Lütfen yardım edin

Aktardan dogal ilaç mı? Bu ne kadar korkunç bir oneri. Yapmayin lutfen. Dogal sandiklarinizin icinde yasakli maddeler var. Tarim bakanligi ifsa ediyor hepsini.
Esı isten geldıgınde seksi kıyafetle karsılamasını onermesı daha korkunc geldı bana
Olmeyi bayılmak sanıyorlar bence.
Seksi kıyafet giyince adamın hemen gozu donecek ve erken Bosalması gececek gıbı.
Anlamıyorum boyle onerılerı ya.
Kadın aldatmayı anmıs.
Bosan de gec, seksi kıyafetle karsıla kocanı..
Kırbacta al eline...

Bakın size zor geliyor bu normal tepki gösterdiğim başka kadın olsa aldatacagını düşünüyor olmanız bu yanlış aldatmıyor olmanız normal olan yani bunu sadece size özgü bişey gibi anlatmayın. Ayrıca evliyim benim de kocam var yeri gelir o da belli zamanlar cinsellikten uzaklaşır yorgun vs olur evlilik sadece cinsellik degil ki tamam cinsellik temel bişey evlilikte ama bu eşimi aldatmam için sebep olmaz hiçbir zaman. çözüm olarak hem ürologa hemde psikologa gidin eşinizle konuşun beklentileri ne ilişkide ne istiyor bu durum nasıl aşılır onları Bi konuşup ona göre hareket edin farklı ortamlar, farklı pozisyonlar vs deneyin gayet açık şekilde bunu konuşmadan çözemezsiniz beraber aşacagınız bişey ama şu başkası olsa aldatır mantığını kafanızdan Bi atın

Diger insanlarin yaptiklari yanlislar onlari baglar. Siz dogru olani yaptiniz diye alkis mi bekliyorsunuz. Zaten aldatmamaniz gerekirdi. Ben dogum yapali 1 yil oldu, hala emziriyorum ve cinsel yonden cok fazla istekli olamiyorum. Bu durumda hemem gidip esime tesekkur edeyim beni aldatmadigi icin.

Aslında cok ılgınctirki bız esımle karı kocadan zıyade ıkı arkadaş gıbıyız ıletısımımız cok kuvvetlı saatlerce dedıkodu yaparız bır bırımızden asla bırsey saklamayız ıkımızınde guvenı ve sadakati tamdır ama iş oraya gelince ıkımızde tırtız bence ben bır bayan olarak ondan beklıyorum hep adımı oda atmayınca sonuç bu zaten bırazdaha boyle gıderse ben menopoza oda antropoza girer yorgan gıttı kavga bıttı misali

Bazı çiftlerin arasında da cinsellik dışında hiçbir bağ yoktur, teyzem kocasını sadece cinsellikle elinde tuttuğunu söylüyordu. O olmazsa adam gidermiş elinden, öyle olması daha mı iyi. Bence igrenç bi durum adamın da bir tek onun için evli kalması. Neyse işte diyeceğim o ki, her ikisi de bir arada dengeli olmalı. Arkadaşlık da fazla ilerleyince kanka olunur. Kanka mı oldunuz acaba zamanla?

Baska kadın bosanırdı da, bosanmadan bahsetmeyip aldatmadan bahsetmenız ilginc olmus.
Bosanın mesela?
Bumudur verdıgınız tavsıye otelcıyım ben yıllardır nelerını gordum bılıyormusunuz kendı mahallemden gergin selamlastıgım ınsanları bıle ama ısımı gercegi susuyoruz ben esıme tapan bır kadınımız boşanmayı neden aldatmayı aklımdan gecırırım sadece yardım ıstedım hepsı buydu tesekkurler

Olabılır bendede var bence mesela ıcımden bır husus geçer ama ona soyleyemem utanırım 10 yıl gectı aşamadım ama o bıraz daha cesur olsa ıdı benden bende açılırdım ona karşı sanırım

Bekarsınız sanırım son kez soyluyorum 16 yıllık otel muduruyum hayatım kocasını yada karısını aldatan ınsanların kayıtlarını yapmakla gectı neden sasırıyorsunuz bende mı onlar gıbı olayım kelımesını ben kocamı sevıyorum sankı aldatılma kelımesını ılk kez benden duymuş gıbı tepkı vermenızı anlayamadım bende merhaba burası dunya konuya ve çözüme odaklanan ınsanları elestırmenıze gerekyok cımbızlamanıza hıc gerek yok sızde belkı benım gıbı eşinize sadıksınızdır ama bızden cok az var

Olabılır bendede var bence mesela ıcımden bır husus geçer ama ona soyleyemem utanırım 10 yıl gectı aşamadım ama o bıraz daha cesur olsa ıdı benden bende açılırdım ona karşı sanırım
1 buçuk yıl aileyle kalındığı zaman içerisinde bir kopukluk yaşanmış olabilir diye düşünüyorum, birbirinize yabancı kalmanıza neden olmuş belki de bu durum. Utanç vs. gibi konular oluşmuş zamanla anladığım kadarıyla kendi evinize geçtiğinizde de buna uyum sağlayamamışsınız ikinizde. 10 yıl olmuş evlilikte ama hâlâ bir çekimserlik söz konusu, doktora benim zorumla gitti diyorsunuz kavga döğüş ile olduysa bu kendini daha da değersiz hissetmesine neden olmuştur. Yani çocukta var arada. Bu kavgaları çocuk olsun diye yapanlar da var adam o zaman da sadece çocuk yapmak için evlenmişiz demek ki psikolojisine bürünebiliyor. Sizinki de belki de
- sadece buymuş demek bir tek cinsellik yaşamak için benimle evlenmiş diye düşünmüş olabilir kendi hislerinin körelmesinin üstünü bu şekilde kapatmaya çalışmış olabilir. Aile terapistine gitmeyi deneyin sorun sadece cinsellik değil, cinselliği etkileyen başka içsel problemleriniz olmasından kaynaklı bence.

Yok bızım aramızda hıc kavga olmadı o kendını kotu hıssedıyordu aramızda bırseyler olmaya basladıgı anda bittiğinde bende ona bır ürologa gorunmesı gerektıgını soyledım o benden onemlı degıl gıbı bır cümle bekledı anladıgım kadarıyla doktor onerım ona kotu hıssettırdı ben onun yerınde olsam esıme hıssettırmeden gıdıp tedavı olurdum mesela ama o doktora gıtmeyede cekındı bu arada çocuğumuz var evlendıkten 6 ay sonra hamıle kaldım benım anladıgım kadarıyla esım cınsel yonden güçsüz bır adam ve bunu kendıne bıle ıtıraf etmeye cekınıyor cunkı bu kadar aralıklarla bırlıkte olmak bır kez olduktan sonra ıkıncının asla olmaması ılk kez dedıgımde önceden hıc olmuyordu sımdı 25 sanıye falan suruyor en azından yapacak bırsey yok demekkı cok sukur karakteri güçlü oda olmasaydı ne yapardım

Yanlışın var seksi değil sexsi

Ok

Karakter daha önemli.

Evet verdıgım tavsiye bu, bosanın

Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu? Büyük ihtimal erken boşalma sorunu nedeniyle sizinle birlikte olmaktan kaçınıyor.
Bence konuşun,ona destek olun. Sizin desteğinizi hissederse çözülebilir probleminiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…