- 11 Eylül 2022
- 11
- 4
- 33
Merhaba ikinci kere yazıyorum gruba anlatacak kimsem yok mental olarak bayağı zor durumdayım diyebilirim lütfen kırmadan yardımcı olun biraz uzun olabilir 11 yıldır panik atak ve anksiyete ile mücadele ediyorum atlatamadım artı üzerine sosyal fobi,aileden ayrı kalamama,sınav kaygısı gibi saçma sapan şeylerde eklendi.Okulumu uzattım,yarıda bıraktım daha bir sürü şey ...Okulum uzamış olsada bitti çok şükür ancak bu sefer KPSS sınavına giremiyorum Ailem beni hiç anlamıyor arkamda değiller benden hem çalışmamı para kazanmami istiyorlar, ev işlerini istiyorlar,özel ders isteyenlere özel ders vermemi istiyorlar hem de KPSS sınavını kazanmami istiyorlar iki yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum yorgunluktan doğru düzgün çalışmaya vaktim kalmıyordu,konularım yetişmedi çoğu dersim duruyor hâlâ çalıştığım dersleri full yapıyorum ama dediğim gibi çoğu ders duruyor bir de üzerine aşırı derecede ataklarim başladı çok kötü durumdayım..Benden bir sene çalışmamı istemeseler sınava hazır olduğumda girsem belki daha rahat kafa ile girebilecegim ama ailem dinlemiyor bana hakaret ediyor, beddua ediyor Onlarıda anlıyorum derslerim çok iyiyken 6-7 yıllık kadrolu öğretmen olmam gerekirken bu şekildeyim ama bu hastalığı ben seçmedim kim ister ki bu durumda olmayı Sınava girdiğim an başlıyor nefes alamama,kalp sıkışması falan ne yapacağımı bilmiyorum bu tarz şeyler yaşayan birileri bana yol gösterebilir mi