lütfen yardım edin canım çok acıyor...

Benim ona açacağım manevi tazminatın tutarı sadece 1 tl olacak amacım bana yasattıgını tüm herkese duyurmak çalıştığı subeden tutunda aile es dost akraba herkes bu adamın pislik yuzunu bilsin birde memur bu adam

eminim
eminim çok ama çok pişman olacak ama artık hayatında ben asla olmıcam

eminim

eminim çok ama çok pişman olacak ama artık hayatında ben asla olmıcam

Aman aman sakin olma. Burda onlari da okuyoruz. 2 gun once bir konu vardi. Evlenmisler ve adam eski nisanlimi seviyorum demis gitmis.

Once acini iyice yasa. Sonra onune bak. Sukredeceksin kurtulduguna. Daha karsina kimler cikacak.

sanırım nişan olaydı olabilirdi dava ama hakkın ama boşver iyi ki de olmamış çok canım cicimli konuşan adamlardan korkun derim hep altından bişey çıkıyor

Okurken titredim biran bu ne ya..İnsanlıktan nasibini almamış bir pislik.sizinle tartismamasina filan bakmayın hepsi yalan yalan koca bir yılan.sana tavsiyem dava açma lütfen.kendi adinida sıkıntıya sokma.Allaha havale et eminol bu yaptıkları yanına kalmayacak.Koskoca ogretmensin bı ayağa kalk.silkelen..Kendine gel bırak ne davası inan daha çok cökersin.inan dava süreci okadar uzarki bir bakmışsın başka bir beyefendiyle düğüne yakın seni mahkemeye cagirirlar.dava açtığına pişman olursun uzun sürer.birak ne hali varsa gorsun sen ondan kurtuldugun için bı sadaka ver olurmu

çok teşekkür ederim destekleriniz için

Nehirce 32 için yanıyor biliyorum. Ama dediğimiN çıktığını göreceksin . Onlar evlense bile tekrar 1 yıl veriyorum ayrılacaklar . Sana geri dönecek.
Ama tabiki sen o zaman onun olduğunu söyleyeceksin.
Kardeşime yapılmış kadar KIZDIM.
Davadan birşey çıkar mı bilmiyorum ama en azından eski eşi sizi öğrenmiş olur tercih senin.

Dava et diyenler olmuş, bu yüzden kimse açığa alınmaz bilginiz olsun.
Adamın özel hayatı, boşandığı eşinden sonra sevgilisi olması kadar doğal ne olabilir ki?
Kendini rezil etmekten başka bi işe yaramaz bu.

Evet yaşadıklarınız ağır ama önünüze bakın, zamanla acınız da hafifleyecektir.

Bir konunuz vardı adam cüzdanında eski bir not mu yoksa fotoğraf mı ne öyle bir şey taşıyordu
o zamandan belliydi zaten
İnşallah çabuk ataltırsınız

Büyük geçmiş olsun. Anlamadığım bi konu var. Daha nisan bile yapmadan söz bile kesmeden ev mi döşediniz siz?

O ev ne olacak şimdi ? Eşyalar falan kirası ne olacak ?

Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım bir an önce toparlar, iyileşirsin.
Dava açman imkansız, kanunlara ters bir durum yok.
İyi yanından bak, böyle karaktersiz bir adamla evlendikten sonra da yaşayabilirdin bunu. Evlenmeden kurtulmuş oldun.
Hayat umarım karşına hakettiğin insanları çıkarır.
Bir an önce acının dinmesi dileğiyle...

Büyük geçmiş olsun. Anlamadığım bi konu var. Daha nisan bile yapmadan söz bile kesmeden ev mi döşediniz siz?

O ev ne olacak şimdi ? Eşyalar falan kirası ne olacak ?

adam kendine döşemiş ama işte yalan söylemiş işte seninle oturacağımız evimiz vs. diye
adam artık eski eşiyle oturur o evde

Kk de bu kadar kadının ahını aldı ya beli doğrulmaz o aşağılık adamın. Kısa zamanda atlatırsınız İnşallah. Zaten mutlu olacağını hiç zannetmiyorum. Eminim mutsuz haberlerini alacaksınız yakında. Siz de yolunuza bakın. O kaybetti. Sonuçta mutsuz bir evliliğin üstüne tekrar yuva kurmaya kalkıyor.

Bence bir garibanı sevindirin, böylesine bir oyunbazdan kurtulmuşsunuz. Ya evlenseydiniz de bunlar olsaydı... şükredin bitmiş

Bence bir garibanı sevindirin, böylesine bir oyunbazdan kurtulmuşsunuz. Ya evlenseydiniz de bunlar olsaydı... şükredin bitmiş
kesinlikle haklısınız dün akşam utanmadan birde sen bana beddua etsende ben senin mutluluğun için dua edicem kendine iyi bak diye mesaj göndermiş adi karaktersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…