- 9 Temmuz 2017
- 146
- 8.089
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber veririm canim mutlakaAmin canim insallah 2018 bitmeden hepimiz hamile kaliriz. Bizi bilgilendirmeyi unutma☺
Amin canim insallah tesekkur edermHamilesin canımrabbim eline almaya nasip etsin
Test yaptin mi canim?ya kızlar bende pko var en son 28 ekimde adet oldum ve 28 kasımda adet olmam gerekiyodu ama hala adet olmadım
24.43 cikti benimde canim insallah saglikli bi gebeliktirben böyle silikken kan tahlili verdim 83 çıkmıştı. gebesin![]()
'valla canım ben doğum yaptım 3 aylık bi oğlum var hatıra olsun diye saklamıştm arada bakıyorum hala silik :)) yani birden fazla test iki çizgi çıkıyorsa hamilelik mutlaka vardır. Bi yerde okumuştum bazen geç döllenme olunca erken test yapınca silik çıkarmışBugunde yaptm pek bi fark yok gbi iki test arasinda sendede oylemi olmustu hemen koyulasmazmi![]()
yok canm yapmadım yapasım da yok hamile olsam ufak da olsa belirti olur ama bende hiç biri yokTest yaptin mi canim?
Silik ciktikca kan testi yukselmiyo zannediyormda moralim bozuluyodu tesekkur ederm canim ya icim rahatladi:) umarm kan degerm yukselir'valla canım ben doğum yaptım 3 aylık bi oğlum var hatıra olsun diye saklamıştm arada bakıyorum hala silik :)) yani birden fazla test iki çizgi çıkıyorsa hamilelik mutlaka vardır. Bi yerde okumuştum bazen geç döllenme olunca erken test yapınca silik çıkarmış
Silik ciktikca kan testi yukselmiyo zannediyormda moralim bozuluyodu tesekkur ederm canim ya icim rahatladi:) umarm kan degerm yukselir
Rica ederim kuzum ben olanı söyledim ki zaten gebelik olmadan ikinci çizgi çıkması imkansız hem de defalarcaSilik ciktikca kan testi yukselmiyo zannediyormda moralim bozuluyodu tesekkur ederm canim ya icim rahatladi:) umarm kan degerm yukselir
inşallah canım darısı bizlere olsun24.43 cikti benimde canim insallah saglikli bi gebeliktir![]()
Birkac gun daha bekle adet olmazsan yap. Biliyorum o tek cizgiyinin yarattigi hayal kirikligini ama yinede umudunu kaybetmemek lazimyok canm yapmadım yapasım da yok hamile olsam ufak da olsa belirti olur ama bende hiç biri yok![]()
tabi haklısın canm ufak bi belirti olsa işte diyebilcem sadece belimde dün başlayan yanma varBirkac gun daha bekle adet olmazsan yap. Biliyorum o tek cizgiyinin yarattigi hayal kirikligini ama yinede umudunu kaybetmemek lazim
Normalde adet olacagin zaman yanma oluyor mu?tabi haklısın canm ufak bi belirti olsa işte diyebilcem sadece belimde dün başlayan yanma var
yok heralde :) şimdi adet gecikti farklı bişey gibi geliyor :)Normalde adet olacagin zaman yanma oluyor mu?