• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin...

İlişkinizin elle tutulur bir tarafı kalmamış ki.
Eğer sevgiliniz gerçekten sizi sevseydi veya değer verseydi,bu şekilde davranmazdı.
Adamın huyu bu,değiştiremezsiniz ve değişmeyecek de.
Tez zamanda ayrılın.Ne kendinizi ne de ailenizi daha fazla üzmeyin.

Biliyorum salak diyeceksiniz.

aşırı kıskançlıklar(kimseyle görüştürmeme) kavgalar, güvensizlik, küfür, dayak bile oldu.

babası höt dese kapı çarpan cam çerçeve indiren yurdum türk kızı kıçı boklu sevgilisinin dayağını sineye çekiyor.

yazık sizi doğurana yetiştirene, o üniversitede harcadığınız kontenjana, aldığınız eğitime herşeye yazık. umarım bu akılla çocuk filan yapmazsınız.

Ne yapmalıyım şimdi, bana ulaşabileceği her yerden engellemem mi gerekir? Babama açmalı mıyım bu konuyu?
Baban anlayışla karşılayacaksa anlatman senin açından çooooook iyi olur.
Bence ona kısaca ayrılmak istediğini yaz artık sevmediğini söyle bunun anlık bi karar olmadığını uzun zamandr bunu düşündüğünü söyle ve lütfen bana yazma bişey deme mümkünse karşıma dahi çıkma de. Sonra da her yerden engelle. Ama attığın mesajda dikkat et açık kapı kalmasın. Umudu kalmasın döneceğine dair yani.
Evden eşyalarını almayı düşün istersen bide daha sonra sıkıntı çıkarabilir.

Bak sana yemin edebilirim ayrıldıktan sonra işler biraz yoluna girsin kuş gibi hafifleyeceksin,hayat güzelmiş be diyeceksin. Yeni arkadaşların olcak, biri sana şuraya gidelim mi dediğinde bi erkeği düşünmeden kendi kendine planını yapıp cevap verebilceksin. Ve üzülmeyeceksin. Eğer ayrılırsan en doğrusunu yaparsın. Ama ayrılmayı düşünüyosan bence şuan bitir bu işi kararlıyken. Zamana yayma yapamazsın vazgeçersin

babası höt dese kapı çarpan cam çerçeve indiren yurdum türk kızı kıçı boklu sevgilisinin dayağını sineye çekiyor.

yazık sizi doğurana yetiştirene, o üniversitede harcadığınız kontenjana, aldığınız eğitime herşeye yazık. umarım bu akılla çocuk filan yapmazsınız.
Her insan hata yapar, inanın çaresiz kaldığım için yardım istedim, dediklerinizde haklısınız, inanın ben babamı bu olaylar olana kadar hiç üzmedim, çok kötü bir haldeyim, yazdıklarınızı okudum daha da kahroldum.

Baban anlayışla karşılayacaksa anlatman senin açından çooooook iyi olur.
Bence ona kısaca ayrılmak istediğini yaz artık sevmediğini söyle bunun anlık bi karar olmadığını uzun zamandr bunu düşündüğünü söyle ve lütfen bana yazma bişey deme mümkünse karşıma dahi çıkma de. Sonra da her yerden engelle. Ama attığın mesajda dikkat et açık kapı kalmasın. Umudu kalmasın döneceğine dair yani.
Evden eşyalarını almayı düşün istersen bide daha sonra sıkıntı çıkarabilir.

Bak sana yemin edebilirim ayrıldıktan sonra işler biraz yoluna girsin kuş gibi hafifleyeceksin,hayat güzelmiş be diyeceksin. Yeni arkadaşların olcak, biri sana şuraya gidelim mi dediğinde bi erkeği düşünmeden kendi kendine planını yapıp cevap verebilceksin. Ve üzülmeyeceksin. Eğer ayrılırsan en doğrusunu yaparsın. Ama ayrılmayı düşünüyosan bence şuan bitir bu işi kararlıyken. Zamana yayma yapamazsın vazgeçersin
Eşyalar umrumda bile değil inanın ki... teşekkür ederim yazdıklarınız için keşke çok daha önce yardım alsaydım

Canım, öncelikle sakin ol kendin için önemli bi karar alıcaksın. Herkesin fikri az çok ayrılman yönündeyse burada ve herkes tecrübelerine, çevresinden gördüklerine göre fikrini söylüyor inan bana en doğrusu bu. Bugün televizyonda görüp üzüldüklerimizin yarın başımıza gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Hele ki arkanda dağ gibi baban varken tehditlerinin hiçbirisine inanma hepsinin arkası boş. İlla ki ayrıldıktan sonra sancılı bi dönem yaşayacaksın ama 3-4 aya hiçbir şeycik kalmaz.

Canım, öncelikle sakin ol kendin için önemli bi karar alıcaksın. Herkesin fikri az çok ayrılman yönündeyse burada ve herkes tecrübelerine, öevresinden gördüklerine göre fikrini söylüyor inan bana en doğrusu bu. Bugün televizyonda görüp üzüldüklerimizin yarın başkmıza gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Hele ki arkanda dağ gibi baban varken tehditlerinin hiçbirisine inanma hepsinin arkası boş. İlla ki ayrıldıktan sonra sancılı bi dönem yaşayacaksın ama 3-4 aya hiçbir şeycik kalmaz.
Ne demek. Bunun gibi 10 sayfa daha yazarım siz yeterki ondan kurtulun.
Şimdi nereden başlayacağım bilmiyorum, illaki bana ulaşmaya çalışır evime bile gelebilir , ne yapacağımı hiç bilmiyorum gelirse korkuyorum

Yol yakınmış gibi gelmiyor ki, 5 yıl dile kolay daha çocuktuk başladığımızda

işte çocuğun aşık olmasıyla büyüyüp gelişmiş kendini geliştirmiş olgunlaşmış kadının aşık olması bir mi?
17 yaşındaki aklınla şimdi ki bir mi? olabilir mi?
17 yaşındayken aşık olduğun adamla bir gelecek düşünmüyorsun herhalde.. ne sen aynısın ne o. ne senin aklın aynı ne onun.

Ben engelledim şimdi onu her yerden o bana hakaretler etmişti hiçbir şey yazmadan engelledim. Sizlere bir şey danışacağım 35 yaşlarında bir kuzeni var gayet ağır başlı biri, onunla konuşsam, derdimi anlatsam ayrılmak istediğimi onunla konuşmasını söylesem, faydası olur mu?

Ben engelledim şimdi onu her yerden o bana hakaretler etmişti hiçbir şey yazmadan engelledim. Sizlere bir şey danışacağım 35 yaşlarında bir kuzeni var gayet ağır başlı biri, onunla konuşsam, derdimi anlatsam ayrılmak istediğimi onunla konuşmasını söylesem, faydası olur mu?
Onunla konus net kararini söyle yaptiklarindan bahsedip bahsetmemek sana kalmis.
Rahatsiz etmemesini istedini söyle.
Kaftan anlamayan biriyse aileden başkasının dizginlemeye calismasi getekebilir.

Babam çok iyi bir insandır aslında şu ana kadar ne istersem yaptı, ben ayrılmaya çalıştım dün ama bir şekilde vazgeçiyorum sonradan nasıl engel olacağım kendime, okuduğum okulu bırakmam gerekecek. Babamın benim için yaptığı fedakarlık bu kadar da değil gerisi var, nasıl bu kadar kin bürümüş gözünü bilmiyorum. Ama en çok kendime kızıyorum pırlanta gibi aileme neler yapmışım...
O zaman giden 5 yılınız olsun ayrılın

Sadece ikimiz biradayken sorun pek olmuyor, ama birkaç ay ayrılınca yine kavga gürültü, neler neler oldu, beni cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim
Ömür boyu hep bir arada olmayacaksınız evliyken bile ayrı olma ihtimaliniz var ili gün annene gitsen yuveyı yıkar bu adam bizden aldığın cesaretle bitir bu işi

Back