunu özür beklediğin için yapma. cünkü şu aşamada anlamı. yok sadece bilsin sonrada tepkilerine bakarsın acaba nasıl bi es ve müstakbel baba olacak olumlu. yönde bi değişiklik olacak mı yoksa daha önce de dediğim gibi kız erkek takıntısı mı yapacak hamilelik hassasiyetlerine saygılı olacak vs vs

bu şekilde bebeğinizde tehlike altında bu kadr stres iyi değil sizin moral ve ilgiye ihtiyacınız var olayın üztünden bir kaç gün geçmiş anladığım kadarıyla eşinizde düzelme yok eşinizin şiddetide affedilir gibi değil eğer şiddetine ve çocuk olmadığı için size olan agrasif tavrını hazmedebiliyorsanız ve ileride istediği şeyler olmadığında yine agrasif biri olacağını bilin iadere edebilirim seviyorum diyorsanız fazla konu uzamadan gebelik sonucunuza not iliştirerek yattığı yatağa bırakın ama olmuyorsa yine testin altına vedanızı yazıp son noktayı koyun ama tek başına bir çocuk büyütmekte çok zor ama sindirebilirseniz ve düzeliceğine inanıyorsanız bir yerden düzeltmeye başlamanız gerekki kendinizede bebeğinizede eziyet etmeyin bebeğin tutunması için en önemli zaman olan ilk 3 aydasınız.konu hakkında karar verep ona göre adımınızı atın bebeğiniz anna ve babalı mutlşu bir ortamda yaşamayı hakediyor onun için bu şansı verebilirsiniz bence?ama bundan sonrası içinde eşinizle sıkı bir konuşma yapmanız gerek.

ben hamileyim desem hiç bişey düzelmeyecek ki bana yaptıkalrını söylediklerini ben unutabilecek miyim. bilmiyorum.bi çıkış yolu bile bulamıyorum ki
Hiç üzülme, o utansın yaptığından.
Bi kadının en özel anını mahvetmiş. Bu kadar bebek takıntısı yaptırmasaydın keşke sen de. Bir yıl boyunca eşim benle beraber adet günlerimi takip etse ruhum daralır. Olmuyorsa olmuyor der geçerim kenara. Durumunuz çok duygusala bağlanmış.
Neyse ama şiddet var işin içinde ve bunun bahanesi yok.
İçinden ne geliyorsa onu yap ister söyle ister söyleme hamileliğini ama git bi süre uzaklaş o evden.

Ben kendim olsam hamile olduğum raporu bir mektup eşliğinde birakir evden cikar bir iki hafta esimden uzaklasirdim. Ve yaptigi şeyin cezasini çekerek telafi etmesi için ugrasmasini izlerdim..

Ugrasmazsa umursamazsa da kendime kendi basima bir yol cizerdim. Beni düşünmeyen adamin yanımda isi yok. Ama tabi bu ben olsaydim.. Siz ne yaparsaniz doğru olur bilemem..

test sonucunu verin eline konuşmayın bile
o utansın sonra
bakalım bu kadar kırdığına değer mi
tamam bir yanlış anlama olmuş sizi dinlemesi gerekirdi en azından :KK11:

ben kendime çok kızıyorum hala çok seviyorum onu. bu yaşadıklarımıza rağmen onu hala seviyor olmama öyle çok kızıyorum ki. bana bunları yaşatan bi adamı nasıl seviyorum hala. onu görünce onun içinde bulunduğu hale üzülüyorum. o kadar üzgün ve mutsuz ki. onu hiç böyle görmedim ki. bize bunları yaşattığı için ne kendimi ne onu affedebiliyorum.

başlarda o istemedi bebek ben çok istemiştim. çalışmıyorum ben. çalışmamı istemedi. işe başlayayım dedim. olmaz dedi.o zaman anne olmak istiyorum dedim. o hep senin benden başkasına böyle bakmanı istemiyorum seni daha paylaşmaya hazır değilim derdi hep. şimdi nasıl bu hale geldik

Ben kendim olsam hamile olduğum raporu bir mektup eşliğinde birakir evden cikar bir iki hafta esimden uzaklasirdim. Ve yaptigi şeyin cezasini çekerek telafi etmesi için ugrasmasini izlerdim..

Ugrasmazsa umursamazsa da kendime kendi basima bir yol cizerdim. Beni düşünmeyen adamin yanımda isi yok. Ama tabi bu ben olsaydim.. Siz ne yaparsaniz doğru olur bilemem..
bazen boşanmak istiyorum . bebeğimide doğurup bakarım diyorum. kpssye girip atanırım diyorum. sonra kendimde o gücü bulamıyorum. bunları tek başıma yapamamaktan korkuyorum.onsuz kalıp onsuzluktan ölmekten korkuyorum.akşamaları gelsin diye bekliyorum. onu görünce içimden birşeyler kopup gidiyor.

Back