• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin..

Zehra_9729

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
12
1
36
27
Selamunaleykum hanımlar ben 22 yaşındayım 1yıl 23 gündür evliyim bebeğimizin olmasını çok istiyoruz fakat olmuyor bundan 4 5 ay önce doktora gittim polikistik over ve rahim ağzı yaramın ve de yumurtalıklarım çok ve tembel demişti bazı tedavilerle fitil ve merhemlerle geçirdiklerini söylediler şimdi ise yumurtalıklar çok ama hormon çatlatamıyor dendi folik asit bide gynositol diye takviye edici toz verdi ve benim hala şuan vajinamdan kırmızı kanlı akıntı geliyor ne yapmam lazım inanın bilmiyorum 2 gün sonra dr randevu aldım bakalım neler olacak yaşayanlarınız varsa yada önerisi olan varsa yazabilirmi şimdiden çok sağolun..

Ben pkoluyum ama rahim ağzı yaram yok. Belki ilaçları etkisinden kan geldi. Ben de yumurtlama sorunu var. Pkoluda okuyor ilaçlarla çözülen birşey merak etme

Ben pkoluyum ama rahim ağzı yaram yok. Belki ilaçları etkisinden kan geldi. Ben de yumurtlama sorunu var. Pkoluda okuyor ilaçlarla çözülen birşey merak etme
İlaçlarım3 4 haftadır ihmal etmiştim kullanmıyordum yeni kullanmaya devam ettim 2 gün önce dr gittim yumurtalıklarımın tembel olduğunu ve hala polikistik özverinin devam ettiğini ve kilo vermemi söyledi bakalım kilo verip soğan kürünü yapmayı düşünüyorum inşaallah hayırlısıyla olur.

Kilo mutlaka verin muhtemelen pko sorununuz kilonuzla ilgilidir.
Ama çevremde bir çok kişiden duyuyorum ve görüyorum benim o fazla kilom olmadığı halde benden daha kilolu olan hanımlar pko lü olup hamile kalanlar var tabi bu nasip meselesidir ama doktordan böle bşe duyunca üzülüyorum haliyle malesef.

Bence hemen soğan kürüne başlama tatlım hem ilaç hem bitkisel tedavi vucudunun dengesi şaşar 2 sene çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum tedavini gör sonrasında yumurtalarını çatlatmak için horman ilaçları vs iğneler vericekler sen tedavini ol ve zamana bırak inan olucak allahın izniyle doktora gittiğinde bitkisel kullandığı ultrasonda görebiliyor o zamam da ilgilenmiyorlar minik tavsiye sadece ❤️💋❤️

Bence hemen soğan kürüne başlama tatlım hem ilaç hem bitkisel tedavi vucudunun dengesi şaşar 2 sene çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum tedavini gör sonrasında yumurtalarını çatlatmak için horman ilaçları vs iğneler vericekler sen tedavini ol ve zamana bırak inan olucak allahın izniyle doktora gittiğinde bitkisel kullandığı ultrasonda görebiliyor o zamam da ilgilenmiyorlar minik tavsiye sadece ❤💋
Ya bende ilk soğan kütübü 15 gün yapıp acaba bi daha bandırıp sonra mı tedaviye başlasam mı diye düşünüyorum o verecekleri hormon ilaçları iğneler falan ne kadar sağlıklı bilemiyorum sonuçta benim gittiğim doktor anlayışla karşılar diye umuyorum ama bi yanımda sizin dediğiniz gibi diyor kafam çok karışık

Ya bende ilk soğan kütübü 15 gün yapıp acaba bi daha bandırıp sonra mı tedaviye başlasam mı diye düşünüyorum o verecekleri hormon ilaçları iğneler falan ne kadar sağlıklı bilemiyorum sonuçta benim gittiğim doktor anlayışla karşılar diye umuyorum ama bi yanımda sizin dediğiniz gibi diyor kafam çok karışık
Canım bak benim hem esimde hem kendimde sorun vardı bu kadar hemen umutsuzluğa kapılma ilaçları onlar zaten fazla fazla kullandırmıyor hepsinin günü saati var senin en son yapacağın şey bitkisel tedavi inan bana bize tüp bebek dediler sadece bende senin gibi düşünüyordum ilaç kullanmam diye bir ayın sonunda hamile kaldım. Sen pesini bırakma canım bir sürü insan iğneyle ilaçla kalıyor bunlar çok çok normal şeyler

Canım bak benim hem esimde hem kendimde sorun vardı bu kadar hemen umutsuzluğa kapılma ilaçları onlar zaten fazla fazla kullandırmıyor hepsinin günü saati var senin en son yapacağın şey bitkisel tedavi inan bana bize tüp bebek dediler sadece bende senin gibi düşünüyordum ilaç kullanmam diye bir ayın sonunda hamile kaldım. Sen pesini bırakma canım bir sürü insan iğneyle ilaçla kalıyor bunlar çok çok normal şeyler
Haklisiniz bana da dr senin normal yolla olması zor dedi iğne ya da yüp bebek tedavilerimiz var dedi insan böle olunca üzülüyor neden normal yolla olmuyor diye

Ama çevremde bir çok kişiden duyuyorum ve görüyorum benim o fazla kilom olmadığı halde benden daha kilolu olan hanımlar pko lü olup hamile kalanlar var tabi bu nasip meselesidir ama doktordan böle bşe duyunca üzülüyorum haliyle malesef.
Bazıları yumurtlar bazıları yumurtayayamaz o sebeple kimi hamile kalır kimi kalamaz. Üzülme benim hiç bir problemim olmadığı halde pkoluyum. Ilaç kullanıyorum yumurtlamak için bu ay. Inş tutar

Haklisiniz bana da dr senin normal yolla olması zor dedi iğne ya da yüp bebek tedavilerimiz var dedi insan böle olunca üzülüyor neden normal yolla olmuyor diye
Oldun canım bunlardan rabbimin verdiği çareler üzülme bana da tüp benek demislerdi rabbim hayırlısını nasip etsin

Back