• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

ben bişey olmamış gibi davran demedim...
hayvani bir hareket olduğunu herkes biliyor... ama çok körükleyici konuşup da olabileceklerin vebalini alacaksan sen bilirsin...
dayak deyip duruyorsun...
elleri kırılsın tabikide ama bebek diyor kadın ya ...
nasıl bu kadar inatla bebeğin sağlığını düşünmeden kinle hareket etmesini isteyebilirsin ki...
kocasına söyleyip üstünden atması kocasının da hayvanlığıyla kalması düşünmesi gerekiyor...
dik dürüşüyla ister boşanır ister devam eder ki kocasına gereken gözdağını akıllı bir kadın olarak verebilir...
Ben mi vebal alacakmışım, sen nasıl beni böyle bişeyle itham edersin?
Ben mi bebeğin sağlığına sebep olacakmışım. Beni yargılama hakkını kim veriyor sana?
Burda kocasına kinlense benim karım ne olacak? Ben burda konu sahibinin iyiliğini istemesem bu kadar dil döker miyim? Benim ne yazdığım sadece konu sahibini ilgilendirir.

Bu konuya bir daha yorum yapmayacağım, adam bi kerecik sinirle vurmuş ne olacak di mi? Böyle düşünmüyorum kusura bakmayın, dayak dayaktır. Kabullenen kabullensin vurmayı kırmayı, ama benim fikrim bu.
Konu sahibi eşinle konuş, daha sonra onun vereceği tepkilere göre yolunu çizersin.
Allah yardımcın olsun.

Ben mi vebal alacakmışım, sen nasıl beni böyle bişeyle itham edersin?
Ben mi bebeğin sağlığına sebep olacakmışım. Beni yargılama hakkını kim veriyor sana?
Burda kocasına kinlense benim karım ne olacak? Ben burda konu sahibinin iyiliğini istemesem bu kadar dil döker miyim? Benin ne yazdığım sadece konu sahibini ilgilendirir.
cnm zaten unutamadığı ve çok üzüldüğü bir konuyu bastırıp durmaktan bahsediyorum...
ah bebek inan ki nasıl etkileniyor...
elbet kötü niyetlisin demedim ama inan biraz yumusak fikirler versek sanki kızcağaz da biraz sakinleşse...
dayak evt çoook kötü ama bir şansla kocasına söylesin ve süründürsün bir süre...
olay yargılamak değil... bebek inan ki bebek...
beşer şaşar ama önüne geçilemeyecek sorunlar kalabilir ortada...;)

ben biraz dışarı çıkıp hava alsam daha iyi olacak sanırım yarın da tüm gün evde oturup konuşmaya çalaışcağım hamileyim demesem bile konuşmamız lazım sonuç olarak bu böyle gitmeyecek ve bir çıkar yol bulmam lazım

cnm zaten unutamadığı ve çok üzüldüğü bir konuyu bastırıp durmaktan bahsediyorum...
ah bebek inan ki nasıl etkileniyor...
elbet kötü niyetlisin demedim ama inan biraz yumusak fikirler versek sanki kızcağaz da biraz sakinleşse...
dayak evt çoook kötü ama bir şansla kocasına söylesin ve süründürsün bir süre...
olay yargılamak değil... bebek inan ki bebek...
beşer şaşar ama önüne geçilemeyecek sorunlar kalabilir ortada...:KK66:
Hayır anlamadığım şu ben konu sahibine boşan bile demedim, git biraz kafanı dinle dedim. Sen bana vebal alıyorsun dedin neye dayanarak söyledin? Ben böyle bişeyi neden isteyeyim? Buraya konu açılıyor, herkes yorum yapıyor sonuçta. Ben kendi bakış açıma ve karakterime göre yorum yapıyorum. Kalıplaşmış düşüncelere göre yaşamadım hiç bi zaman.
Bebeğe zaten inanılmaz üzüldüm, ama adamda şiddet eğilimi varsa şimdiden çare bulmaları gerekir. Konu sahibi seviyorum falan diye olayın üstünü örtmesin istiyorum.

Ben resmin bütününü görmeyi teklif ediyorum sizlere 2 senelik bir evlilik bu evlilikte baskın olan bir koca, kadın çalışayım diyor izin yok bebek istiyor ona da vize yok sonra bigün adam bebek istiyor deniyolar hevesleniyolar ama olmuyo, evliliğinde ilk kez birsey onun istediği gibi olmuyor ve adam karısından yüz çeviriyor yabancılaşıyor sonra bigün kız hamile kalıyor ama bunu söyleyemeden tamamen bir yanlış anlama sonucu açıklamasına fırsat bile verilmeden şiddete maruz kalıyor ki o anın şokuyla bebeğe de bişey olabilirdi oraya hiç girmiyorum kocayı tanımam etmem ama işler kontrolünden çıkınca kendini kaybeden bi koca profili var burda belki daha öncede şiddet olurdu ama konu sahibi hep itaat olmuş, öyle böyle bu adam hamileliği öğrenecek ben hala diyorumki durumu anlatsın ve gözlemlesin çünkü artık sadece duygusal düşünme lüksü yok o bir anne ben kocamı seviyorum/sevmiyorum meselesi değil artık konu, nasıl bir baba oluru da düşünmek gerek bebeği çok istemek ayrı bişey sorumluluk almak ayrı bişey masrafı var uykusuzluğu var oynaması eylemesi var var oğlu var

canım çok üzüldüm karı koca bir talihsizlik yaşamışsınız ... şu an yaşadıkların yıllarca içinden çıkmaz ..ben sana dua etmeni öneririm 2 rekat Allah rızası için namaz kıl aç ellerini mevlaya bütün derdini söyle Allah bana çıkış yolu göster de eşimin kalbindeki benim hakkımdaki bütün kötü düşüncelerin hepsini sil , eşimin kalbine sevgi şefkat koy de şu anda hamile ve çok zor durumdasın Allah senin dualarını kabul eder ...
Rabbim bir zorlukla beraber 2 kolaylık vermiş ...

ya allah aşkına ben okurken sinir oldum hala niye konuşmuyosunuz yazık değilmi bebeğinize de kendinizede stres yaşatıyosunuz. söyleyin sonra isterseniz affetmeyin. kırk takla atsın sizin gönlünüzü alsın .

az önce çok kötü şeyler oldu eve geldi yanına biraz eşya al dedi annemlerde kalacaksın bu böyle gitmiyor dedi bir süre ayrı kalalım dedi ben artık sana güvenmiyorum ve güvenmediğim biriyle aynı evde kalamam dedi bende beni sevmiyor musun artık dedim oda bilmiyorum dedi bunu düşünemem için bana zaman ver dedi ben artık ben gibi değilim beni ne hale getirdiğini görmüyor musun ben sana vurdum ben bunun acısıyla seni görerek yapamıyorum hem seninde yalnız kalıp yaptıklarını görmen lazım dedi bir özür bile dilemedin yaptıkların için biraz ayrı kalalım sende toparlan bende toparlanayım sonra oturup konuşuruz dedi ayrılmak mı istiyorsun dedim buda bir ihtimal ama beni daha fazla zorlama sadece dediğimi yap dedi o arada telefonu çaldı ben 1 saate gelirim sende hazırlan dedi ve gitti

artık beni sevmiyor ve istemiyor gözlerinin içine baktım orda ben yoktum artık boşanmak bile istiyor belkide sevmiyor beni artık istemiyor beni niye annesine yolluyor ki napayım ben şimdi sevmiyor beni

az önce çok kötü şeyler oldu eve geldi yanına biraz eşya al dedi annemlerde kalacaksın bu böyle gitmiyor dedi bir süre ayrı kalalım dedi ben artık sana güvenmiyorum ve güvenmediğim biriyle aynı evde kalamam dedi bende beni sevmiyor musun artık dedim oda bilmiyorum dedi bunu düşünemem için bana zaman ver dedi ben artık ben gibi değilim beni ne hale getirdiğini görmüyor musun ben sana vurdum ben bunun acısıyla seni görerek yapamıyorum hem seninde yalnız kalıp yaptıklarını görmen lazım dedi bir özür bile dilemedin yaptıkların için biraz ayrı kalalım sende toparlan bende toparlanayım sonra oturup konuşuruz dedi ayrılmak mı istiyorsun dedim buda bir ihtimal ama beni daha fazla zorlama sadece dediğimi yap dedi o arada telefonu çaldı ben 1 saate gelirim sende hazırlan dedi ve gitti

artık beni sevmiyor ve istemiyor gözlerinin içine baktım orda ben yoktum artık boşanmak bile istiyor belkide sevmiyor beni artık istemiyor beni niye annesine yolluyor ki napayım ben şimdi sevmiyor beni
Kendi annesine niye yolluyor, senin ailen yakin degil mi?
Bu arada farkinda misin hala ne yapacagina esin karar veriyor.
Vurduguna pisman demek ki yuzune bakamiyorum dedigine gore.
Hamileligini soyledin mi?

ya lütfen artık söyleyin bir utansın kendinden. öyle bişeyden bende eşimden şüphelenseydim benimde sevgim azalabilirdi. az mantıklı olun ya delirdim bu hikayeyi mutlu sona bağlayabilirsiniz ama yapmıyosunuz

Kendi annesine niye yolluyor, senin ailen yakin degil mi?
Bu arada farkinda misin hala ne yapacagina esin karar veriyor.
Vurduguna pisman demek ki yuzune bakamiyorum dedigine gore.
Hamileligini soyledin mi?
çok kötü görünüyordu sakın bişey söyleme dedi zaten bişey söylemedim annemler uzakta ve annemlerle aramız iyi değil benim onla evlenmemi istemediler kaçarak evendik babam hala affetmedi beni biraz ayrı kalalım toparlanalım yoksa bu işin sonu köüye gidecek dedi bilmiyorum ne olacak neden yolluyor ki beni

ya lütfen artık söyleyin bir utansın kendinden. öyle bişeyden bende eşimden şüphelenseydim benimde sevgim azalabilirdi. az mantıklı olun ya delirdim bu hikayeyi mutlu sona bağlayabilirsiniz ama yapmıyosunuz
o artık beni sevmiyor ki ayrılmak istiyorsa bebek için yanımda mı kalacak buna dayanamam ki ben ben böyle yaşayamam bebek için kalacaksa kalmasın niye kalsın ki

çok kötü görünüyordu sakın bişey söyleme dedi zaten bişey söylemedim annemler uzakta ve annemlerle aramız iyi değil benim onla evlenmemi istemediler kaçarak evendik babam hala affetmedi beni biraz ayrı kalalım toparlanalım yoksa bu işin sonu köüye gidecek dedi bilmiyorum ne olacak neden yolluyor ki beni
Soyle bakalim hamileligini, geldiginde. O zamanki tepkisi nolcak.
Sakin fevri hareket etme. İletisim her seyin basi.

Konu sahibinin ayrılalım demesi gerekmiyor mu normalde. Hayır desin demiyorum da adamın vurup üstüne evden göndermesi garip. Konu sahibi de boşanmak mı istiyorsun sevmiyor musun falan diyor. Koca nız çok bencil

eşinin sana yaptığı haksızlığı sen doğmamış çocuğuna yapıyorsun. bir eş olarak değil anne olarak hareket etmelisin. hamile olduğunu söylemelisin, en azından üstündeki yükü at. Allah korusun bebeğine bir şey olursa asıl o zaman nasıl dayanacaksın bu duruma.

bebeğin hayata tutunmaya çalışıyo, senin sevgine desteğine ihtiyacı var, eşine kızıp bebeğini cezalandırıyorsun, biliyorum çok zor bir durum, ama anne olmak kolay değil, bir anne olarak söylüyorum bebeğiniz için söyleyin, sonra ne yapmak istiyorsanız yapın.

Kendi kendini acıtasyonlara atıyorsun kusura bakma da şu aşamada güçlü bir kadının kağıdı suratına çarpıp al gör şeyininkini deyip ağzına etmesi lazımdı böyle bir adamın

Sen de film tadında yok bebeğimi kullanmak istemem, yok öyle edemem, böyle edemem

Daha ne kadar dramatize edeceksin bakalım

Adam bebek istiyor doktorlara gidiyor ve dk hapı buluyor evde. O kadar şeyin boşa olduğunu düşünüyor. Tabii vurması hata ama çıldırması normal değil mi? Kalkıp benim değil hamileyim bile demiyorsun adama ne yapacak adam? Onu kandıran bir kadınsın şu an onun için. Söylediğinde bebek için değil sana haksızlık ettiği için kalacak. Bana çok anlamsız geldi söylememek.

Kendi kendini acıtasyonlara atıyorsun kusura bakma da şu aşamada güçlü bir kadının kağıdı suratına çarpıp al gör şeyininkini deyip ağzına etmesi lazımdı böyle bir adamın

Sen de film tadında yok bebeğimi kullanmak istemem, yok öyle edemem, böyle edemem

Daha ne kadar dramatize edeceksin bakalım
seni sevip sevmediğimi bilmiyorum diyen bi adama niye hamileyim diyeyim

Back