• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin hamile miyim

Yaa gercekten aklimdan gecenleri satirlara dokmussunuz.O degil bazilari takinti haline getiriyor yillarca test yapip hala hamile olmadigina ikna olamayanlar var.Hepsi toplumsal baski yuzunden ama dediginiz gibi bunca strese deger mi erkek ne rahat geceleri horul horul uyuyordur bizim garibanlarda milyonda bir ihtimalleri arastirmaktan kör olacak,tovbeestag...

Hahaha aynen...
Ya işte kabus gibi bişey yani hamile kalırsam diye ama diyelim ki kaldı evlensin adam madem..Yaparken iyiydi ama yok git aldır derler hadi bi de onun travması...Aslında adamın o kadar da sevmediğini gördüğüne mi yansın yoksa ilk cocugu aldırdıgına mı...İşin sonunu düşününce cidden sıkıntı...
Yaş çok genç ise evlenmeden doğru bulmuyorum ben

EVEETTT RAHAT OL HAMİLE FİLAN DEĞİLSİİNN
Lütfen rahatla artik ya kendine baska bi mesgale bul okuyosan dersine calis yada kendinle ilgilen bakim filan yap bosu bosuna psikolojini bozuyorsun yillar sonra bu haline hem gulecek hem uzuleceksin
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim ya!

Lütfen defalarca regl olmasına, testte negatif görmesine rağmen hamile miyim diye tutuşacak insanlar sevişmesin ya. Ya önleminizi alın ya da sevişmeyin. Yazık canınıza bu korkuyla yaşanır mı

2 adet dönemi geçir test yap negatif ama hala şüphelisin :işsiz:
Sonucunu düşündüğünde bile bu kadar tereddüt korku yaşadığın işe nie bulaşıyorsun??

Peki cidden merak ettim o olduğun adetler normal dönemdekinin aynısı mıydı? Nasıldı? Anlat bari de farkı ortaya çıksın
Evet her ayin 1-5 arasi olurdum yine ayni sekilde oldum. Doktor kabul etmedi dusuk tehliken var dedi ilac verdi ama duzenli olarak ayni tarihta olunca ve 4-5 gun surunce ben ona kanaat getirdim. 4. Ayin sonunda bir daha olmadi...

öncelikle hepinize merhaba kızlar acil yardım edin çok çıkmazda ve kötü hissediyorum. Psikolojim de bozuldu. Sevgilimle 68 gün önce ilişkiye girdik ilişki de korunduk. İlişkiden sonra iki kere adet oldum şimdi üçüncü adetime 8 gün var. Adetlerimi tam zamanlı ve yoğun oldum. Ama benim kafamı karıştıran şey adet bittikten sonra oluşan karın şişliği sertliği bir türlü inmiyor çok rahatsız edici şekilde kabızlıkta yapıyor. Bir hafta önce gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ama bu karın şişliği ve akıntılar çok kafamı karıştırdı.Sizce hamile miyim? Hamile olsam testteçıkmaz mıydı? Ne yapmalıyım?
Böyle bi olasılık yok ki olursa da şok

Evet, 2 aylık hamile olsan göbeğin çıkmazdı zaten.

Ayaklarını sıcak tut, çorapsız gezme. Kendini de sıcak tut, üşüme. İçinde bebek var sanıyorsun ama kakan var sadece :KK48:

Test yaptığın için artık stres yapmana gerek yok zatenHoppa

Evet, 2 aylık hamile olsan göbeğin çıkmazdı zaten.

Ayaklarını sıcak tut, çorapsız gezme. Kendini de sıcak tut, üşüme. İçinde bebek var sanıyorsun ama kakan var sadece :KK48:

Test yaptığın için artık stres yapmana gerek yok zatenHoppa
Çok tatlısınız teşekkür ederim

öncelikle hepinize merhaba kızlar acil yardım edin çok çıkmazda ve kötü hissediyorum. Psikolojim de bozuldu. Sevgilimle 68 gün önce ilişkiye girdik ilişki de korunduk. İlişkiden sonra iki kere adet oldum şimdi üçüncü adetime 8 gün var. Adetlerimi tam zamanlı ve yoğun oldum. Ama benim kafamı karıştıran şey adet bittikten sonra oluşan karın şişliği sertliği bir türlü inmiyor çok rahatsız edici şekilde kabızlıkta yapıyor. Bir hafta önce gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ama bu karın şişliği ve akıntılar çok kafamı karıştırdı.Sizce hamile miyim? Hamile olsam testteçıkmaz mıydı? Ne yapmalıyım?
Bağırsak rahatlatıcı bir kürle anında çözülür sıkıntın,kafaya taktıkça kabızlığın da artar,iyice gerilirsin.

Back