Size noluyo ki korumaya aldınız hikarisaniİlk zamanlar site ne güzeldi, şimdi herkes birbirini suçluyor, yeni gelen üyelere iftiralar atılıyor. Memnun olmayan varsa, şikayet etsin ve konudan uzaklaşsın lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size noluyo ki korumaya aldınız hikarisaniİlk zamanlar site ne güzeldi, şimdi herkes birbirini suçluyor, yeni gelen üyelere iftiralar atılıyor. Memnun olmayan varsa, şikayet etsin ve konudan uzaklaşsın lütfen.
tek doğru düzgün insan olan o olduğu içindirSize noluyo ki korumaya aldınız hikarisani
çünkü burada yazınca bile dalga geçiliyor ve şahsen ben böyle bir durumu duysam ilk başta gülerdim.çocuğumu almalarından korkuyorumOncelikle dogru oldugunu varsayarak cevapliyorum. Neden insanlarin bu duruma guleceklerini dusundugunuzden bu durumu aciklamaktan cekiniyorsunuz? Zira hicte komik bir sey goremiyorum. Birde siz cocugunuzu alip japonya ya goturmelerinden mi? Yoksa anne figurunu bir erkegin veremeyeceginden mi endiseleniyorsunuz? Aslinda cok sorum var.
Sizin gibi insanlrı görünce midem bulandı, normaldir.Size noluyo ki korumaya aldınız hikarisani
tanımıyorum arkadaşı. fakat sizin tarafınızdan yargılanacakta değilim.İki gırgırcı arkadaş olamaz mısınız olabilirsiniz.. Gece gece gidin chat falan yapın, oyun oynayın burda işiniz yok..
Yavaşsss gel. Terbiyeli ol. Kib lenmeyi hakettin. Güle güleSizin gibi insanlrı görünce midem bulandı, normaldir.
tanımıyorum arkadaşı. fakat sizin tarafınızdan yargılanacakta değilim.
hiçbir yerde hakaret etmedim, fakat inanmadığınız bir "hikaye"ye hala yorumda bulunmanız ilginçHa gayret biraz daha zorlarsanız hakaretten gideceksiniz. Biz de gider yatarız böylece.
Miden bulandiysa bizden yazmazsinSizin gibi insanlrı görünce midem bulandı, normaldir.
İnanmıyorsan cevap yazmazsn.Miden bulandiysa bizden yazmazsin
tek doğru düzgün insan olan o olduğu içindir
İnanmadığımız zaman yorum yapamıyor muyuz? Aksine inanmadığımız için yorum yapıyoruz.hiçbir yerde hakaret etmedim, fakat inanmadığınız bir "hikaye"ye hala yorumda bulunmanız ilginç
Sen git yat en iyisi biz devam ediyoruz madem mide bulantin varİnanıyorsan cevap yazmazsn.
Bu hakarettir.
İnanmadığımız zaman yorum yapamıyor muyuz? Aksine inanmadığımız için yorum yapıyoruz.
ben kimseyi tanımıyorum derdime yardımcı olabilecek biri için gelmiştim, birkaç cevapta aldım memnun kaldığım. yarın avukatımla görüşeceğim tekrar zaten. tamamlanması gereken evraklar ve şu kanıtlama işi hakkında.burda yorum yapanların cogunu baska konularda goruyorum ve kimseye aynı muameleyi yapmıyor gayette dert dinliyor fikir yazıyor tanınmayan sizlersiniz
öyle bir durum olmadığı için, bunları hiç düşünmemiştim ama teşekkür edeirm siz bayağı bilgilisiniz bu konuda. eğer bir gün fake hesaplar açıp fake hiikaye yazacak olursam söylediklerinizi uygularım bilgi için teşekkürlerinandırıcılık katmak için fazla detaya girilmiş. "bir de ne göreyim" gibi çocuk veya ergen hikayesi tarzında yazılmış dolayısıyla yazarımız maks 16 yaşında ama eğer daha büyükse okuduğu son kitap cin ali serisiymiş.. kısaca ı ıh olmamış.. fazla kurgu.. birde yani arkadaşlar madem fake yapıyorsunuz bari üyeliği aldığınız gün yazmayın bir sabred,n bir kaç ay. başka konulara yorum yazın inandırıcılığınız olsun. hani derlerya düşmanın bile akıllısını versin diye hah aynen öyle madem bir düzen kuruyorsunuz akıllıca kurun. böyle fazla bariz olunca uğraşmakta zevkli olmuyor...