• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin bana :(

Kendinize karsi taraftaki hanima acimaniz yok adama zaten diyecek hic bisi yok (cok sey varken) acimaniz yok o küçücük masum bebege aciyin ve yollarinizi ayirin. Napicak sizle birlikteyken evlenmis üstüne üstelik birde bebek yapmis siz hala sizi sevdigini mi düşünüyorsunuz. Yapmayin etmeyin ayrilin onlari birakip sizi alacak deil alsaydi nişanı atip alirdi zaten ne zmna kdr böyle devam edeceksiniz. Kimse byle böyle devam edin demez... AYRILIN HATTA HEMEN ŞU DAKİKA o masum bebegin hakkini iki dünyaya da veremezsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir erkek için bu kadar vebal almaya değer mi?
yuhh yaa :ssz: adam nişanlılık dönemınde tanıyorsun ve sonradan öğrendıgınde ayrılmadın.. bu adam senı sevseydı o kadını değil, senı alırdı ..

kardesım yazık gunah bak
ustelık daha 1 yıllık evlı
kusura bakma ama kudurmus o adam ıkı cıcekten bal almaya calısıyor
bugun sen yarın bır baskası ve bebegı var allah sorar bunun hesabını
bırde akıl verın dıyorsun bızım verecegımız aklı bellı zaten sorman hata her aklı basında ınsanda bızlerın dusundugunu dusunur
dıyorsun ayda bırbulusuruz gıdıyorum geloıyor yengesı abısı bılıyor
bunlar nasıl bır zıhnıyette ınsan boyle ınsan boyle akraba boyle aıle olurmu !
Allah o adamı bıldıgı gıbı yapsın cok kızdım gece gece :41:

Ay ciddi yorum yapmayacaktım ama duramadım.

O bebeği de düşün diyenlere;

O bebeğe olan muhtemelen zaten olucak. Adam tam bir çapkın, şerefsiz, artık ne derseniz deyin.
Konu sahibesi olmasa da gider başka bayan bulur muhtemelen şekere doyamayan obez çocuklar misali.
E Adam şerefsiz bunda hem fikiriz...
Bu adamı yetiştiren kim? Anne babası.
En büyük suçu ben o ana babada bulurum. Naptınız küçükken kadınlar hamamına mı götürdünüz, pipisini kökünden mi kestirdiğiniz, balkondan baş aşağı mı düşürdünüz de böyle bir evlat yetiştirdiniz. Naptınız ateşe mı attınız o küçük çocuk nasıl bir travma geçirip böyle şerefsiz bir adama dönüştü.

Neyse konu sahibesine;

Siz böyle bir durumu kabul ettiğiniz için kendinize saygınız yok.
Bir insanın kendine saygısı yoksa başka insanlarda da saygı görmesi malesef imkansız.
Üzgünüm ama durum böyle.
Böyle gitmeye devam ettikçe de gerçek sevgiyi/saygısı tadamazsınız...
Olması gerektiği gibi bir ilişkinin nasıl olduğunuz bilemezsiniz.
Asla ve asla karşılıklı sevgi/saygıyla beslenen, güzel, mutlu bir ilişki yaşayamazsınız...
Gerçekten sevilmenin ne demek olduğunu bilemezsiniz... Zira kabul edelim, anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı durumu değil bu. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz nasıl bir kalbe iki kadın sığmayacağı gibi.
O güzel duyguları tatmadan, nasıl bir şey olduklarını bilmeden böyle bu dünyadan göçüp gidersiniz.
Seçim sizin.
Seçimlerinizden siz sorumlusunuz.
Burdaki kimse size yardım edemez.

Kızlar meraba .
Aranızda yeniyim bende size derdimi anlatmak istiyorum.
23 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var . Ama beraber olduğum kişi 1 yıllık evli ve 2 aylık bebeği var şuan.
Ben onla tanıştığım da ilk eşinden boşanmaya çalışıyordu resmi olarak , ben kendisine aşık oldum ve görüşmeye başladık . Daha sonra bana aynı zamanda da nişanlı olduğunu söyledi . Ben çok sasirdim üzüldüm ama ilk başta bilmiyordum . Sonuçta henüz resmiyette boşanmamis ama eşiyle ayrılmış bir insandı. Tekrardan nişanlı olabileceğini hiç dusunmedim. Her neyse ben zamanla ya nisanlisini ya beni bırakır diye düşündüm ama her geçen gün daha çok sevmeye başladım. Geçen yıl biz 3 ay ayrıldık bu zaman zarfında o evlendi nisanlisiyla:(( ben çok üzüldüm çok ağladım ama yine görüşmeye başladım . Daha sonra biz ailecek bazı nedenlerden dolayı başka şehire taşındık suan aramızda 1000 km var . O 1 yıllık evli ve bebeği var . Ayda 1 kere ya ben gidiyorum ya o geliyor 2-3 gün birlikte zaman geciriyoruz . Ve beni abisi yengesi falan da biliyorlar hatta onların evine gidiyoruz ziyarete yemeğe. .
Ona neden böyle dediğimde hem eşini hem beni sevdiğini söylüyor..
Ben çok seviyorum gözüm hiç bişey görmüyor lütfen bana yardım edin yoruma ihtiyacım var ne yapmaliyim ? ; (

sana kızmıyorum kızamadım. yazdıklarını sürekli okursan seni sevmediğini anlarsın. seninle evlenmek için eline fırsat geçmesine rağmen kullanmamış bu fırsatı. aranızdaki duyguları bilemem fakat seni sevdiğine hiç inanmadım. daha 23 yaşındasın önünde uzun yıllar var. onunla bi geleceğin yok bunu sende anlamışsındır. gözünün önünde kendine bi hayat kurmuş adam. seni hiçe saymış. ve senin gözün kör olmuş aşktan. hiç kimse vazgeçilmez değildir. hayatına birini al. bırak onu. kendine güzel bi hayat kur. yeni insanlarla tanış. sonradan o 4 yılına ne kadar acıyacaksın onu düşün. üzme kendini. herşey insanlar için bu hayatta.

Nokta....................
anlamıyorum hangı kadın gururuna yedırebılır. adam bunu gönül eğlendırmek ıcın yanında tutuyor
eşini de çocuklarının anası, hayat arkadası olsun dıye tutuyor. bunda anlamayacak ne var anlamadım.

kusura bakma konu sahıbı, senın gıbı erkek delısı kadınlara ifritim...kadın dedıgın azıcık gururlu olmalı. belkıde senı hayatının kadını olarak görseydı gerçekten, şuan o kadının yerınde sen, senın yerınde de bir başka kadın olurdu:ssz:
aşkta gurur yoktur lafı, senın konumunda olanlar için söylenmedı bunu bil :34:

yani, her türlü karsındakı adam adam degıl.

Son düzenleme:
Böyle bir adamın bu evliliği de sürmez. Lütfen uzaklaş bu adamdan bırak bunun vebali senden olmasın.
Herşeyden önce kendine saygın olsun. Kendine nasıl yakıştırabiliyorsun evli bir adamla beraber olmayı? Kendini bu kadar mı değersiz, kalitesiz görüyorsun?

Sanirim zamanında para karşılığı çok metreslik yaptın ki biliyosun ahlaksiz sensin asıl .

Benimki gayet masum metreslik diyosun yani. Kendine gel, bu kadar gururunu ayaklar altına alma. Eğer o adam seni sevseydi seninle evli olurdu onunla değil. Dünyada hiç mi erkek kalmadı ben anlamıyorum sizi.

sana kızmıyorum kızamadım. yazdıklarını sürekli okursan seni sevmediğini anlarsın. seninle evlenmek için eline fırsat geçmesine rağmen kullanmamış bu fırsatı. aranızdaki duyguları bilemem fakat seni sevdiğine hiç inanmadım. daha 23 yaşındasın önünde uzun yıllar var. onunla bi geleceğin yok bunu sende anlamışsındır. gözünün önünde kendine bi hayat kurmuş adam. seni hiçe saymış. ve senin gözün kör olmuş aşktan. hiç kimse vazgeçilmez değildir. hayatına birini al. bırak onu. kendine güzel bi hayat kur. yeni insanlarla tanış. sonradan o 4 yılına ne kadar acıyacaksın onu düşün. üzme kendini. herşey insanlar için bu hayatta.
.. :
:( sadece kendime üzülüyorum. Şuan da bile o kadar kötü sözler hakaretler Duydum ki siz ve 1 kişi beni anlayabildigini düşünüyorum ve bu okuduklarimi gözyaşları içinde okuyorum.

.. :
:( sadece kendime üzülüyorum. Şuan da bile o kadar kötü sözler hakaretler Duydum ki siz ve 1 kişi beni anlayabildigini düşünüyorum ve bu okuduklarimi gözyaşları içinde okuyorum.

bak bende senı anlıyorum aşk insanın hayatına gırınce mantık devreden cıkıyo helekı cocuklugunda aılenden cevrenden de sevgı görmedıysen:50:
ama inan bana bu adamdan bı yol olmaz onun sevgısı gercek ve senın aradıgın sevgı degıl:50::50:

yazık ya.. kendi hayatını insan berbat edermi ? ediyor demekki .. :ssz:

Ama ben hala konunun gercek olmadigina inaniyorum nedense... ama eger gercekse üzücü bi durum. Askin gözü bu derecede kör olmamasi lazim :/

Ben anlatamadim sanırım size ! Ben evliyken ilişkiye başlamadım o benimle Beraberken gidip nisanlanip evlendi . Tövbe yarabbi ya.

E tamam anladik herif serefsizin bayrak sallayani SEN niye yine kucak acip bagrina basip "gel yigidim beni evli cocukluda kabul ederim" diyerek bu duruma tüy dikiyosun peki?

Back