- 21 Ekim 2014
- 27
- 5
- 36
- 28
- Konu Sahibi Pelinciginiz
Merhaba ben 21 yaşındayım, 5 yıllık bir sevgilim var ama 5 yılda çok zorluk çektik ailem derslerim için ilişkiyi tasvip etmedi başlarda buluşturmadılar, baya husumetler oldu. Ama şimdi aileler alıştı, hatta aynı üniversiteye gidiyoruz, aynı evde kalmamıza bile bir şey demiyorlar. Fakat sevgilimle bu 5 yıl çok zor geçti, aşırı kıskançlıklar(kimseyle görüştürmeme) kavgalar, güvensizlik, küfür, dayak bile oldu. Çok sinirli biri ama artık olmayacak diyor, yine de hala kavga ediyoruz. Babamın bunlardan haberi olmadığı halde en başta siz birlikte yapamazsınız, pişman olursun demişti. Bense bütün bunlara rağmen herkese rest çekip bir sürü fedakarlık ettim. Onun ailesiyle arası pek iyi değil, benim ailemden de nefret ediyor. Her şeyin ilkini onunla yaşadım, duygusallığımı yenemiyorum. Biliyorum salak diyeceksiniz. Onun da hayatında benden başka kaybedecek bir şeyi yok kötü bir şey yapar diye korkuyorum. İki tarafında ailesinden konu açılınca çok sinirleniyor. Şimdilerde çok kötü aramız 5 dk düzelip 2 gün bozuk geçiyor. Şu an ailemleyim, babam bende bir sorun olduğunun farkında. Bana ne olursa olsun biz senin arkanda dururuz diyor, çok iyi davranıyor. Korkuyorum ne yapmalıyım, iyice çıkmazdayım, lütfen yardım edin.