Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmiyorum canım sormadım dr.a onu o da öyle bir yorum yapmadı zaten..iki gün sonra tekrar kan verme imkanın varsa ver canım bence 48 saatte bir 2 kat artması gerekiyormuş sağlıklı gebelikte :KK66:
Aynen dun vermistm kan yarin tekrae vericem cok sagol canim yardimci oldugun icin allah razi olsn:dua:

Adetin kac gun gecmisti ilk yaptirdiginda? Kac olmasi gerektigini bilmiyorm ama herkesin 500 600 goruyorm 24 cok dusuk gbi geldi :KK43:
Canım önemli olan artışların düzenli olması inşallah yarın değerlerinde güzel bi artış görürsün:KK200: çünkü çok yüksek değerle hamileliklerini öğrenip sonradan değeri düşenlerde varmış

• Beğen
Reactions: Acy
Aynen bende bi kaç gün daha bekleyecem.benimde umudum yok ama Allah ım hayırlısını versin inş hepimize
inşallah canm yüzüm yanıo ama eller buz resmen idralimi yaptıktan sonra bakıorm sanki ince toz gibi bişeyler var yada gercektn ben hayal görmeye calısıorm

inşallah canm yüzüm yanıo ama eller buz resmen idralimi yaptıktan sonra bakıorm sanki ince toz gibi bişeyler var yada gercektn ben hayal görmeye calısıorm
Bende bütün belirtileri bişeymi var acaba diye düşünüyorum.sanırım psikolojik bizimkisi

Canım önemli olan artışların düzenli olması inşallah yarın değerlerinde güzel bi artış görürsün:KK200: çünkü çok yüksek değerle hamileliklerini öğrenip sonradan değeri düşenlerde varmış
Rabbim kimseye o aciyi gostermesn ya cok zor bi durum.. umarm yukselir canim dedigin gbi sen naptn gttnmi doktora

Rabbim kimseye o aciyi gostermesn ya cok zor bi durum.. umarm yukselir canim dedigin gbi sen naptn gttnmi doktora
Kan testi yaptırdım sadece canım Cumartesi de randevum var bir an önce geçsin istiyorum günler. İlk hamilelik olduğu için galiba çok endişeleniyorum kasıklarım ağrıdığı için korkuyorum sürekli :dua:

Kan testi yaptırdım sadece canım Cumartesi de randevum var bir an önce geçsin istiyorum günler. İlk hamilelik olduğu için galiba çok endişeleniyorum kasıklarım ağrıdığı için korkuyorum sürekli :dua:
Ya bende ayniym yaa. Kac cikti senin degerin canim. Kasiklarim agriyo cok koekuyorm bisey olur diye agrimasi normal o zaman :( icerden cimdikliyolar sanki yaa bide arada ignelenme oluyo boyle

Back