Lütfen yardım edin

_pink

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
214
11
318
38
merhaba bayanlar;
oncelikle benı dınleyen arkadaslara sımdıden tesekkur ederım ben gercekten cok zor durumdayım kendımce..24yasındayım önlisans mezunuyum ve evde oturuyorum.aslında iş cok ama ben yeni insanlarala tanısmaktan benı ezmelerınden cok korkuyorum.unıversıte hayatımda daha dogrusu hep arkadaslarım tarafından iyi nıyetım cok suıstımal edıldı.neyse iş buluyorum tamam artık bıttı kendımı ısıme verıcem dıyorum ama işe baslıycagım gun korkudan gıtmıyorum ıse etrafımdakılere hep bı bahane uyduruyorum aslında kendıne guvenen bı halım vardır bakımlıyımdır da ama sebebını bılmedıgım bı dengesızlık var içimde.1dakıkada tum dusuncelerım degısebılıyor.sureklı ıntıharı dusunuyorum bıkac kez denemıstım ama yasamak da ıstıyorum ıcımde hep bı umut var ama asla o umut ıcın caba gosteremıyorum kılımı bıle kıpırdatamıyorum sanki oldugum yere çivilemısler gıbı hıssedıyorum kendımı ya..benım gıbı ınsanlara bakıyorum hayatları super ınsan ılıskılerı super ben ınsanlık olarak aıle yasantım olarak onlardan cok ustunum ama hıc bırsey yapamıyorum hıcbıseye yonelemıyorumee tabı bıde duzen temızlık sorunu var asla toz falan almadan bı yere gıdemıyorum bısey dusunemıyorum her yer camasır suyuyla yıkancan her yer mis kokucakkı ben dısarı cıkayım yada iş gorusmelerıne gıdeyım.hadı bunu gectım bıde kıskanclık sorunum var sevdıgım ınsanın her hareketınden bısey cıkarabılırım okadar paranoyak olmusumki sankı herkes benı aldatıyo gıbı..bu arada çikolata kıstım oldugundan doktor evlen dedı tamam bu yuzden evlenılmez ama umut işte buraya yazmayada bıraz once karar verdım cunku evlılık amacı ıle bıryle 2kez gorustum..cok ıyı aılesı varmıs bılmem ne adam 33yasında arıycam bulusalım dedı bıgun ektı.neyse ertesı gun ısım cok dedı hıc tarzım olmayan bısey ama gorustum genede cunku duzenlı bı hatyat ıstıyorum.neyse sankı allah gozume gostercek ya sahte profılle sadece cocugu merak ettıgımden bakmak ıcın eklemıstım hemen mesaj atmıs msn acsana yazmıs tepem attı sevmıyorum tamam ama nıye herkes bole nıye hayatıma gıren herkes bı sekılde kazık atıyo bana.! son umudum belkı benı duzeltır anlamındaydı ama ama napcam bı daha gorusmelımıyım yoksa
kımseyı hayatıma sokmayıp iş mi aramalıyım ama kendıme guvenemıyorum herkes cok guzelsın dıyo ama içim dunyanın en cırkını..lutfen yardım edın napmalıyım nasıl duzmeli ve takıntılarımdan uzaklasmalıyım bılıyorum cok uzun ve cok dagınık yazdım ama umarım anlatabılmısımdır kendımı..

Son düzenleme:
şuan bende aynı sorunlardan yaşıyorum canım ama elbet düzelecek buna yürekten inanıyorum öncelikle kandinle barışık ol umursama herşeyi güzel bir iş bul kendine. herkeste var bazı kaygılar ama zamanla aşarsın bu süreç tamamen geçici emin ol

cok sağol canım ama hıcbısey yapamadan nasıl duzelıcem elımden bısey gelmıyoki yanlıs oldugunu bıle bıle duzeltemıyorum kendımı cıldırcamm...

elinden bişey gelmiyor gibi oluyor ama ümidini kaybetme nasibin nerden çıkacağı belli olmaz canım .en zor anında hayatın değişir sen sadece sabırlı ol güzel vakit geçimeye çalış gerekirse psikolojik destek al, kendini manevi yönden olgunlaştır ,yeni çevre edin dostlar edin ama asla pes etme Allah kimseye kaldıramayacağından fazlasını vermez unutma ..!

cok sagol canım dedıklerını uygulamaya calısıcam.aslında herkes akıl alır benden ama bı tek kendıme hayrım yok..bu arada bı tek sen ılgılenmıssın arkadasım cok tesekurler

Canım insanın en iyi dostu,arkadaşı,yol göstereni kendisidir bence.Önce buna inanman lazım.Ben de bazen senin gibi hissediyorum ama şunu da farkediyorum ki ben kendimi geliştirdikçe düşmelerimin sayısı ve süresi azalıyor.Eskiden bin şeye üzülüp kahroluyorsam,bu vakit geçtikçe 3-5 şeye düşüyor.Bu tarz düşüncelerin sebebi ya yanlış bakış açıları ya da vücudundaki kimyasal düzensizlikler,dengesizlikler.Hormon değişiklikleri çok etkiliyor insanı.Böyle bir şey var mı diye doktora gitsen en azından sorunun neden kaynaklandığını anlarsın.Bakış açısıysa eğer problem,bunun için de bol bol okumak,yazmak,gözlemlemek gerek.Yaşamın akışına güven.Su akar ve yatağını eninde sonunda bulur.Arada yaşanan gelgitler yatağı genişletir ve tecrübe olur işte.Ne güzel!

Canım sana içinde bulduğum durumumu anlatim hani herkez neler yaşıyor gör şükret çünki tüm olumsuzluklara rağmen şükrediyorum..

Kaynanamdan çektim 7 yıl..
Görümcelerim rahat vermedi..
Eltilerimde hep bi kıskançlık naparsam olay oldu..
sedef hastası oldum..
onu atlattım 5 ay gibi bi tedaviyle
2009 da panik atak oldum (hala ilaç tedavisi görüyorum)
sinir strese bağlı yine nodülüm var sol tarafımda
Boşanmanın eşiğine geldim yine kaynanam yüzünden..
Dayalı döşeli kocaman evimi bıraktım sırf huzurum için eşyalarımı dağıttım oraya buraya 90mk eve geldim(annemlerle aynı binaya sırf evimden uzaklaşsınlar ellerini üstümden çeksinler diye)
evlendiğimden beri borç ödüyoruz hemde çoğu kendi borcumuz değil kardeşinin felan filan.
Eşim 7 aydır işsiz..
Düzenim bozuldu oğlumun okulu vs.
Bolca isyan ettim niye ben diye..
Bazen böyle çıkıp çığlık atmak istiyorumm nefes alamıyorumm eşimin işsizliği daha bi kötü oldu
Bi tarafı düzeltim diyorum hep bi tarafdan sorun çıkıyor..
Borçlarımız var baya..
Arkadaşım öyle paylaşcak annemden başka kimsem yok..

Yine de nefes alıyoruz yaşıyoruz bi şekilde hayat devam ediyor..
Rabbime sığınıpp hep şey düşünüyorumm Rabbim dayanamıcamızdan fazla dert vermez ve mutlaka vakti zamanı var gelicek o gün..
Yinede bir umutla bekliyorum..
Bugün eşimin bi iş görüşmesinden umudumuz vardı yine hüsran
Öylee içime bişi oturdukii bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Eşim off poffları birbirine karıştı

Mübarek ay dua edelim bol bol

Rabbim önce tüm dardakilerin yanındada bizlerin yar ve yardımcısı olsun
Amin..

kızlar ılgınız için tesekkurler..gercekten hormon degerlerım cok yuksek cıkmıstı bırazda ondan olsa gerek ve benım en ıyı dostum yıne benım bunları goz onunde bulundurup duzelıcem ınsallah..ALLAH herkese mutluluk versın ne dıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…