• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin bana :(

​ Bak kardeşim hatalar insanlar içindir 19 yasindaymissin o zamanlar toymussun ama seni kandirmis. Ama artik bazi seylerin farkindasin degil mi. Boyle adamdan koca olmayi birak arkadas bile olmaz. Canina yazik kadinlik gururuna yazık. Adam seni sevmiyor. Ikinizi de seviyorum lafi hikaye. Bir kalbe iki kisi sigmaz. Hatanın neresiden donsen kardir. Kendine bu kötülüğü yapma. Bak benim babam annemi aldattı hala affedemedim. Minicik bir bebek var bu iliskiyi surdurursen bebek de buyudugunde benim gibi travmalar yasayacak cok uzulecek. Yapma etme guzelim annen baban bunlari duysa kahrolur. Bu iliskiyi sürdürdüğün surece gercek aski sevgiyi saygiyi tadamayacaksin yazik degil mi sana? Inan bu hayatta pirlanta gibi adamlar var seni kahirlar yerine sevgiye bogacak. Kafanı toparla bu adamin seni kullanmasına bundan sonra musade etme.

konu sahibi yaptığının doğru olmadığının zaten farkında,ben de evli biri olarak eşimin böyle bişey yapmasını asla istemem ama durumu çok zor bir hal almış,içinden çıkamıyor ve derdini anlatmak istediği için bukadar yerden yere vurulmaması gerekir bence.Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın,inşallah kalbinden söker atarsın.

agiz dolusu bi kufredesim var. size en yakisan kelimeyi soyle yuzunuze yuzunuze dolu dolu soylesem. ban yerim susuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözlükleri takıp bakmalı .. :82:
bu denli kör olmamalıııııı .. :19:
umarım gercek degildirrr.. :ssz:

Yok ya bunun altindan bisey cikacak. Aha suraya yaziyom :37: hem ilk konusu hemde konu patladi gitti. Bu hic hayra alamet degil yaniii:18:

allah aşkına aklın başındamı senin adan senleyken başkasıyla nişanlanıp evleniyor sen hala seviyorum deyip kendini kullandırıyosun :19::19::19::19: destek vermemizimi bekliyorsun :44::44:

ama siz tatlı olmaya başladınız, ah şu kadınlar fal dedin mi akan sular duruyor :1::1:

kurbagacım sımdı bu kadar bayan yerden yere vurdu arkadası ne oldu? hıcbısey....
ben belkı guzellıkle dogru yolu gosterırımde sevap kazanırım su mubarek gunlerde kendınıdüşünensmiley:27::27::27:
ama gercekten bı ınsanı yerden yere vurmak degıl hatadan dondurebılmek onemlıdır:ssz::ssz:

Konu sahibinin yaptığı kesinlikle kabul edilemez derecede yanlış ve cok cok hatali kendisi de bunun farkında ama bazı arkadaşların yorumları çok ağır olmuş .Kız burada yardım istemiş siz resmen sovmussunuz. Hata yapmak insana mahsus biraz daha tatlı dil bence.

ne diyelim,ah canımmm sen çok aşıksın devam et:27:

Sana cok kizginim ama olan olmus zamani geriye goturemeyiz

bu iliskinin bir sonu yok bunu sende biliyorsun

oyle olsa nisani atardi yada en son care evlendikten sonra bosanirdi bebek olmadan

bunlari yapmadigina gore

birde bebek yapmislar

Bu adam seni sevmiyor senin icin ne kadar aci olsada bu boyle !!!!!!!

biliyorum kendini cok kotu hissettirecek bu yazdiklarim ama bu adam seni kullaniyor

karisi var bebegi var e birde gidip kafa dagitacagi sorumluluk almasi gerekmeyen bir SEVGILISI var .....

hayat adama guzel....

uzulen yipranan aci ceken yuvasi olmayacak olan gunaha giren vebal alan SENSIN sadece

Silkelen kendine gel dunyadaki tek adam o degil olan olmus artik kendine saygin olsun tovbe et ALLAH bagislayandir

Gor bak ne kapilar acilacak onunde

o bebege cok uzuldum ama adami sen terkedersen belki onunda akli basina gelir yuvasina odaklanir

sen onune bak zaten adamin aileside bir garip seni hangi sifatla goturuyor onlara?
bunu kabul edenler kimbilir neleri etmez...

ayril adamdan hemen simdi nasil ferahlayacaksin inan bana vijdanin rahatlayacak huzur bulacaksin

Öyle ama çok kötü bir durum.
Yavaş yavaş soğutsun en azından:31:

hımm anladım işte ben konularda yerden yere vurmayı sevmem kımseyı:ssz::ssz:
ama bak ınankı senın ıcın ıyı olan degıl evet mantıklı düşünemıyosun su an ama mantıklı dusundugun zaman sende yanlıs yaptıgını anlıycaksın bas kıcına tekmeyı gıtsın :13::13:

evet bir an önce kesmeli..kesip atmalı..onu hakeden biri mutlaka olacaktır..dünyada tek erkek o değil ya..

Sanirim zamanında para karşılığı çok metreslik yaptın ki biliyosun ahlaksiz sensin asıl .

Kızım sende ne ar kalmış ne utanma... Bir de başkalarına sarıyosun. Burdan sana ekmek çıkmaz yavrum kimse sırtını sıvazlayıp da devam et, o adam karısını bebeğini bırakıp seni alır bi gün demez. Etrafta senin gibi kadınlar olduğu gerçeğini düşündükçe tüylerim diken diken oluyo. Şu mübarek günlerde rabbim hidayet versin sana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eee yuuuh
Canim sen kendindemisin
Umarim konu fake cikar yoksa gercekten mubarek gun senin yuzunden gunah islemis olacagim
Hep ikinci kadinsin,adam seni evlilige bile layik gormemis neyin teranesi bu? Umrunda oldugunumu saniyosun ya ayda yilda 2-3 gun gorusmeyle....
Cocuguna uzul biraz bari,insanlik namina
Yuva yikanin yuvasi olmaz derlermis ya ayynen oyle,anlayana tabii

Size cevap verirken , aslında diğer bana aynı yorumu yazan kadınlara cevap vermiş olurum inşallah. Ben kimsenin yuvasını yıkmaya çalışıyorum . Asla böyle biseyde yapmam kendisi bana ondan ayrılıp bu seferde seninle evlenecegim dese ben yine kabul etmem. Bir bebek olduğu için. Ben o bebek dogdugundan beri kendisinden aşırı derece de zaten uzaklastim ayrıca 4 yılın verdiği bir aliskanliktan kurtulmak kolay değildir. Ki ben hayatımda yaşadığım ilk aşk bu :((( sabahtan beri hakaret duymaktan kendimi anlatamadim ki. Evet yuva yikanin yuvası olmaz. Çünkü şuan ki eşi yani bebegin annesi de bu adamın ilk yuvasını yikmis bir kadın ayrıca bu kadininda benden haberi var . Kendisi de beni tanıyor. Her neyse en azından siz küfür etmediniz tskler.

Size cevap verirken , aslında diğer bana aynı yorumu yazan kadınlara cevap vermiş olurum inşallah. Ben kimsenin yuvasını yıkmaya çalışıyorum . Asla böyle biseyde yapmam kendisi bana ondan ayrılıp bu seferde seninle evlenecegim dese ben yine kabul etmem. Bir bebek olduğu için. Ben o bebek dogdugundan beri kendisinden aşırı derece de zaten uzaklastim ayrıca 4 yılın verdiği bir aliskanliktan kurtulmak kolay değildir. Ki ben hayatımda yaşadığım ilk aşk bu :((( sabahtan beri hakaret duymaktan kendimi anlatamadim ki. Evet yuva yikanin yuvası olmaz. Çünkü şuan ki eşi yani bebegin annesi de bu adamın ilk yuvasını yikmis bir kadın ayrıca bu kadininda benden haberi var . Kendisi de beni tanıyor. Her neyse en azından siz küfür etmediniz tskler.

Nasil ya nasiilll
Ne demek kadin beni taniyor???
Bu nasil bir ucgen?:53:

gozun nasil birsey gormuyor.Saka gibi yaa o bebege hic mi uzulmuyosun.Ben anlamiyorum boyle insanlari yaa Allh akil fikir versin yeminle o bebege ve kadina cok uzuldum su an.Bu dunya nereye gidiyor boyle.Lutfen o adamdan ayril . evli cocuklu oldugu halde seninle gorusmesi ne uzucu...ve sen boyle bi adamdan ne hayir bekliyosun yarin seninle evlense seni de 2 aylik bebeginle aldatacak bu adam. lutfen yaa. nasil kabul edilebilir bu nasil gorusmeye devam edersin ne diyim kii dunyanin civisi cikmis...

kurbagacım sımdı bu kadar bayan yerden yere vurdu arkadası ne oldu? hıcbısey....
ben belkı guzellıkle dogru yolu gosterırımde sevap kazanırım su mubarek gunlerde kendınıdüşünensmiley:27::27::27:
ama gercekten bı ınsanı yerden yere vurmak degıl hatadan dondurebılmek onemlıdır:ssz::ssz:

aynen canım katılıyorum sana, kız zaten yaptığı yanlışın farkında ve kuvvetle muhtemel ki bi kendine gelmek istiyor, konu açması bile buna işaret.. aşk çok kuvvetli bir duygu; kimi insanda böyle mantığı aklı devre dışı bırakabiliyor, herkes aynı değil ki..

bir süru kadın sevgilim birine baktı su kiza arkadaşlık isteği yolladı vs vs gibi sebeplerle yaygarayi basarken sizin sözde sevgiliniz o kadının koynundayken size hicmi dokunmuyor.
Arada bebek var hem.
Bunca şeye rağmen hâlâ sevgi diyorsan k.bakma ama git başka yerde aağla.
Baban yapsa sana annene ayni şeyi ne yaparsın.yada ailen duysa ?

Lutfen mantıklı hatta vicdanlı ol.

Ve sana bi tavsiye veriyim bu konunun kapatilmasini iste yoksa daha cok hakaret kufur isitirsin burda

Back