• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin...

Her insan hata yapar, inanın çaresiz kaldığım için yardım istedim, dediklerinizde haklısınız, inanın ben babamı bu olaylar olana kadar hiç üzmedim, çok kötü bir haldeyim, yazdıklarınızı okudum daha da kahroldum.

her insan hata yapar. ben de yaptım. ama beni döven kişi ile tutup aynı eve yerleşmedim, beş sene onunla sevgili kalmadım. hatadan hataya fark var.

Merhaba ben 21 yaşındayım, 5 yıllık bir sevgilim var ama 5 yılda çok zorluk çektik ailem derslerim için ilişkiyi tasvip etmedi başlarda buluşturmadılar, baya husumetler oldu. Ama şimdi aileler alıştı, hatta aynı üniversiteye gidiyoruz, aynı evde kalmamıza bile bir şey demiyorlar. Fakat sevgilimle bu 5 yıl çok zor geçti, aşırı kıskançlıklar(kimseyle görüştürmeme) kavgalar, güvensizlik, küfür, dayak bile oldu. Çok sinirli biri ama artık olmayacak diyor, yine de hala kavga ediyoruz. Babamın bunlardan haberi olmadığı halde en başta siz birlikte yapamazsınız, pişman olursun demişti. Bense bütün bunlara rağmen herkese rest çekip bir sürü fedakarlık ettim. Onun ailesiyle arası pek iyi değil, benim ailemden de nefret ediyor. Her şeyin ilkini onunla yaşadım, duygusallığımı yenemiyorum. Biliyorum salak diyeceksiniz. Onun da hayatında benden başka kaybedecek bir şeyi yok kötü bir şey yapar diye korkuyorum. İki tarafında ailesinden konu açılınca çok sinirleniyor. Şimdilerde çok kötü aramız 5 dk düzelip 2 gün bozuk geçiyor. Şu an ailemleyim, babam bende bir sorun olduğunun farkında. Bana ne olursa olsun biz senin arkanda dururuz diyor, çok iyi davranıyor. Korkuyorum ne yapmalıyım, iyice çıkmazdayım, lütfen yardım edin.

Kadınlar, kızlar her ne ise !!
Neden kendinize bunları yaptırıyorsunuz !!!!
Evlenmemişsin, aranızda bir nikah geçmemiş, çok mu aşıksın, öyle mi düşünüyorsun, ne diye kendinizden ödün veriyorsunuz bende bunu anlmaıyorum biri açıklasın ?

Adamın sana saygısı yok, böyle bir ilişkiden ne bekliyorsun ??
Ayrıca bizde üniversite okuduk ama bir erkekle aynı evde yaşamadık; bu hususta aileni de tebrik eder gözlerinden öperim ! Valla bravo. Çok iyi kız çocukları yetiştiriyoruz geleceğe. Hepsi çok sağlıklı bedenen ve ruhen.

Ayrılmaya yeltenince hep vazgeçiyorum güzel anlarımız aklıma geliyor. Bir de buraya evime gelir kötü şeyler yapar diye de korkmuyor değilim, beni kaybetmekten aşırı korkuyor çünkü
Seni kaybetme korkusu degil senin ondan korktugunu hisedip sana istedigi sekilde yön vermek ona daha kolay gelmis sevgiliyken dayak ne demek ya bunu sana yapmasina izin verme.

Yavrum bu ne ?
16 yaşında sevgili olmuşsun. Tamam eyvallah.
Univeristedesiniz ve aynı evde kaliyorsunuz.
Kavga, küfür ve hatta DAYAK!
Ve henüz 21 yaşındasın.

Bu sevgi değil, bu aşk değil..
Hayatının en güzel dönemi bu gibi şeyler yaşanmamali. Kendine ve ailene bir iyilik yap.
Ayrıl o çocuktan. Sizin gidisiniz iyi bir yere doğru değil..

Cesaretlendirici yanıtları olan ablalarım kardeşlerim hepinize çok teşekkür ediyorum, babamla konuştum anlayışla karşıladı bağrına bastı, her şekilde destek olacağını söyledi. Hepinizi en içten dileklerimle selamlıyorum, sonsuz teşekkürler. Umarım sevdiğiniz biri bu duruma hiç düşmesin ve mutlu olun ömrünüz boyunca, dualarım sizinle..

Hepimiz hata yapıyoruz,sende yapmışsın.Bundan sonrası önemli artık.Çok gençsin,geride bırak herşeyi.Ailenin de kıymetini bil.

Merhaba ben 21 yaşındayım, 5 yıllık bir sevgilim var ama 5 yılda çok zorluk çektik ailem derslerim için ilişkiyi tasvip etmedi başlarda buluşturmadılar, baya husumetler oldu. Ama şimdi aileler alıştı, hatta aynı üniversiteye gidiyoruz, aynı evde kalmamıza bile bir şey demiyorlar. Fakat sevgilimle bu 5 yıl çok zor geçti, aşırı kıskançlıklar(kimseyle görüştürmeme) kavgalar, güvensizlik, küfür, dayak bile oldu. Çok sinirli biri ama artık olmayacak diyor, yine de hala kavga ediyoruz. Babamın bunlardan haberi olmadığı halde en başta siz birlikte yapamazsınız, pişman olursun demişti. Bense bütün bunlara rağmen herkese rest çekip bir sürü fedakarlık ettim. Onun ailesiyle arası pek iyi değil, benim ailemden de nefret ediyor. Her şeyin ilkini onunla yaşadım, duygusallığımı yenemiyorum. Biliyorum salak diyeceksiniz. Onun da hayatında benden başka kaybedecek bir şeyi yok kötü bir şey yapar diye korkuyorum. İki tarafında ailesinden konu açılınca çok sinirleniyor. Şimdilerde çok kötü aramız 5 dk düzelip 2 gün bozuk geçiyor. Şu an ailemleyim, babam bende bir sorun olduğunun farkında. Bana ne olursa olsun biz senin arkanda dururuz diyor, çok iyi davranıyor. Korkuyorum ne yapmalıyım, iyice çıkmazdayım, lütfen yardım edin.
Sonu boşanma olur..
iyi düşün gidişat baştan kötü.. sonra çok ah vah edersin..
Aileni istememesi ne demek off off şu erkekler ve onlara tapan karılar..
Hindistan'da ineğe tapıyolar o geliyor aklıma en azından sütü Eti derisi falan var :(

Kendisi de böyle söylüyor, ayrılınca bir şey yapar diye korkuyorum
Ayrılınca birşey yapacak kendine die sen kendini feda mı ediceksin..Hemde intihar eğilimi olan bı adamdan ne köy olur ne kasaba..biseyde yapmaz merak etme.eger yapar die korkuyorsan ailesine bu noktada bilgi ver bı psikiyatri ye gotursunler.sen geleceğini düşün.seni merhametten vuruyor resmen.

AYRIL.
kendine birşey yapacağını söyleyem kişi kendine bi b** yapamaz... ( havlayan köpek ısırmaz misali....)
Bütün ömrün ailenle kocan arasında yıpranarak geçecek.
Bugün sana şiddet uygulayan yarın çocuğuna uygulayacak.
Tüm hayatın bir psikopatın ellerinde çürüyecek.
Daha ayrılman için ne diyebilirim ki...

ailen yanında ve sadece çıkıyorsun bu çocukla evlenmemişsin bile kurtulman daha kolay yol yakınken ayrıl bence

Dayağın sonu yok. Zaten seven insan nasil kıyar vurur anlamış değilim. Daha gençsin ailende arkanda.. mutlu da deģilsiniz niye eziyet ediyorsun kendine?

Babana git kocamam saril hakliymissin babacim de , o adam bozuntusunu da cikar hayatindan

Ne kadar degersiz goruyorsunuz kendinizi ?
Benim de kizim var , el bebek gul bebek bakiyorum , senelerce bakicam sonra itin teki gelip vuracak kizima var ya buyuk konusmuyum ama dunyayi dar ederim ona , ne demek dayak da oldu , nasil kendinize yaptiriyorsunuz bunu

Ay com sinirlendim yaaa universitede okuyan boyle bir ailenin kizina yakisiyor mu su anlattiklariniz???

5 yıl.
Üniversite.
Tek bir insan.
Sosyal hayat yok.
Arkadaş yok.
Aile onayı yok(insandan anlıyorlar)
Şiddet.
Küfür.
Aşağılama.
Saygısızlık.
Baskı.
Saplantı.

Ölmeden mezara girmek için tüm itemler hazır. Geriye sadece 'evet' demek kalmış.
Buyrun gidin evlenin.

Ayrilmalisin bence.yurumez o iliski ustelik cok pisman olursun demedi deme

Back