Parmağımın ucu sadece tam sokma değilsaka mi? elimi seyime soktum ...
gercekten tüm elini mi yoksa parmak mi? idrar yerine sokmus olamazsin o delik cok kücük. ELINI gercekten soktuysan bozulmus ola bilir
Küçük dudagin hafif icine parmağımın ucunuParmağımın ucu sadece tam sokma değil
Yemin ederim doğru söylüyorumFake kokusu alıyorumMune
Fake kokusu alıyorumMune
Hayır yoktuşu ülke de adet görme yaşına gelip kızlık zarından haberi olmayan bir tek kız olamaz. Hele ki uzun zamandır okullarda cinsel eğitim daha da uzun zamandır biyoloji gibi dersler veriliyorken.
Komik değil sizinde basiniza gelebilirdi geceleri uyuyamıyorumay kiz dursun kötü seyler okuya okuya dünden beri baya mahfoldum biraz da böyle idare edelim xD
Bilmiyordum merak ettimparmagınızı neden soktunuz?
Komik değil sizinde basiniza gelebilirdi geceleri uyuyamıyorum
Nil
Bilmiyordum merak ettim
Korkuyorum işte kimle gitcem öle yerlere tek gidilmez demiozaman kesinlikle doktor. parmak ucundan bisi olmaz. hem simdi uzun uzun yazmak istemiyorum amaaa belki zarsiz dogdunuz?? yada spor yaparken yirtildi??? yada zariniz genis? ondan doktora gidin sorun iciniz rahat edicekse...
Küçüktün miniminacıktın ,adettin, elini şeyine soktun!Arkadaşlar küçükken elimi seyime sokmustum adettim ama tam ne olduğunu bilmiyordun bi irkilme oldu hatta bunu 2 sefer yaptım ikisindede irkilme oldu sonradan kızlık zarıni öğrendim büyüdükçe ama bide idrar deliğinede dokunmuş olabilirim diye düşündüm suan 18yasindayim sizce bozuldu mu doktora mi gitmeliyim 150 tl diyo kadında yaşlı sizce iyi bakar anlar mi 4 senedir psikolojim bozuldu lütfen ciddi yorum yapın inşallah bi şey olmamıştir
13 12yasindaydim parmagimin ucunu sadeceK
Küçüktün miniminacıktın ,adettin, elini şeyine soktun!
13 12yasindaydim parmagimin ucunu sadece
Her neyse iste ben sadece şuan bir şey olmuşmudur diye soruyorumyahu adetken parmagın ucunu neyi merak edip soktun?
kanın kaynagınımı bulmaya çalıştın
içeride neler oluyor diye merakmı ettin nedir
biz nerden bilelimHer neyse iste ben sadece şuan bir şey olmuşmudur diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?