• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin bana :(

Tamam toliş kızma.
Ama üzüldüm vallahi.
Aşkın gözü bu kadar kör olmamalı,bassın tekmeyi gitsin:ssz:

bizim kadınlarımız okadar güçlü değil..bir çoğu diyelim..boşanıcam şiddet görüyorum diye yaygarayı basarlar burada iki gün sonra barışırlar..barış dedik diye biz kötü oluruz:44::44:

ayrılabilecek kadar güçlü olsa 4 sene devam etmezdi zaten..bi dört sene daha gider bu ilişki:31:

Kızlar meraba .
Aranızda yeniyim bende size derdimi anlatmak istiyorum.
23 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var . Ama beraber olduğum kişi 1 yıllık evli ve 2 aylık bebeği var şuan.
Ben onla tanıştığım da ilk eşinden boşanmaya çalışıyordu resmi olarak , ben kendisine aşık oldum ve görüşmeye başladık . Daha sonra bana aynı zamanda da nişanlı olduğunu söyledi . Ben çok sasirdim üzüldüm ama ilk başta bilmiyordum . Sonuçta henüz resmiyette boşanmamis ama eşiyle ayrılmış bir insandı. Tekrardan nişanlı olabileceğini hiç dusunmedim. Her neyse ben zamanla ya nisanlisini ya beni bırakır diye düşündüm ama her geçen gün daha çok sevmeye başladım. Geçen yıl biz 3 ay ayrıldık bu zaman zarfında o evlendi nisanlisiyla:(( ben çok üzüldüm çok ağladım ama yine görüşmeye başladım . Daha sonra biz ailecek bazı nedenlerden dolayı başka şehire taşındık suan aramızda 1000 km var . O 1 yıllık evli ve bebeği var . Ayda 1 kere ya ben gidiyorum ya o geliyor 2-3 gün birlikte zaman geciriyoruz . Ve beni abisi yengesi falan da biliyorlar hatta onların evine gidiyoruz ziyarete yemeğe. .
Ona neden böyle dediğimde hem eşini hem beni sevdiğini söylüyor..
Ben çok seviyorum gözüm hiç bişey görmüyor lütfen bana yardım edin yoruma ihtiyacım var ne yapmaliyim ? ; (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kınamak istemiyorum ama bebegi olan bir adamla mi birliktesin? Iki aylik bebegi olan adamdan bir hayir mi bekliyorsun? Ikinci kadin olmayi goze almissin sonuclarini da goz al. Sevgiliniz esinin yerine koyun kendinizi. Iki aylik bebeginiz var ve esinizin sevgilisi var. Amaan ne hoss! Ne kadar rencide edici ve kustahca bir sey degil mi? Allah islah etsin!

Gene bir sahte konu olduğunu düşünerek yorum yapıyorum .

Sevgilin evli ama aynı zamanda benimle imam nikahlı evli 2 yaşında da çocuğumuz var .
Aramızdan çekil
:):)

Kızlar meraba .
23 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var . Ama beraber olduğum kişi 1 yıllık evli ve 2 aylık bebeği var şuan.
Ben onla tanıştığım da ilk eşinden boşanmaya çalışıyordu resmi olarak , ben kendisine aşık oldum ve görüşmeye başladık . Daha sonra bana aynı zamanda da nişanlı olduğunu söyledi . Ben çok sasirdim üzüldüm ama ilk başta bilmiyordum . Sonuçta henüz resmiyette boşanmamis ama eşiyle ayrılmış bir insandı. Tekrardan nişanlı olabileceğini hiç dusunmedim. Her neyse ben zamanla ya nisanlisini ya beni bırakır diye düşündüm ama her geçen gün daha çok sevmeye başladım. Geçen yıl biz 3 ay ayrıldık bu zaman zarfında o evlendi nisanlisiyla:(( ben çok üzüldüm çok ağladım ama yine görüşmeye başladım . Daha sonra biz ailecek bazı nedenlerden dolayı başka şehire taşındık suan aramızda 1000 km var . O 1 yıllık evli ve bebeği var . Ayda 1 kere ya ben gidiyorum ya o geliyor 2-3 gün birlikte zaman geciriyoruz . Ve beni abisi yengesi falan da biliyorlar hatta onların evine gidiyoruz ziyarete yemeğe. .
Ben çok seviyorum gözüm hiç bişey görmüyor lütfen bana yardım edin yoruma ihtiyacım var ne yapmaliyim ? ; (

ya bide normalmiş gibi yazıyorsunuz ya ne kadar rahat geniş bir millet olmuşuz. ikinci kadınsın sen farkında değil misin. bunu aşık oldum bilmem ne diyip yaptığını doğru olarak görmeye çalışma sakın.millet aşık oldum lafının arkasına saklanıp günahı sevap göstermeye ne kadar meraklısınız ya. bak dikkat et adamın karısı kıskançsa bir video yayını var Allah muhafaza olay çinde olmuş gerçi:)) http://www.haberinbizden.com/dunya/kocasinin-sevgilisini-benzinle-yakti-h37239.html

Siz bir evliliği yıktığınızı farkında mısınız?
Bir insanın yaptığı yapacağı en namussuzca işlerden biri bana göre bu!
Kusura bakmayın da ne dememizi bekliyorsun?
Sabret canım, ha gayret yakında seninle evlenir dememizi mi?
Evli ve üstelik çocuğu olan bu adamın yakasından bir an önce düşün bence!
Adamın da yan cebine tabii, o da ayrı bir ahlaksız zaten.....
O küçücük bebeğinden utanır da yapmaz insan.....
Ama ar damarınız çatlamış ikinizin de, pes!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar meraba .

Allah senin gibi insanlarla karşılaştırmasın bizleri !
Hadi anladık 1 gram gurur denen bir şey yok sende, o masum günahsız yavruya da mı acımıyorsun ?
Allah affeder inşallah seni.
Bir kadın olarak bunu nasıl yedirebiliyorsun kendine ? 2. kadın olmayı. Hem o herifin ailesi de biliyormuş, bu nasıl bir rezalettir.
Çok mu aptalsın yoksa aptal taklidi mi yapıyorsun ? Hem seni hem eşini seviyormuş, peh! Sizin gibi kadınlar yüzünden bu erkek milletinin bir tarafları havalarda geziyor. Seni de kullanıp paçavra gibi bir köşeye atacak. İyi yapar valla. Hak ediyorsun.

Son düzenleme:
Bazens gerçekten anlayamıyorum hemcinslerimi.. mantık baska bişey savunman da bi garip iliskim basladiktan sonra nisanlandi diyosun?
Eline yuzune bakilmayacak kadar cirkin(ki bence bu bile saçma da) ya da cok mu kötü huylara sahipsin?
O almasa baskasi almayacak gibi..
Bence biraz onurlu gururlu olmak gerek..
Hadi hicbiri yok diyelim herseyi bosver de o adam haga yapio eyvallah diyelim bari merhametli ol küçücük bi bebeğin de hayatını mahvetmeyin..

Demeden duramıycam, adam senleyken başkasıyla evleniyor, 1 yıllık evli ve hesab edersek, yaklaşık 12 ayın 9 ayı eşi hamileydi, eşi doğurdu, artık hayatlarındaki bazı şeyler yoluna girecek, yani kullanılma ihtimalin var canım..:ssz:

Kızlar meraba .

Gunahh gunahh o bebegi dusun de bi kendine gel bence o kadinin yerine kendini koy allah bilir haberi yoktur yazik sen bunu bile bile nasil dewam edersin allah sana bi yol gostermis uzaklastirmis seni ordan bence bulundugun yerde tek esli bi beraberlik edin kendine bak o kadin bi sekilde duyar beddua eder omrun boyunca kendini dogrultamazsin hep mutsuz olursun ilerde colugundan cocugundan cikar gel arkadasim yol yakinken wazgec o adam muswrttesi belliki karisinin hamilelik lousalik gunlerinde seni cok ziyaret etmis simdide kadin bebegiyle ilgileniyodur adam ilgisiz kalinca bosluktan sana geliodur o minnacik yawruyu dusun we kendi bebegin bunu yasasin istermiydin biraz wicdanliysan o bebegi dusun asiksanda kalbine soz gecir we baska birine odaklan wazgec o adamdan benide yanlis anlama iyiligin icin we o bebek icin bunlari soyluyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Metreslerde para karşılığı yapar.
Hemde öyle üç beş kuruşa değil ev, araba aldırır filan.
Sizin fikriniz zikrinizde dönüşmüş :ssz::ssz:
Kendi düşüncelerinizi benim cümlelerim arasına sıkıştırmayın.

ben gayet dogru anladım bencce iyi geceler!

Metreslerde para karşılığı yapar.
Hemde öyle üç beş kuruşa değil ev, araba aldırır filan.
Sizin fikriniz zikrinizde dönüşmüş :ssz::ssz:
Kendi düşüncelerinizi benim cümlelerim arasına sıkıştırmayın.

Sanirim zamanında para karşılığı çok metreslik yaptın ki biliyosun ahlaksiz sensin asıl .

Okudukça sinir oluyorum ya.
Ayda bir ya o geliyor ya ben gidiyorum 2-3 günü birlikte geçiriyoruz.
Ay yazık az geliyordur çok aşıksın sen..

Böyle bir pisliğe çanak tutan herkes yaşasın aynısını inşallah.
O sizi yemekte ağırlayan yenge bozuntusu da aynı ihanetle sarsılsın dilerim.

Midem bulandı ihanetler içinden en mide bulandırıcısı seçtim ödüllüksünüz..

adamın metresi olduğunun farkında mısın:26:

2.olmak senin hoşuna gidiyor olabilir ama o bebiş için vazgeç bence:50:

Baska soze gerek yok bencede cok dogru

Buraya neden böyle konular açılır anlamıyorum..Kendinizi bu kadar mı taşlatmak istiyorsunuz?
Bakın "metres" oldunuz, "üstüne bir de para al da boşuna girmemiş olursun adamın koynuna" yorumları bile gelmiş..Yani "o...pu" damgası yemişsiniz.
Neden kendinizi bu kadar rencide ettiriyorsunuz?

Ben hiç anlamıyorum sizin gibi kadınları.

Ne yaşıyorsanız kendiniz yaşıyorsunuz, tüm zararınız kendinize..O kadar laçka bir durum ki, adam evliyken nişanlanmış, üstüne bir de sizinle berabermiş..Nişanlısıyla evlenmiş hala sizinle beraber. Yani böyle bir durumda ne yardımı ya da duası istiyorsunuz?

Kendinize biraz saygınız varsa bu durumu sonlandırın..Bir kadın kendi değerini kendisi belirler..Bu kadar dibe çekmeyin kendinizi..O adamımsı için en ufak bir değeriniz var mı sanıyorsunuz? Gönül eğlencesinden ve farklı bir bedenden ibaretsiniz. Silkelenin kendinize gelin. Üstelik ortada bir bebek var..Hepiniz saçma sapan bir durumun içindesiniz ama o sabiye günah.

O "adam" diye ortada dolanan ahlaksıza ise hiç yorum yapmayayım..Banlanmaya gerek yok beyniyle uçkuru yer değiştirmiş bir erkek bozuntusu için.

Son düzenleme:
Sanirim zamanında para karşılığı çok metreslik yaptın ki biliyosun ahlaksiz sensin asıl .

Ya sen terbiyeniz bir kadınsın. Kim seni alır hanımı yapar ki.
Haydi devam et yaptığın işe...
Hep ikinci kadın olarak kalacaksın. Üzgünüm sağa sola saldırmanın alemi yok :ssz:

Ben paraya ihtiyacı olan bir insan değilim hatta karşımdaki kişiden maddi durumum kat kat iyi . Ayrıca ben onla tanıştığım da 19 yaşındaydım suan 23 yaşındayım ve hayatımdaki ilk kişi kendisi. Bu kadar önyargılı davranacaginizi bilsem yazmazdim. Ayrıca anlayarak okumadiniz sanırım bana nişanlı olduğunu ilişkimiz başladıktan 1 yil sonra söyledi.

Bitirseydin !! Dunyadaki tek erkek O degil DIMI

Back