- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
zararı yok eger olsaydı hamilelik düşünmediğim zamn ilacı düşündüğün zaman al kullan demişti ole bişey olsaydı demezdi galibakullanabilirsin canım pco hastalarına verilen folik asit o hatta kullanman gerekli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zararı yok eger olsaydı hamilelik düşünmediğim zamn ilacı düşündüğün zaman al kullan demişti ole bişey olsaydı demezdi galibakullanabilirsin canım pco hastalarına verilen folik asit o hatta kullanman gerekli![]()
zararı yok canım ben yıllardır kullanıyorum folik asit vücutta depolanmayan bir vitamin o yüzden bebek düşünüyorsak düzenli hergün kullanmamız gerekir ben 3 yıldır kullanoyrum bazen sıkılıp ara veriyorum sonra içime sinmiyor tekrar başlıyorumzararı yok eger olsaydı hamilelik düşünmediğim zamn ilacı düşündüğün zaman al kullan demişti ole bişey olsaydı demezdi galiba
peki 3 yıldır kullanmana ragmen hamilelik olusmadımızararı yok canım ben yıllardır kullanıyorum folik asit vücutta depolanmayan bir vitamin o yüzden bebek düşünüyorsak düzenli hergün kullanmamız gerekir ben 3 yıldır kullanoyrum bazen sıkılıp ara veriyorum sonra içime sinmiyor tekrar başlıyorum
sogan suyu içtim ama bi işe yaramadı acıkcası
Demekki vakti gelmemistisogan suyu içtim ama bi işe yaramadı acıkcası
Ben folbiol kullaniyorum folik asit olarak yani dr bana onu verdi 4 aydir kullaniyorum ama artik ondan da sıkıldımzararı yok eger olsaydı hamilelik düşünmediğim zamn ilacı düşündüğün zaman al kullan demişti ole bişey olsaydı demezdi galiba
hayır oluşmadı folik asit gebeliğe yardımcı olan bir vitamin değil zaten sadece bebeğin gelişimi için ilk 3 ay kullanılıyor olması çok önemli ne zaman hamile kalacağımızı bilemediğimiz için de gebelikten önce başlıyoruz iştepeki 3 yıldır kullanmana ragmen hamilelik olusmadımı
Olmamasinin sebebi sizin pco muhayır oluşmadı folik asit gebeliğe yardımcı olan bir vitamin değil zaten sadece bebeğin gelişimi için ilk 3 ay kullanılıyor olması çok önemli ne zaman hamile kalacağımızı bilemediğimiz için de gebelikten önce başlıyoruz işte
Alla gebeliğe yardımcı oluyor bildiğim kadarıylahayır oluşmadı folik asit gebeliğe yardımcı olan bir vitamin değil zaten sadece bebeğin gelişimi için ilk 3 ay kullanılıyor olması çok önemli ne zaman hamile kalacağımızı bilemediğimiz için de gebelikten önce başlıyoruz işte
Canim kan verdm 24.43 cikti sonuc doktor 3 haftanin icindesin dedi deger iyimii kotumu bilmiyorm pazartesi tekrar gel dediCanım ne yaptın kan verdin mi? Doktoruna bir an önce gözük canım ilaç falan vermesi gerekirse hemen başlarsın kullanmayaBen ovulasyon testinde net koyulaşma gördüm gebelik testinde de belli oluyor ama en iyisi kan testi yaptırıp doktora danışmak
24.43 cikti canimBanada haber ver canim cok merak ettim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini☺![]()
Tam soracaktım sen yazmışsın zaten :) sağlıkla artmasını dilerim değerlerinin. Hayırlısı olsun24.43 cikti canim![]()
Belki gec dollenme olmustur umudunu kaybetme sakin24.43 cikti canim![]()
Insallah canim tesekkur ederimm rabbim herkese nasip etsn insallahTam soracaktım sen yazmışsın zaten :) sağlıkla artmasını dilerim değerlerinin. Hayırlısı olsun
![]()
Aynen doktorda oyle dedi daha cok kucuk ve yeni dedi 3 hafta dedi adete gore 4 hafta olmasi gerekiyo ama pko olnca bizim yumurtalar tembel oluyo biraz :)Belki gec dollenme olmustur umudunu kaybetme sakin
Amin sen hamilesin bizede dua et canimInsallah canim tesekkur ederimm rabbim herkese nasip etsn insallah![]()
İnşallah artar canım değerinCanim kan verdm 24.43 cikti sonuc doktor 3 haftanin icindesin dedi deger iyimii kotumu bilmiyorm pazartesi tekrar gel dedi
Gercekten cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinAynen doktorda oyle dedi daha cok kucuk ve yeni dedi 3 hafta dedi adete gore 4 hafta olmasi gerekiyo ama pko olnca bizim yumurtalar tembel oluyo biraz :)
Bu arada hayırlı olsun canımCanim kan verdm 24.43 cikti sonuc doktor 3 haftanin icindesin dedi deger iyimii kotumu bilmiyorm pazartesi tekrar gel dedi
Edicem tabi canim rabbim hepinize nasup etsn insallahAmin sen hamilesin bizede dua et canim
Aynen canim kontrol edicem umarm yukselir deger cok twsekkur ederm merak ettiniz yardimci oldunuz destek oldunuz sagolunBu arada hayırlı olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
gebelik testleriyle kontrol edersin canım koyulaşmayı Pazartesi’ye kadar ya da bekle hiç stres yapmadan Pazartesi test yaptır direk
Amin canim insallah 2018 bitmeden hepimiz hamile kaliriz. Bizi bilgilendirmeyi unutma☺Edicem tabi canim rabbim hepinize nasup etsn insallah![]()