Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah 1 2 saate gidicem hastaneye dua edin bana :)
Canım ne yaptın kan verdin mi? Doktoruna bir an önce gözük canım ilaç falan vermesi gerekirse hemen başlarsın kullanmaya :KK200: Ben ovulasyon testinde net koyulaşma gördüm gebelik testinde de belli oluyor ama en iyisi kan testi yaptırıp doktora danışmak

• Beğen
Reactions: Acy
Rabbim hepimizin duasini kabul etsin tez zamanda bizede nasip etsin. Sende bir sorun cikti mi
Normal kadın doguma gittim benden gereken hormon tahlili istedi onu yaptırdım sonucta LH hormon değerim 16 çıktı bu tahlil sonucuna göre pko olduğumu soledi. Yumurta tembelliği dedi. Her neyse benden uzun süre korunmadığımız için hsg istedi hemen onu da yaptıdrdım sonuc gayet temiz. Eşimin spermiyogramında sıkıntı yok. Hemen prosedür gereği klomene başladık ama 4 defa kullanmama ragmen gebelik olusmadı malesef. Gonal f iğnesine dönmek zorunda kaldı. Bu iğne hakkında baya arastrma yaptım ve aşılama ya gecılecegini anladım. Bu süreçte tüp bebek uzmanına basvrmak en dogru olay diyip tüp bebek uzmanuna gittim ancak doktor oradan ayrılmıs ve şimdi beklıorm

Normal kadın doguma gittim benden gereken hormon tahlili istedi onu yaptırdım sonucta LH hormon değerim 16 çıktı bu tahlil sonucuna göre pko olduğumu soledi. Yumurta tembelliği dedi. Her neyse benden uzun süre korunmadığımız için hsg istedi hemen onu da yaptıdrdım sonuc gayet temiz. Eşimin spermiyogramında sıkıntı yok. Hemen prosedür gereği klomene başladık ama 4 defa kullanmama ragmen gebelik olusmadı malesef. Gonal f iğnesine dönmek zorunda kaldı. Bu iğne hakkında baya arastrma yaptım ve aşılama ya gecılecegini anladım. Bu süreçte tüp bebek uzmanına basvrmak en dogru olay diyip tüp bebek uzmanuna gittim ancak doktor oradan ayrılmıs ve şimdi beklıorm
Insallah tup bebege gerek kalmaz kendiliginden olur. Bende ilk defa bu ay letrasan kullandim bakalim sonuc ne olacak insallah 2019 hamile gireriz:anneadayı:

Dr vermisti adetimin 4. gunu kullanmaya basladim 5 gun iki tane birden kullandim. Dun kontrole gitti bir tane yumurta olusmus 19 mm civarinda dr bekliyelim dedi bir sene dolmadan hicbirsey yapmayalim dedi

Bu ilaci dr arkadasimada vermis adet duzensizligi icin bence dr sormadan alma Allah korusun bir sorun yaratabilir
canm bundan kaç sene once yeni evlendiğim sene doktora gitmiştim adet düzensizliği için bebek düşünmuorm demiştim oda bana inofolıc toz olanından vermişti bi gün hamilelik düşünürsen bu ilacı kullan sabah aksam demişti. Acaba mı dye soruorm kendime zararı olmaz

canm bundan kaç sene once yeni evlendiğim sene doktora gitmiştim adet düzensizliği için bebek düşünmuorm demiştim oda bana inofolıc toz olanından vermişti bi gün hamilelik düşünürsen bu ilacı kullan sabah aksam demişti. Acaba mı dye soruorm kendime zararı olmaz
Sogan kurunu denedin mi canim

kullanabilirsin canım pco hastalarına verilen folik asit o hatta kullanman gerekli ;)

Back