Lütfen yardım edin boşanmak üzere olduğunu söylemeli miyim?

1 ay içinde internetten tanıştığın adam senin çocuklarının da yaşadığı adresi neden biliyor? Kendi zevkleriniz dışında o çocuklar önceliğiniz olsun.
Kazık kadar insanlar boşanmak için ebeveny onayı neden bekliyorsunuz? Gidin mahkemeye boşanın sonra adam gitsin nereye gidiyosa planınıza boşanık devam edin.
Bu hayal balonu en çok sana zarar verir. Bitir bir an önce. Adamı sinirlendirirsen daha kötü olur

Hadi resmiyette bitmemiş ama manen bitmiş bir evliliği yok sayalım da...mutsuzsun, aldatıldın,kimse arkanda değil ama ama ama ortada kendi istekleriyle dünyaya gelmeyen ne olursa olsun senin sorumluluğunda 2 EVLADIN VAR,ANNESİN ANNEEEE... kendine gel istersen.Gece yarılarina kadar mesajlasirken o kuzularla kim ilgileniyor.O kocanla kendini bir tutma o sorumsuzluk ahlaksızlık yaptı diye aynı yoldan gitme sende.Artık 2 evlat sahibi bir kadın olarak o çocuklar büyüyüne kadar ne olduğunu bilmediğin insanlarla muhatap olma.Sen yalan söylemissin onun da söylemediği ne malum.Sapık,katil, hırsız o da evli belki...Kendi kendine yetmeyi öğrenmen lazım.Cocuklardan arta kalan zamanlarda kendine mesguliyetler bul, çocuklarıda kendi arzuların, travmalarına heba etme.
Ayrıca evli ve çocuklu olduğunu sakın açıklama.Heryerden engelle.Adaminda ne olduğu belli değil.Tehdit,şantaja maruz kalmayın

Son düzenleme:
Hanımlar öncelikle merhaba.
Önceki konumdan bilenler bilir çok erken yaşta evlenmek zorunda kalan 5 ve 2 yaşında olmak üzere 2 çocuk sahibi olan 22 yaşında bi kadınım. Daha önce defalarca kez aldatıldım. Artık dayanamayacak raddeye geldim defalarca ama maalesef ne arkamda duran bi ailem nede ekonomik özgürlüğüm var. Şuan da eşimle aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz. Ciddi mana da öyle son 3-4 aydır cinsel birlikteliği bırakın birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Oturup ilk kez düzgünce konuştuk, sevgimizin bittiği konusunda hem fikiriz, kendisi Mayıs ayında şehir dışına çalışmaya çıkacak, ve çocuklarımız biraz daha büyüyene kadar bekleyeceğiz beraber. Çünkü kendi ailesi de çocukları bu denli küçükken boşanmasını asla kabul etmiyor. Şehir dışında çalışacak, aynı zamanda hayatını bekar bi erkekmiş gibi sürdürecek, bununda gayet bilincindeyim ve inanınki zerre umrunda değil çünkü gerçekten manevi olarak bitmiş bi evlilik. Anlayacağınız aynı evin içinde zaman deviren 2 ev arkadaşı gibi bişey olduk. Lütfen cinsellik olmadan olmaz aynı evdesiniz demeyin çünkü kendisi bu ihtiyacını dışarı da karşılıyor zaten . :) şimdi anlatacağım bu olayda beni yargılayabilirsiniz çok da haklısınız ama lütfen bana bı akıl verin. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Size danışmak istediğim konu ise ;

Bu duygusal boşluk esnasında sosyal medya üzerin tesadüfen biriyle tanıştım. Sohbeti güzeldi sardı, normal bi şekilde konuşmaya başladık ama ben sohbetimizin kalıcı olacağını düşünmediğimden sohbetin başında bikaç yalan söylemiş bulundum, üniversiteyi bitirdiğimi ve bu aralar atanmayı beklediğimi söyledim tanıştığım kişiye. Bu arada uzak mesafe, aynı şehirde değiliz.
Her neyse hanımlar gerçekten ilk kez başıma böylesi bi durum geldi ve birden bire kendimi sürekli onunla konuşurken buldum. Aynı yaştayız kendisiyle, gün içinde sıkça konuşmaya başladık. Günün çoğu saati konuşuyoruz hatta. Çalışmasına rağmen bulduğu en ufak fırsatta bana yazar, erkenden uyanmasına rağmen benimle gece yarılarına kadar konuşur, sohbeti bırakmak istemediğini söyler hep .Sohbeti, ilgisi ve tavırları o kadar nazik o kadar hoş ki anlatamam size. İkimizde ortada açıkça bişeyler yokken bi flört döneminin içinde bulduk kendimizi. Gerçekten hanımlar birden bire oldu ikimizde anlayamadık. Şuan konuşalı 1 ay oluyor ve bana verdiği değeri o kadar net hissediyorum ki, evet belkide göründüğü gibi değildir bilemiyorum ama bunca sene gördüğüm değersizlik hissinden olsa gerek şuan kendimi çok mutlu ve değerli hissediyorum. Misal daha konuştuğumuz ilk günlerde severek okuduğum bi seriden bahsetmiştim kendisine ve 3 hafta sonra sevgililer gününde kendisi okuduğum serinin henüz almadığım kitabını almış, ve yine laf arasında kuzey yıldızını çok sevdiğimi öğrenmiş ve onunda kolyesiyle beraber güzel bi kutu yapıp hediye olarak gönderdi. Çok güzel el emeği yazılmış notlarla beraber.
Ama ne yazık ki şuanki durumumdan bi haber. Ramazan sonrası bulunduğum şehire gelip benimle buluşma hayalleri kuruyor. Hatta atanacağımı sandığı için, hep olduğum şehire yakın gelebilsen keşke sürekli yanında olacağım, vs diyor. Gerçekten çok anlayışlı ılımlı biri. Yaşadıklarımı bilmediği için, ben sürekli en ufak hata dahi denmeyecek sebeplerden konuşmayı kesmeye çalıştım çünkü vicdanım asla rahat değildi ama asla bırakmadı( bırakmadı derken kesinlikle zorlama veyahut rahatsızlık vererek değil) sürekli en güzel şekilde gönlümü almaya çalıştı ve ben alıkoyamayıp tekrar konuşmaya başladım. Kendisinin daha önce birkaç kısa flört deneyimi dışında kızlarla bi bağı olmamış, onun için ilkim ve bunada eminim davranışlarından fark edebiliyorum ben ise evliliği maneviyen bitmiş ama ne yazık ki resmiyette devam ediyor olan 2 çocuklu bir kadın 🥲Şuan konuşmayı kesmeyi düşünüyorum çünkü beni sevmeye başladığının farkındayım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki, sırf güzel duygular hissediyorum diye ona karşı yaptığım bencillik aklıma geldikçe kahroluyorum. Ama şuan konuşmayı bitirmek için herhangi bi sebepte yok, o kadar dikkat ediyor ki her bir kelimesine beni kırmamak için. Ama ben de bu şekilde devam edemiyorum evet sevdiği insan yine benim, karakterim, dış görünüşüm herşey aynı fakat söylenmeyen gerçekler var ortada.

Bilmiyorum hanımlar, çok erken yaşta evlenmek zorunda kaldığım ve bu evlilik de tam manasıyla hayatımı kararttığı için mi yoksa başka bi sebepten mi bilmiyorum ama bi anlık gaflete kapıldım, bırakamadım. Kendimi de karşı tarafa olduğum kişi değil de olmak istediğim kişi olarak aktardım hep. Yaşadığım değil de hayalini kurmuş olduğum hayatı hayatımmış gibi anlattım.

Kınanılmayacak gibi değil farkındayım ama lütfen kınamadan bana bir akıl verin🙏🏻

Sizce napmalıyım hanımlar ?
Konuşmayı ne şekilde kesmeyelim ?
Karşı tarafı incitmeden yada olabilecek en az seviye de inciterek bu konuşmayı nasıl kesebilirim ?
Bu ülkede boşanmak istediği halde eşiyle uzlaşamayıp ve türlü sebeplerle aynı evde iki yabancı olarak senelerce yaşayan kaç kişi var biliyor musunuz? Eşinizle boşanma konusunda hemfikirsiniz ve çocuklar için de uygun zamanı bekliyorsunuz bu çok büyük bir avantaj. Fakat siz araya 3. Bir şahsı alarak hayatınızın hatasını yapıyorsunuz haberiniz olsun. Diğer adam içinde olduğu durumun farkında bile değil bu da ayrı bir mevzu. Nerden baksak hiç elle tutulacak bir yanı yok ki bir de şu an boşluktasınız.büyük hatalar yapma ve ileride pişman olmanız çok muhtemel. Kendinize gelin… bu yaptığınız ortaya çıkarsa hem boşanmanız hem de sonrasında düzgün bir hayatınız olması çok zorlaşacak. Bir de 2 ve 5 yaşında çocuklarla bu kadar sıkıntı içerisinde nasıl bu tür şeylere enerji buluyorsunuz hayret doğrusu. Tüm bağı kesin karşıdaki insanla.. Çocuklara odaklanın boşanın hayatınızı düzene koyun.

Eminim o da sana bir sürü yalanlar söylemiştir. Kimseye güvenme ve gerçekleri anlatıp konuşmayı bitir. Kendin de cok üzülürsün. Bu işleri de bırakmalısın. Önce boşan çocukların için en iyi şey bu olur. Boşanamıyorsan da bu durumda kendine meşgale bul seni en yakın zamanda özgürlüğe kavuşturacak bir şeyler yap. Yaşın çok küçük sonra yine mutlu bir hayatın olabilir önünde uzun yıllar var. Ailen destek olmuyor mu peki ?

Bu nasıl bir cesaret? Hiç tanımadığın adama adres veriyorsun, yargılama yargılama demekle olmaz bu işler. Önce çocuklarını düşünmek zorundasın, hala daha evlisin unutma! Önce boşan, sonra hayatını düzene sok, en son aşk meşk işlerine girersin.
Haklısınız, ancak açık adres vermedim kargoyu şubeden teslim aldım 🙏🏻

Yaşın genç gözün dışarı kaymış.

işkur iş edindirme kursları vs oluyor bir bak. İlla okumak zorunda değilsin. Sonra evliliğini bitirirsin.

Adama da doğruyu söyleme ama bitir.

Eşin için erkek derler de kadın yapınca o..derler… kimse yanında olmaz.

Yaşadığın şey gerçek değil. O bir hayal. Olmak istediğin kişi sadece. Gerçeğe geri dön. Eşin olmasada çocukların senin yuvan…

Olan hep masum çocuklara oluyor sosyal medyadan tanıştığınız insana ne denli güvenebilirsiniz insanlar patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor etrafta çok iyi düşünün şuan bence yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz önce eşinizin enkazlarını kaldırın.

Boşanmak üzere değilsiniz henüz ortada açılmış bir dava yok.

İnternetten tanistiginiz birine hemen nasıl güvendiniz 2 çocuğunuz var adam belki sapik,belki ıssız güçsüz belki dolandırici nereden bileceksiniz sizin şu aşamada düşünmeniz gereken 2 küçük çocuk.

Acilen görüşmeyi kesmeniz sizin yararınıza olur hadi başınıza bela olsa ne olacak adam inşallah takıntılı biri değildir diyelim sosyal medyadan eşinizi ve ailesini bulsa sizinle görüşüp konuştuğunu söylese ne olacak belki her konuştuğunuzu kayıt altına alıyordur bu seferde eşin boşanma davası açar yıllarca beklemez ve o kanıtları kullanır sende benim elimde de kanıt var desen de kullanamazsin çünkü sürekli afetmissin yani evli olduğunuzu söylemeyin ama takıntılı biriyse arkadaş listenizde kim varsa onlarla ilestisime geçebilir.

Bazı kadinlar cidden erkekler olmadan hayatlarina devam edemiyormus gibi davraniyorlar. Zaten erken yasta evlenmissin gencligini , cocuklugunu yasayamamissin. Yasa ne kaldiysa icinde boşanıp. Birini birakmadan baska birini arama

Açık adres vermedim, kargoyu şubeden kendim aldım 🙏🏻
Ozaman bişeyleri bahane edin derhal ayrılın ve sadece çocuklarınıza odaklanın çocuklarınızın hayatını kurtarmadan asla yeni bir evlilik düşünmeyin bizzat yakınımda gördüm kimse kimsenin çocuğuna babalık etmiyor çok az başkasının çocuğuna vijdan merhamet besleyen yüzde doksan yine pişmanlık olur sizin için ve ikinci ayrılık gerçekleşir Anneysen öncelik evlatların olmalı...

22 yaşında 5 yaşında çocuğun var. Hangi yanginla 16 yaşında evleniyorsunuz?
Ben sana sorunlarını söyleyeyim. Sen dürtüleri ile hareket eden, mantık çerçevesinde düşünemeyen bir insansın.
17 yaşında durtu kontrolun olmadığı için evlenmişsin
Şimdi 2 yaşında 5 yaşında iki çocuğu aynı dürtü ile dünyaya getirip başka bir adamın peşinde koşmaya çalışıyorsun
Otur çocuklarınla ilgilen. Kocan olacak adam zaten normal olsa 18 yaşın altında bir çocukla evlenmezdi
Senin sosyal medyada koca arayacak bir durumun mu var? Seviş sevis sonra ben başka koca istiyorum. Yok ya...vay anasını ya.
Çocuklarıyla ilgilenen kadının sosyal medyada koca aramaya hali olmaz. 2 yaşında 5 yaşında iki çocukla b.k işin mi var?
Ay banlanirsam da umurumda değil.
Bu çocuklar topluma ait. Siz koca peşinde koyacaksınız diye sosyopat çocuklar yaratıp topluma salamazsiniz.
3 yaşında kizilcik sopası lazım derdi anneannem. O hesap.

Birincisi sevgi dediğiniz şey öyle bir ay konuşmayla birbirini hiç görmeyen tanımayan insanlar arasında olabilecek bir şey değil, ikincisi evlilik manevi olarak bitmiş diye bir şey yok, ya evlisinizdir ya değilsinizdir. Yaptığınız şey çok çirkin ve bencilce. Eşiniz sizi aldattıysa boşanırsınız gidersiniz kadın sığınma evine gidecek yeriniz yok ise, hataya hataya karşılık vermezsiniz mesela. Olan çocuklara olmuş yine, yazık.

Hanımlar öncelikle merhaba.
Önceki konumdan bilenler bilir çok erken yaşta evlenmek zorunda kalan 5 ve 2 yaşında olmak üzere 2 çocuk sahibi olan 22 yaşında bi kadınım. Daha önce defalarca kez aldatıldım. Artık dayanamayacak raddeye geldim defalarca ama maalesef ne arkamda duran bi ailem nede ekonomik özgürlüğüm var. Şuan da eşimle aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz. Ciddi mana da öyle son 3-4 aydır cinsel birlikteliği bırakın birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Oturup ilk kez düzgünce konuştuk, sevgimizin bittiği konusunda hem fikiriz, kendisi Mayıs ayında şehir dışına çalışmaya çıkacak, ve çocuklarımız biraz daha büyüyene kadar bekleyeceğiz beraber. Çünkü kendi ailesi de çocukları bu denli küçükken boşanmasını asla kabul etmiyor. Şehir dışında çalışacak, aynı zamanda hayatını bekar bi erkekmiş gibi sürdürecek, bununda gayet bilincindeyim ve inanınki zerre umrunda değil çünkü gerçekten manevi olarak bitmiş bi evlilik. Anlayacağınız aynı evin içinde zaman deviren 2 ev arkadaşı gibi bişey olduk. Lütfen cinsellik olmadan olmaz aynı evdesiniz demeyin çünkü kendisi bu ihtiyacını dışarı da karşılıyor zaten . :) şimdi anlatacağım bu olayda beni yargılayabilirsiniz çok da haklısınız ama lütfen bana bı akıl verin. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Size danışmak istediğim konu ise ;

Bu duygusal boşluk esnasında sosyal medya üzerin tesadüfen biriyle tanıştım. Sohbeti güzeldi sardı, normal bi şekilde konuşmaya başladık ama ben sohbetimizin kalıcı olacağını düşünmediğimden sohbetin başında bikaç yalan söylemiş bulundum, üniversiteyi bitirdiğimi ve bu aralar atanmayı beklediğimi söyledim tanıştığım kişiye. Bu arada uzak mesafe, aynı şehirde değiliz.
Her neyse hanımlar gerçekten ilk kez başıma böylesi bi durum geldi ve birden bire kendimi sürekli onunla konuşurken buldum. Aynı yaştayız kendisiyle, gün içinde sıkça konuşmaya başladık. Günün çoğu saati konuşuyoruz hatta. Çalışmasına rağmen bulduğu en ufak fırsatta bana yazar, erkenden uyanmasına rağmen benimle gece yarılarına kadar konuşur, sohbeti bırakmak istemediğini söyler hep .Sohbeti, ilgisi ve tavırları o kadar nazik o kadar hoş ki anlatamam size. İkimizde ortada açıkça bişeyler yokken bi flört döneminin içinde bulduk kendimizi. Gerçekten hanımlar birden bire oldu ikimizde anlayamadık. Şuan konuşalı 1 ay oluyor ve bana verdiği değeri o kadar net hissediyorum ki, evet belkide göründüğü gibi değildir bilemiyorum ama bunca sene gördüğüm değersizlik hissinden olsa gerek şuan kendimi çok mutlu ve değerli hissediyorum. Misal daha konuştuğumuz ilk günlerde severek okuduğum bi seriden bahsetmiştim kendisine ve 3 hafta sonra sevgililer gününde kendisi okuduğum serinin henüz almadığım kitabını almış, ve yine laf arasında kuzey yıldızını çok sevdiğimi öğrenmiş ve onunda kolyesiyle beraber güzel bi kutu yapıp hediye olarak gönderdi. Çok güzel el emeği yazılmış notlarla beraber.
Ama ne yazık ki şuanki durumumdan bi haber. Ramazan sonrası bulunduğum şehire gelip benimle buluşma hayalleri kuruyor. Hatta atanacağımı sandığı için, hep olduğum şehire yakın gelebilsen keşke sürekli yanında olacağım, vs diyor. Gerçekten çok anlayışlı ılımlı biri. Yaşadıklarımı bilmediği için, ben sürekli en ufak hata dahi denmeyecek sebeplerden konuşmayı kesmeye çalıştım çünkü vicdanım asla rahat değildi ama asla bırakmadı( bırakmadı derken kesinlikle zorlama veyahut rahatsızlık vererek değil) sürekli en güzel şekilde gönlümü almaya çalıştı ve ben alıkoyamayıp tekrar konuşmaya başladım. Kendisinin daha önce birkaç kısa flört deneyimi dışında kızlarla bi bağı olmamış, onun için ilkim ve bunada eminim davranışlarından fark edebiliyorum ben ise evliliği maneviyen bitmiş ama ne yazık ki resmiyette devam ediyor olan 2 çocuklu bir kadın 🥲Şuan konuşmayı kesmeyi düşünüyorum çünkü beni sevmeye başladığının farkındayım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki, sırf güzel duygular hissediyorum diye ona karşı yaptığım bencillik aklıma geldikçe kahroluyorum. Ama şuan konuşmayı bitirmek için herhangi bi sebepte yok, o kadar dikkat ediyor ki her bir kelimesine beni kırmamak için. Ama ben de bu şekilde devam edemiyorum evet sevdiği insan yine benim, karakterim, dış görünüşüm herşey aynı fakat söylenmeyen gerçekler var ortada.

Bilmiyorum hanımlar, çok erken yaşta evlenmek zorunda kaldığım ve bu evlilik de tam manasıyla hayatımı kararttığı için mi yoksa başka bi sebepten mi bilmiyorum ama bi anlık gaflete kapıldım, bırakamadım. Kendimi de karşı tarafa olduğum kişi değil de olmak istediğim kişi olarak aktardım hep. Yaşadığım değil de hayalini kurmuş olduğum hayatı hayatımmış gibi anlattım.

Kınanılmayacak gibi değil farkındayım ama lütfen kınamadan bana bir akıl verin🙏🏻

Sizce napmalıyım hanımlar ?
Konuşmayı ne şekilde kesmeyelim ?
Karşı tarafı incitmeden yada olabilecek en az seviye de inciterek bu konuşmayı nasıl kesebilirim ?
Ferihaa:)Ya bende 16 yaşımda evlendim:(10 yıl önce ayrıldım hala korkuyorum biri ile konuşmaya yazışmaya.Bir an önce bırakın konuşmayı.

Sana hak vermiyorum ama anlıyorum. Fakat bu yol doğru yol değil. Başına iş alırsın. Sen bu kadar yalan söyleyebiliyorken karşındaki neler söyler düşün. Çocukları evliliğini söyleme, sana kinlenir sapık mıdır psikopat mıdır başına bela olur bak, tehditleriyle uğraşırsın. İletişimi kes. Zaten söylesen de düzgün birisiyse o seninle asla konuşmaz bir daha.

Boşanmak için de eşinin ailesinden icazet bekleme, düzgün anne baba olsalardı oğullarına 2 bebeyi karısını evde bırakıp dışarılarda sürtmemeyi öğretselerdi. Böyle bir kararı neden onlara bırakıyorsun boşan.

Ortadan kaybolmak suretiyle iletişimi kesin . Bu konuşmalar şuan resmi nikahla bağlı olduğunuz kişinin önüne gelirse velayeti alamayabilirsiniz, ona göre.

Bacim bismillah hele. Daha bosanmamissin..kendin ve cocuklarin icin daha bir hayat kurmadan ne baska erkegi Allah askina? Söyle bir gercek de var: Esin seni aldatmis olabilir, ama senin baska erkeklerle takildigin duyulursa sen o** damgasi yersin anne oldugun icin. Esine birseyde olmaz. Bizim toplum öyle. Önce temiz ayril kendi isini özgürlügünü ele al. Yasin genc.

22 yaşında 5 yaşında çocuğun var. Hangi yanginla 16 yaşında evleniyorsunuz?
Ben sana sorunlarını söyleyeyim. Sen dürtüleri ile hareket eden, mantık çerçevesinde düşünemeyen bir insansın.
17 yaşında durtu kontrolun olmadığı için evlenmişsin
Şimdi 2 yaşında 5 yaşında iki çocuğu aynı dürtü ile dünyaya getirip başka bir adamın peşinde koşmaya çalışıyorsun
Otur çocuklarınla ilgilen. Kocan olacak adam zaten normal olsa 18 yaşın altında bir çocukla evlenmezdi
Senin sosyal medyada koca arayacak bir durumun mu var? Seviş sevis sonra ben başka koca istiyorum. Yok ya...vay anasını ya.
Çocuklarıyla ilgilenen kadının sosyal medyada koca aramaya hali olmaz. 2 yaşında 5 yaşında iki çocukla b.k işin mi var?
Ay banlanirsam da umurumda değil.
Bu çocuklar topluma ait. Siz koca peşinde koyacaksınız diye sosyopat çocuklar yaratıp topluma salamazsiniz.
3 yaşında kizilcik sopası lazım derdi anneannem. O hesap.
Zorla evlendirildim aile tarafından keşke önce sorup sonra yargılasanız :)

Back