- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
Size göre çirkin. Bana göre gayet yerinde.
Evli barklı adamlara bile bile birlikte olmanın adına aşk mı demeliydim yoksa?
konu sahibini savunmadım ancak hiçkimse o damgayı haketmez!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size göre çirkin. Bana göre gayet yerinde.
Evli barklı adamlara bile bile birlikte olmanın adına aşk mı demeliydim yoksa?
konu sahibini savunmadım ancak hiçkimse o damgayı haketmez!
peri kendıne gel bence agzından cıkanı kulagın duysun!
Ben anlatamadim sanırım size ! Ben evliyken ilişkiye başlamadım o benimle Beraberken gidip nisanlanip evlendi . Tövbe yarabbi ya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz şimdi bana kiziyosunuz da burda benim suçum ne anlamış değilim hala adam benle nisanlanma asamasindayken gidip başkasıyla nisanlaniyor ben çok sevdiğim için bırakamadim ve hala da bu yüzden birakamiyorum benim gunahima girdi. Ben eşinden ayrilsin demedim onu ayırmak içinde hiç bişey yapmadim. 4 yıldır herseye Susup kabullenen ben oldum. Burda bana hakaret edin diye yazmadım bana akıl verirsiniz diye danışmak istedim.
Allah Allah başka bir adı var da ben mi bilmiyorum?
Evli bir adamla birlikte olmaya ne deniyordu?
Gece gece kafam çalışmıyor olabilir...
Siz şimdi bana kiziyosunuz da burda benim suçum ne anlamış değilim hala adam benle nisanlanma asamasindayken gidip başkasıyla nisanlaniyor ben çok sevdiğim için bırakamadim ve hala da bu yüzden birakamiyorum benim gunahima girdi. Ben eşinden ayrilsin demedim onu ayırmak içinde hiç bişey yapmadim. 4 yıldır herseye Susup kabullenen ben oldum. Burda bana hakaret edin diye yazmadım bana akıl verirsiniz diye danışmak istedim.
sacmalama ya evlı adamla bırlıkte olana o... denmez zaten ne gelıyosa basımıza hep hemcınslerımızden gelıyo!
Öyle bir kelime yazmadım ben hanımefendi.
Deminden beri onu kastediyordunuz?.
Sizin fikriniz böyle anlaşılan ki, benim dediğimden bunu anladınız.
Ben metresi olduğunu ima ettim ki aynen öyle. Başka bir adı yok.
Ha dört kadın çaizdir derseniz hah zaman da yine nikahdız olmaları hasebiyle metresidir...
Ne yorum yapalım ki.
Siz hep ikinci kadınsınız. Ilk eşi, ikinci eşi...
Ama sizi evlenmeye layık bulmuyor ve metres olarak kullanıyor.
Karşılığında para alın bari, boşuna yapmamış olursunuz