- 1 Şubat 2024
- 24
- 11
-
- Konu Sahibi Katthherine
Evet hep "nasılsa evlendi hiçbir şeyi yok demekki" diyerek kendimi rahatlattim. Zaten ortada hiçbir şey yoktu, kendim kurdum kendim oynadım. Tek problem zoraki ilişki ve terk edilmekti. Yazarken bile ağlıyorum bana çok agir gelmişti. Belki onunla ilişkiye devam etseydim hasta olduğunu hiç düşünmeyecektim. Evli zaten, çok da mutlu görünüyor. Sağlık sorunları olsa evlenmezdi. Olan bana oldu..Spesifik olarak bu testleri yaptırdıysanız içiniz rahat olsun hastalık kapmamışsınız. Yaptırmadıysanız da sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsiniz. Ki zaten karşı tarafta evlenirken hiv ve diğer hastalıkları rutin olarak bakıyorlar pozitif olsa evlenemezdi öyle düşünün.
Travmanız için üzgünüm elbet kolay değildir fakat hastalık konusunda rahatlatın kendinizi
Belki de sağlığı sorun etmek bir kaçış yoludur.. Altında terkedilmiş travması olabilir.. Güçlü olun sağlıktan yana sorun yok , o defteri kapatın artık size bunu yapan zaten eşine de cenneti vaat etmez yeni bir kurbandır karşı tarafta ona da yazık oldu diye önünüze bakınEvet hep "nasılsa evlendi hiçbir şeyi yok demekki" diyerek kendimi rahatlattim. Zaten ortada hiçbir şey yoktu, kendim kurdum kendim oynadım. Tek problem zoraki ilişki ve terk edilmekti. Yazarken bile ağlıyorum bana çok agir gelmişti. Belki onunla ilişkiye devam etseydim hasta olduğunu hiç düşünmeyecektim. Evli zaten, çok da mutlu görünüyor. Sağlık sorunları olsa evlenmezdi. Olan bana oldu..
:))) siz diyince benim de öyle okuyasim geldiÇok kıroyum ya adınızı kıraathane diye okudum
Toplumsal tabulardan dolayı böyle hissediyorsun herşey psikolojik. Sen kötü birşey yapmadın, sen kirli değilsin. Yıllarca kadını baskilamanin sonucu bu yaşadıkların. Yaşadığın şey t*cavüz gibi birşey, dışardan mutlu görünmesine kanma ilahi adalet diye birşey var illaki yaptığının gunahını çekecek o herif. Terkedilmenin üzüntüsünü yaşıyorsun ama inan değmez. İllaki mutlu olabileceğin bir kişi çıkacak karşına.Kendimi iğrenç kirli ve hastalıklı hissediyorum.
daha doğrusu zorlandım, tecavüz sayilabilirdi)
Bazen çok düşünüyorum. 22 yaşımdan 26 yaşıma kadar cehennem gibiydi. Su an 26 yaşındayım, bazen böyle nüks ediyor işte takintilarim dayanamıyorum aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Çok mutlu gorunuyorlar zaten kimsenin mutlulugunda gözüm yok ama bana cehennemi yaşatan adam başka bir kadını çok mutlu ediyor sanki aynı adamdan bahsetmiyoruz.Belki de sağlığı sorun etmek bir kaçış yoludur.. Altında terkedilmiş travması olabilir.. Güçlü olun sağlıktan yana sorun yok , o defteri kapatın artık size bunu yapan zaten eşine de cenneti vaat etmez yeni bir kurbandır karşı tarafta ona da yazık oldu diye önünüze bakın
Olamazdım çünkü evine isteyerek gittim. Sonrasında olanları hiç ama hiç istemedim. Neden evine gittin diye sorarlar diye olamadım. Ailemi düşündüm olamadım. Geleceğimi düşündüm olamadım olamadım işteNeden şikayetçi olmadınız?
Evet, kendimi kirli hissetmemin altında terk edilmisligin acısı var belki de. Çoğu zaman iyiyim aslında. Ama ne zaman uzun süre yalnız başıma kalsam başıma vuruyor sanki geçmişim atamıyorum ne yapsam olmuyorToplumsal tabulardan dolayı böyle hissediyorsun herşey psikolojik. Sen kötü birşey yapmadın, sen kirli değilsin. Yıllarca kadını baskilamanin sonucu bu yaşadıkların. Yaşadığın şey t*cavüz gibi birşey, dışardan mutlu görünmesine kanma ilahi adalet diye birşey var illaki yaptığının gunahını çekecek o herif. Terkedilmenin üzüntüsünü yaşıyorsun ama inan değmez. İllaki mutlu olabileceğin bir kişi çıkacak karşına.
Olamazdım çünkü evine isteyerek gittim. Sonrasında olanları hiç ama hiç istemedim. Neden evine gittin diye sorarlar diye olamadım. Ailemi düşündüm olamadım. Geleceğimi düşündüm olamadım olamadım işte