Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugunde yaptm pek bi fark yok gbi iki test arasinda sendede oylemi olmustu hemen koyulasmazmi :KK43:
'valla canım ben doğum yaptım 3 aylık bi oğlum var hatıra olsun diye saklamıştm arada bakıyorum hala silik :)) yani birden fazla test iki çizgi çıkıyorsa hamilelik mutlaka vardır. Bi yerde okumuştum bazen geç döllenme olunca erken test yapınca silik çıkarmış

• Beğen
Reactions: Acy
'valla canım ben doğum yaptım 3 aylık bi oğlum var hatıra olsun diye saklamıştm arada bakıyorum hala silik :)) yani birden fazla test iki çizgi çıkıyorsa hamilelik mutlaka vardır. Bi yerde okumuştum bazen geç döllenme olunca erken test yapınca silik çıkarmış
Silik ciktikca kan testi yukselmiyo zannediyormda moralim bozuluyodu tesekkur ederm canim ya icim rahatladi:) umarm kan degerm yukselir

Silik ciktikca kan testi yukselmiyo zannediyormda moralim bozuluyodu tesekkur ederm canim ya icim rahatladi:) umarm kan degerm yukselir

Canım geç döllenme olduğu zaman hem silik çıkar hem lankan değerleri düşük olur benim doktorum öyle demişti. yalnız bu aralar çok dikkat etmelisin kendine sürekli uzanıp dinlensen iyi olur canım

Rica ederim kuzum ben olanı söyledim ki zaten gebelik olmadan ikinci çizgi çıkması imkansız hem de defalarca

• Beğen
Reactions: Acy
benim ilk oğlumda adetim 10 gün geçmesine rağmen kan değerim 178 di.. ve testimde çok silikti bende kimyasal sanıp sevinmemiştim hiç.. ama şimdi salonda babasıyla koşturuyor oğlum.. bu ikinci gebeliğimide adete 2 gün kala öğrenmiştim.. gebelikten gebeliğe fark ediyo sağlıkla doğması dileğiyle..

Kızlar bende hiç bir değişiklik yok sadece bel kısmımda yanma var dünden beri :( 17 gün oldu adet olmayalı gelen giden yok

Back