• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin eşim ve ailesi

Umrasmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
32
14
3
Öncelikle merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum okadar doluyum yorgunum ki hayatımı sizinle paylaşmak istedim. Nasıl başlasam bilmiyorum yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim bu yıl okadar dolu okadar yorucu geçtiki eşimi çok seviyorum oda beni seviyor eminim ama büyük bir sorun var kayıncalidemle yaşıyorum kayınvalidem iyidir arada gülerek laf çarpıtsada benim 6 görümcem var 4 ü evli biri boşanmış bizimle yaşıyor ondan çektiğimi bir ben bir Allah bilir bide 19 yaşında bir görümcem daha var ve sadece bir eltim var herneyse bunlar hergün bizdeler iki görümcem uzak ta yaşıyor ama 2 ayda bir mutlaka 10 gün yatıya kalıyorlar eltim desen evden çıkmıyor 4 çocuğuyla evi alt üst ediyorlar ve şu sorun vardi kayınvalidem temizlik hastası hergün halı yıkanıyor eşim desen tam 12 de yatıyor 11 de odaya giriyor seviyor ama ilgisizin önde gideni iİn vermiyor abisinin yanına gidiyim hepsi beraber gülüyor şakalaşıyor yiyorlar ben ise odamda ağlıyorum çok yorgunum evlenmeden önce 2 yıl beraber olacam demiştim ama eşim ömürlük diyor ben ömür boyu ne yaparım hala bile çekiniyorum buz dolabından bişey alamıyorum çok yalnızım kaynanam tüm görümcelerim i ayrı verdi istemiyorum ev üstünde dedi bana da yazık değilmi ben evlenmeden önce sürekli geziyordum annem babam üzerime titriyordu beş oğlundan sonra gelen kızdım ben çok nazlı çok hasas yetiştim annem ve abilerim hala bile para veriyor tüm ihtiyacımı ben karşılıyorum madiyatları iyi değil ama hergün kızları bize geliyor annemden uzağım ama teyzelerim anneannem burda eşim iİn vermiyor gidiyim gidinceye kaynanamla gidiyorum bi defa gittim anneanneme onunla beraber yemeğe bile oturmadı azına su bile değdir medi gelde ağlama üzülme ne yapmalıyım yardım edin lütfen mobilden yazdığım için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen

Ben anlamıyorum neden ömürlük ? bana göre 2 yıl bile olmamalı 2 ay bile olmamalı...
Ne o öyle maaile yaşamak :KK47:
Kendisine ev açamayan sorumluluk alamayan adam evlenmesin ya da 2 yıl diyorsa 2 yıl sonra evlensin..:işsiz:
Kimse kimsenin hizmetçisi değil ki , eşinizle düzgün bir dille konuşun istemediğinizi sizinde özençlerinizin olduğunu yorulduğunuzu bu evde evliliği anlayamadığınızı söyleyin :KK14: ama eşim seviyor beklerim ömür boyu yaşarım derseniz o da sizin tercihiniz...

Bu şekilde hayat geçmez. Eşinle konuşup 2 sene için kabul etmiştim ama sen sözünden dönüyorsun diyip söylediğini yapmasını isteyeceksin yapmıyorsada herkes kendi yoluna.. Yani ben olsam yapıcağım şey bu..

Canim sen kv ile yasamiyorsunuz kayinvalinenin7 ceddiyle bir yasiyorsun. O evden ayrilacasin onun haricinde baska bisi yapamazsin

O nasıl bi hayat yaa. Evin nazli kızından sonra 10 haneli eve geçiş birde sığıntı gibi. Ilgi yok birsey yok. Kendi aileni gormek icin cocuk gibi izin istemeler üstelik izin alamamalar :KK57: ne icin evlisin. O evlilik sana ne katiyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum okadar doluyum yorgunum ki hayatımı sizinle paylaşmak istedim. Nasıl başlasam bilmiyorum yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim bu yıl okadar dolu okadar yorucu geçtiki eşimi çok seviyorum oda beni seviyor eminim ama büyük bir sorun var kayıncalidemle yaşıyorum kayınvalidem iyidir arada gülerek laf çarpıtsada benim 6 görümcem var 4 ü evli biri boşanmış bizimle yaşıyor ondan çektiğimi bir ben bir Allah bilir bide 19 yaşında bir görümcem daha var ve sadece bir eltim var herneyse bunlar hergün bizdeler iki görümcem uzak ta yaşıyor ama 2 ayda bir mutlaka 10 gün yatıya kalıyorlar eltim desen evden çıkmıyor 4 çocuğuyla evi alt üst ediyorlar ve şu sorun vardi kayınvalidem temizlik hastası hergün halı yıkanıyor eşim desen tam 12 de yatıyor 11 de odaya giriyor seviyor ama ilgisizin önde gideni iİn vermiyor abisinin yanına gidiyim hepsi beraber gülüyor şakalaşıyor yiyorlar ben ise odamda ağlıyorum çok yorgunum evlenmeden önce 2 yıl beraber olacam demiştim ama eşim ömürlük diyor ben ömür boyu ne yaparım hala bile çekiniyorum buz dolabından bişey alamıyorum çok yalnızım kaynanam tüm görümcelerim i ayrı verdi istemiyorum ev üstünde dedi bana da yazık değilmi ben evlenmeden önce sürekli geziyordum annem babam üzerime titriyordu beş oğlundan sonra gelen kızdım ben çok nazlı çok hasas yetiştim annem ve abilerim hala bile para veriyor tüm ihtiyacımı ben karşılıyorum madiyatları iyi değil ama hergün kızları bize geliyor annemden uzağım ama teyzelerim anneannem burda eşim iİn vermiyor gidiyim gidinceye kaynanamla gidiyorum bi defa gittim anneanneme onunla beraber yemeğe bile oturmadı azına su bile değdir medi gelde ağlama üzülme ne yapmalıyım yardım edin lütfen mobilden yazdığım için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen

kvnız ne guzel ayrı vermıs kızlarını sız nıye kabul ettınzı beraber oturmayı? aılenız ızın vermedı sız dırettnzı belkıde?
helede el bebek gul bebek yetıstırıldım dıyıp nasıl bır adamın pesıne takılıp 100 kısılık kolonısıyle yasamayı kabul edebıldınız?
Bılemıyorum, ayrı eve cıkmaya ıkna edın esınızı yada bu hayat sanmıyorumkı duzelsın.

Bir evde kaç kişi yaşıyorsunuz anlamadım . Okurken içim sıkıldı.
Birlikte yaşamak zorunda mısınız? Bir göz odanız olsun ama eşinle başbaşa yaşayın sizin ki yurtta kalmak evde yaşamak değil.

Bence hiç mucadele etme.Git babanin evine yine rahat ol.Ayri evde seni rahatlatmaz.Bu sefer kv gorumce her gun gelirler esini doldururlar her gun huzursuzluk.Bunlari goze alicaksan evliligine devam et.

eşine diret gerekirse ailenin evine git kal ayrı eve çıkmadan devam etmeyeceğini söyle ve gerçekten etme de. böyle evli kalacaksan kalma daha iyi ne gerek var dolaptan bile yiyecek alamıyorsun böyle hayat mı olur. kalabalıkla yaşamayı ben de hiç sevmem

aileniz size engel olmadı mı?birlikte oturmak zordur diye konuşmadı ?
cahilliginizi seviyorum seviliyorum diye örtmeye çalışmışsınız ama kusura bakmayın yıl olmuş kaç hala öyle zannettim böyle zannettimle kendinizi degilde yaşam şartları aynı olan insanları degiştirmeye çalışıyorsunuz.
o evde düzen bu.

Aynen kızım bak herkes söylemiş git ananın babanın dizinin dibine ayrı ev açıp dayayıp döşeyen kadarda gelme babana da soyle abilerinede hiç taviz vermesinler bizim komşu da böyleydi tam 12 kişi aynı evde kaliyorlardi kadın en son anneme ziyarete gidicem diyip istanbulda aydına çıktı geldi bir daha da dönmedi kp geldi almaya babası sen git oğlun gelsin dedi oğlu geldi kızın babası almış damadı gitmiş kahveye herkesi dışarı çıkarmış ruhsatlı silahı vardı bak demiş buna benim canımı sıkma benim kızım size köle değil şimdi git evini aç daya dose öyle gel karını almaya yoksa sakın gelme direk git dava aç ne yapsın damat bey paçaları tutuştu durumu olmayan damat gitti ev tuttu eşyaları aldı geldi karısını aldı gitti

Evlilik senin için nedemek ? Böyle bir evliliği neden kabul ettiğini anlamaya çalıştığım için soruyorum. Ailen okadar üstüne titriyorsa neden bu duruma izin verdiler ? Eşinin ayrı evde yaşamaya gücü yoksa ailesi neden evlendirdi ? Sen hizmetçi olarak yaşamaya razı mısın? Yoksa kendi evinin hanımı mı olmalısın ?

Eşiniz sizi sevmiyor. Sevse bu dirlik düzensizlikte tutamazdı sizi. Kendi ayrı evi karısıyla hoş vakit geçireceği küçük kutu gibi bi ev tutardı. Adamın keyfi yerinde koynunda karısı anası babası bacısı dizinin dibinde. Oh ne rahat. Görümcelerde gelir eltilerde. Konuş eşinle ayrı ev istiyorum söz verdiniz de.

Sevisme..ciddiyim elini bile suremesin sana..rahatsiz oluyorum huzurlu degilim de.Kendi evimizde basbasa olsaydik bambaska bir kadin gorurdun karsinda ama bu sartlar altinda yapamam de..
Adama bak hem ailesinden kopmuyor seni o eve tikistiriyor hem gel keyfim gel..
Sert ve kararli ol.Bosanmayi bile dusundugunu soyle..yine ayniysa gercekten bosan.Omur boyu cekilmez bu eziyet.

Back