Lütfen yardım edin

Bu tarz konulara nedense hep şey iliştiriliyor çok güzelim, alımlıyım, bakımlıyım. Ya hu bu işlerin bunlarla olmadığını artık yeterince görmedik mi .
Tamam siz en sadık, en aşık, en karakterli eşsiniz çünkü biz olsak ( başka kadınlar olarak ) kesin aldatırdık! Bu kadar dertliyseniz, çözüm de bulamıyorsanız kökten çözün madem. Hem bu kadar da emin olmayın aldatmayacağına belki eşiniz de birgün bir şeylerden dolayı başka erkek olsa kesin aldatırdı diye düşünüp benim neyim eksik demiştir de ruhunuz duymamıştır

Konu sahihi haklisiniz.esinle bu durumu konuşmalısın. Bizde de aynı durum vardı. Anlamasını bekledim anlamadı. En son 2 sayfalık mektup yazdım kkendimiyazarak daha rahat ifade ettim şimdi biraz daha iyi

Bence eşiniz öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor gene aynı durumla karşılaşacağını düşündüğü için yapmak istemiyor .Siz ona sabırlı olmasını olmazsa olmaz deyin rahatlatın birbirinize dokunun sevin ne bileyim size kalmış ne kadar fazla yaparsanız belki kendini tutmayı öğrenir .Ama siz cesaret vermelisiniz bence .

Siz vajinismus olsaydı kocanız ihtiyacı var diye sizi haklı olarak aldatabilirdi yani,kabullenirmişsiniz..demek..

Adamda tık yoksa aldatmaz, başkasına tık varsa aldatıyordur. Tedavi için konuşun, eğer çözümü yoksa seks shoplardan bazı takviyeler alın ne olur bilmiyorum herhalde vardır bir şey, kemerini takıp savaşa giren nice Zeynalar var. O da olmuyorsa kocaya diyin bak benim üçüncü kişiyi görme ihtimalim var canıma tak etti diye, ikiniz bir çözüm bulursunuz. Ya ayrılırsınız ya da yola devam edersiniz artık orasını siz bileceksiniz.
gençlik elden gider acele edin, her şey zamanında güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…