Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dun vermistm kan yarin tekrae vericem cok sagol canim yardimci oldugun icin allah razi olsnbilmiyorum canım sormadım dr.a onu o da öyle bir yorum yapmadı zaten..iki gün sonra tekrar kan verme imkanın varsa ver canım bence 48 saatte bir 2 kat artması gerekiyormuş sağlıklı gebelikte![]()
kaç çıkmsı gerekiyordu ben ilk yaptırğımda 7 çıkmıştı.sonr arttı.Yani kan degeri kafami karistirdi 24 cikti umarm gec dollenme oldugu icin boyledir canim aklima baska bisey getirmek istemiyorum![]()
Adetin kac gun gecmisti ilk yaptirdiginda? Kac olmasi gerektigini bilmiyorm ama herkesin 500 600 goruyorm 24 cok dusuk gbi geldikaç çıkmsı gerekiyordu ben ilk yaptırğımda 7 çıkmıştı.sonr arttı.
Ewt canm 3 gün önce yaptm ama negatifti.geç döllenme olabilirmi acabahiç test yaptınmı gectiğinden beri canm
olabilir neden olmasın bende şimdi kardeşime mesaj attım gebelik testi al dye hemen eve gider gitmez yapacam yoksada ona göre kafam rahat olur birazEwt canm 3 gün önce yaptm ama negatifti.geç döllenme olabilirmi acaba
Ayy inş sonuç güzel çıkar.haber ver bizedeolabilir neden olmasın bende şimdi kardeşime mesaj attım gebelik testi al dye hemen eve gider gitmez yapacam yoksada ona göre kafam rahat olur biraz
Insallah artar benimde yarin tekrar kan vericem dua edin bana![]()
Hamislerin duasi kabul olurmis derler insallah artar insallahinşallah sağlıkla sıhhatle 9 ay boyunca artar :)
hiç ama hiç ümidim yok valla canm sadece ilaç alırım diye yapacam. Sende tekrarla bence testiniAyy inş sonuç güzel çıkar.haber ver bizede
Canım önemli olan artışların düzenli olması inşallah yarın değerlerinde güzel bi artış görürsünAdetin kac gun gecmisti ilk yaptirdiginda? Kac olmasi gerektigini bilmiyorm ama herkesin 500 600 goruyorm 24 cok dusuk gbi geldi![]()
Aynen bende bi kaç gün daha bekleyecem.benimde umudum yok ama Allah ım hayırlısını versin inş hepimizehiç ama hiç ümidim yok valla canm sadece ilaç alırım diye yapacam. Sende tekrarla bence testini
inşallah canm yüzüm yanıo ama eller buz resmen idralimi yaptıktan sonra bakıorm sanki ince toz gibi bişeyler var yada gercektn ben hayal görmeye calısıormAynen bende bi kaç gün daha bekleyecem.benimde umudum yok ama Allah ım hayırlısını versin inş hepimize
Bende bütün belirtileri bişeymi var acaba diye düşünüyorum.sanırım psikolojik bizimkisiinşallah canm yüzüm yanıo ama eller buz resmen idralimi yaptıktan sonra bakıorm sanki ince toz gibi bişeyler var yada gercektn ben hayal görmeye calısıorm
Amin inşallah canım benim sağolasınHamislerin duasi kabul olurmis derler insallah artar insallahsende bir an once saglikla kucagina alirsn insallah canim
![]()
inşallah canm sağlıkla doğar.Ya ne guzel rabbim ikisinide saglikla mutlulukla buyutmeni nasip etsin ... benim ilk olucak eger saglikliysa cok heyecanliyim umarm bu heyecan husranla sonuclanmaz![]()
Hadi insallah hamilesindir bize guzel haberler verirsinyok heralde :) şimdi adet gecikti farklı bişey gibi geliyor :)
Rabbim kimseye o aciyi gostermesn ya cok zor bi durum.. umarm yukselir canim dedigin gbi sen naptn gttnmi doktoraCanım önemli olan artışların düzenli olması inşallah yarın değerlerinde güzel bi artış görürsünçünkü çok yüksek değerle hamileliklerini öğrenip sonradan değeri düşenlerde varmış
Kan testi yaptırdım sadece canım Cumartesi de randevum var bir an önce geçsin istiyorum günler. İlk hamilelik olduğu için galiba çok endişeleniyorum kasıklarım ağrıdığı için korkuyorum sürekliRabbim kimseye o aciyi gostermesn ya cok zor bi durum.. umarm yukselir canim dedigin gbi sen naptn gttnmi doktora
Ya bende ayniym yaa. Kac cikti senin degerin canim. Kasiklarim agriyo cok koekuyorm bisey olur diye agrimasi normal o zamanKan testi yaptırdım sadece canım Cumartesi de randevum var bir an önce geçsin istiyorum günler. İlk hamilelik olduğu için galiba çok endişeleniyorum kasıklarım ağrıdığı için korkuyorum sürekli![]()